Jeszcze się dobrze sezon drugi nie zaczął, nie wyprzedzajmy faktów :) Kto taki niecierpliwy?
"Grantchester is officially renewed for series 2 to air in 2016" więc to co mi piszesz to mission imposible!
Cóż pozostaje mi się z tym zgodzić... Teraz sobie przypomniałam, że chodziło mi o "Peaky Blinders"..... Dzięki za sprostowanie mojego nieopatrznego wpisu... Pozdrawiam.
I to jakim, chociaż głównymi bohaterami są rzezimieszki, ale ten najgłówniejszy, to że aż!!!!
To ja się przyznam, że też zaliczam się do fanów tej produkcji, choć za 3 sezonem ledwo nadążałam z fabuła, była dla mnie trochę zagmatwana! Ale co ten Tommy nawyprawiał w 3 sezonie...
Tak! Zakończenie było że aż!!!! A wszystko przez przeklęty kamień w wisiorku...
Jednak widziałam 2 sezon! Więc to misja była możliwa i to jeszcze jak!!!!! Żałuję, że zwątpiłam w swoją pamięć! Pozdrawiam!
Ot! Taki skrót i fakt, nadal czekam na następne.... (Myślałam, że nikt nie zwróci uwagi na moje lakoniczne pytanie. A tu - jednak!)
ten serial mile mnie zaskoczył, spodziewałem się następnej wersji Ojca Mateusza, a tu całkiem, całkiem "poważny" serial