PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=420552}

Greek

2007 - 2011
7,7 4,6 tys. ocen
7,7 10 1 4572
Greek
powrót do forum serialu Greek

Cóż, tak brakowało mi tego serialu, że zacząłem szukac czegoś co choc troche by mi go
przypomniało, no i jest, zapraszam do obejrzenia alternatywnego zakonczenia (2 lata
pozniej):

http://www.youtube.com/watch?v=p9uXfhMpfUg

Jednak pozostaje ten niedosyt..

ocenił(a) serial na 9
Mattyu

Lecz jest to odnosnie 3 sezonu, czyli "co by było gdyby" nie było 4 sezonu, na szczescie jest i uwazam, że zakonczenie 4 sezonu jest o wiele, wiele, wiele ciekawsze i poruszajace.

ocenił(a) serial na 9
Mattyu

wielkie dzięki za podzielenie się tym linkiem ;) i całe szczęście, że w końcu było inne zakończenie :]

Mattyu

Dzięki :)
Ale szczerze - nie podoba mi się. Becca z Bobrem :) Smiesznie. Narzeczona Evana przypomina Rebeccę - z wyglądu, stylu i takie tam. Wątek Rustyego Ash podobał mi sie na koniec, mi oni jakoś od początku do siebie pasowali;)
No i co do Casey i Cappiego - w oryginalnym jednak lepiej to wyszło, bez dwóch zdań. Na serio - uff, że jednak ten 4 sezon zrobili! :)

Mattyu

Jak ja się ciesze, ze zrobili ten 4 sezon i dali przyzwoite zakończenie, od którego łza mi się w oku zakręciła. No i tak to zakończyli, że dali mi nadzieję, że koniec końców Rebecca i Evan będą razem. Rebecca i Beaver??? Nigdy w życiu!