PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706416}
7,3 1,3 tys. ocen
7,3 10 1 1347
Grantchester
powrót do forum serialu Grantchester

3

ocenił(a) serial na 7

czy będzie?

ocenił(a) serial na 8
sossnare

Jeszcze się dobrze sezon drugi nie zaczął, nie wyprzedzajmy faktów :) Kto taki niecierpliwy?

ocenił(a) serial na 7
JOANNA108

Ja! Drugi już oglądałam, dlatego ckni mi się za 3......

ocenił(a) serial na 8
sossnare

"Grantchester is officially renewed for series 2 to air in 2016" więc to co mi piszesz to mission imposible!

ocenił(a) serial na 7
JOANNA108

Cóż pozostaje mi się z tym zgodzić... Teraz sobie przypomniałam, że chodziło mi o "Peaky Blinders"..... Dzięki za sprostowanie mojego nieopatrznego wpisu... Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
sossnare

Peaky Blinders'ów jestes fanem? Ja też! :)

ocenił(a) serial na 7
JOANNA108

I to jakim, chociaż głównymi bohaterami są rzezimieszki, ale ten najgłówniejszy, to że aż!!!!

ocenił(a) serial na 8
sossnare

To ja się przyznam, że też zaliczam się do fanów tej produkcji, choć za 3 sezonem ledwo nadążałam z fabuła, była dla mnie trochę zagmatwana! Ale co ten Tommy nawyprawiał w 3 sezonie...

ocenił(a) serial na 7
JOANNA108

Tak! Zakończenie było że aż!!!! A wszystko przez przeklęty kamień w wisiorku...

ocenił(a) serial na 8
sossnare

Dokładnie, co to będzie za kolejny sezon :) Czekam, czekam...

ocenił(a) serial na 7
JOANNA108

Jednak widziałam 2 sezon! Więc to misja była możliwa i to jeszcze jak!!!!! Żałuję, że zwątpiłam w swoją pamięć! Pozdrawiam!

sossnare

3 sezon już jest, tylko pl napisów jeszcze brak, ale ang już są.

ocenił(a) serial na 7
sweet_nothing

Właśnie też przeczytałam o 3-jce... I pozostaje cierpliwie czekać.

ocenił(a) serial na 8
sossnare

pytanie brzmi, czy będzie czwarty i piąty:)

ocenił(a) serial na 7
typisb

Ot! Taki skrót i fakt, nadal czekam na następne.... (Myślałam, że nikt nie zwróci uwagi na moje lakoniczne pytanie. A tu - jednak!)

ocenił(a) serial na 8
sossnare

ten serial mile mnie zaskoczył, spodziewałem się następnej wersji Ojca Mateusza, a tu całkiem, całkiem "poważny" serial

ocenił(a) serial na 7
typisb

To samo napisałam w komentarzu przy ocenie. Sidney jest taki.... taki.... ludzki.... Prawie jak duchowny z 1 Listu do Tymoteusza 3: 1-10... (i tu puszczam oczko...)