Aż ciężko w to uwierzyć, zostaliśmy kompletnie wy****ni przez scenarzystów. Tyle czasu przeznaczono na ten wątek Arii i jej trenowanie do skrytobójców, żeby teraz tak to brawurowo spierniczyć. Ten wątek to chyba najgorszy wątek w całym serialu, długi, nudny a na końcu bzdurny i zupełnie nic nie wniósł.
Widać że teraz nikomu już nie zależy na kręceniu tego serialu jako dobrego i oryginalnego, trzymającego poziom i rozliczającego wszystkich za ich "grzechy", teraz tylko zależy im żeby jako tako podtrzymać oglądalność i wyssać tyle kasy ile da rade jak najmniejszym ryzykiem.
Pod koniec 5 sezonu wydawało się że serial coś stracił kiedy Snow umarł, ale o dziwo stracił imo dopiero wtedy kiedy ludzie przestali umierać, od teraz ci którzy są lubiani mają "boską tarcze" także w GOT niestety
Bo wiedzą, że ludzie i tak będa oglądać i stosują tylko tanie sztuczki z tasiemcowatych telenowel by ich utrzymać przy odbiornikach. Każdy tak się śmiał z mody na skuces itp a najlepsze jest to, że sami nie zdają sobie sprawy i nie przyznają się do tego, że oglądają dokładnie to samo i tak samo daja się nabierać na te gówniane zagrywki. TO JEST DOKŁADNIE TO SAMO. Pisarz na pewno będzie cierpiał i żałował tego, że się sprzedał. On to zrozumie ( o ile już nie zrozumia) wkrótce. Jestem pewny, że HBO wręcz liczy na to , żę Martin się przekręci i będą mili całe GoT na własność.
Nie macie racji przybycie Aryi do LBT tak samo jak odejście jest częścią większego planu! Nie bez powodu Jaqen jest przy Aryi prawie od początku.
Jak to zupełnie nic nie wniósł? Przecież została zajebiście wyszkolona. Nie przypasowało ci takie zakończenie jednego z wątków, więc od razu "scenarzyści nas wy*****", "nikomu nie zależy na kręceniu serialu jako dobrego i oryginalnego"? To się dopiero nazywa przewartościowanie opinii xD
A po chu*a szkolenie skoro robi wszystko tak samo jak jakaś biedna sierota z Zapchlonego Tyłka. Tyle zachodu po to by zwiała.
Co masz na myśli? Przecież rozwaliła dziewczynkę, wykaraskała się z groźnej rany brzucha, zakradła się do domu Czerni i Bieli, podeszła Jaquena z bronią w ręku i naprawdę nie trzeba być geniuszem by domyślić się, że przed nią jeszcze sporo sprawnego zabijania.
Lepsze pytanie - biorąc pod uwagę, że szkolenie na człowieka bez twarzy trwa z pewnością dłuuugie lata, to kto i dlaczego chciałby zamrożenia wątku na co najmniej 2-3 kolejne sezony?
Arya nigdy nie będzie człowiekiem bez twarzy. Poza tym idiotyczne byłoby opisywanie szkolenia przez 3 sezony.
Ty napisałeś, że po co zamrażać wątek Aryi skoro szkolenie trwa długo. Natomiast ja napisałam, że byłoby to idiotyczne ponieważ przez 3 sezony byłoby to samo.
Chyba się trochę pogubiłaś. Pisałaś dokładnie to:
>"A po chu*a szkolenie skoro robi wszystko tak samo jak jakaś biedna sierota z Zapchlonego Tyłka. Tyle zachodu po to by zwiała."
Dając do zrozumienia, że od rozwiązania które dość głupio skrytykowałaś, wolałabyś zamrożenia wątku Aryi na co najmniej 2-3 sezony - bo szkolenie trwałoby lata.
Dokładnie. Zaprzeczyłam Twojej opinii, więc napisałam coś zupełnie przeciwnego. Napisałeś, że można by wypełnić wątek Aryi szkoleniem co według mnie byłoby idiotyczne bo nudne i bezsensu. I durne zakończenie (zabiła tego gościa ze świątyni jakby był jakimś idiotą, podeszła go jak dziecko) i pokazywanie nudnego i monotonnego szkolenia jest kompletnym dnem. Już lepiej żeby zakończyli cały wątek niż żeby przewijać sześć minut każdego odcinka tylko po to by Arya machała mieczem lub nie robiła kompletnie nic.