PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407941
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron
ocenił(a) serial na 7
escude

Przecież data premiery jest znana od 2016, "za rok" XD

WTTW_FILM

No tak. Dzięki.

ocenił(a) serial na 7
escude

No chyba że grubas wykituje wcześniej.

WTTW_FILM

Oby nie, bo chcę wiedzieć jak to się zakończy.

ocenił(a) serial na 7
escude

Na pewno z większym sensem niż w serialu XD

WTTW_FILM

A wyobraź sobie, że ludzie masowo kupuja, a tam zakończenie identyczne jak serialu. Spaliliby go gdzieś żywcem.

ocenił(a) serial na 7
escude

Nie no mogło by być nawet identyczne (czego nie będzie sądząc po wątkach z książki których nie było w serialu) ale na pewno lepiej rozwinąłby większość wątków i wytłumaczył co i jak i dlaczego się stało a nie jak dedeki poucinali co chcieli i wyszła dziurawa kupa.

WTTW_FILM

Jestem w trakcie czytania książek i widzę jak duzo ominięto co jest zrozumiale, bo czas antenowy nie jest z gumy.

ocenił(a) serial na 7
escude

Oni nawet omijając te wątki poucinali te które wcielili do serialu.

ocenił(a) serial na 8
escude

Ale wiesz, że aby było zakończenie gruby musi skończyć pisanie? Jest jak hiperbola. Zbliża się do osi OXY ale nigdy jej nie przetnie... Ale tuli pieniążki po drodze jak nikt inny.

escude

Wichry zimy zostały odwołane przez Martina. Mówił, że ma gdzieś Westeros i bierze się za pisanie nowych przygód Muminków

ocenił(a) serial na 10
escude

coś tam gadał że 2020 może tym razem uda sie tucznikowi

ocenił(a) serial na 9
escude

Premiera jest bliżej niż nam wszystkim się wydaje. Zaufajcie mi

ocenił(a) serial na 8
Daven___

Ufam ,a grubas własnie przesunął na co najmniej 2021 .

ocenił(a) serial na 9
Danio31b

Nie przesunął. Powiedział, że oby w 2021 korona i premiera Wichrów była już za nami

ocenił(a) serial na 8
Daven___

na blogu wyraźnie napisał ,ze 2020 nie ma co liczyć ,najszybciej początek 2021

ocenił(a) serial na 9
Danio31b

Gdzie niby wyraźnie napisał, że na 2020 nie ma co liczyć? Jak już to napisał, że wichry nie wyjdą z dnia na dzień, ale jest znaczny postęp w pracy

ocenił(a) serial na 8
Daven___

napisał jednocześnie ,że jest jeszcze sporo pisania przed nim ,czyli po Martinowsku ,co najmniej rok :D Wichry nie wyjdą w 2020 nie ma na to szans  ,pogódź się z tym Tywin :) 

ocenił(a) serial na 9
Danio31b

Gdzie ja napisałem, że wyjdą w 2020? Prostuje tylko twoją wypowiedź, ale z tym wyjściem dopiero w 2021 to całkiem prawdopodobne Liczę tylko po cichu, że pod koniec tego roku Martin je zapowie, albo przynajmniej pojawią się jakieś plotki na temat premiery.

ocenił(a) serial na 10
Daven___

Przecież on już zapowiadał na lipiec tego roku i oczywiście nie wyszło ciekawe czy za rok to wyjdzie. Moim zdaniem zobaczymy Wichry o ostatniej książce możemy zapomnieć

ocenił(a) serial na 8
TyrionLanister

To zależy, jak wyda w 2021 ,to jeszcze może zdążyć.Jak wyda w 2023 to na pewno ,nie zdąży.
Mimo wszystko wierzę,że do końca 2020 i początek 2021 to dla Martina czas zakończenie pisania .Tym bardziej ,ze na blogu ostatnio pisał ,ze pisze całymi dniami przez pandemię.
Skończy i wyjdzie przynajmniej pod koniec 2021. Ileż można pisać na boga!!!

ocenił(a) serial na 9
TyrionLanister

Martin cały czas pisze. Nie miał nawet czasu żeby napisać coś o śmierci aktorki Olenny, więc bądźmy dobrej myśli

ocenił(a) serial na 8
Daven___

Napisał

ocenił(a) serial na 9
Danio31b

Kilka dni później

ocenił(a) serial na 8
TyrionLanister

Prawda. Nie ma co ufać temu kłamcy i ignorantowi, który od kilku rozsiewa fake newsy na temat książek i serialu z uniwersum Pieśni lodu i ognia. Najlepsze jak przed 2019r. utrzymywał, że wie z pewnego źródła jakoby Martin miał już napisane całe 2 ostatnie tomy które wyjdą w tym samym roku co serial