PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=420552}

Greek

2007 - 2011
7,7 4,6 tys. ocen
7,7 10 1 4572
Greek
powrót do forum serialu Greek

Trzeci sezon!

ocenił(a) serial na 10

Ukazały się zapowiedzi nowego sezonu!
Promo: http://bit.ly/dIfRX
Zdjęcia obsady: http://bit.ly/284zy

3 sezon startuje w poniedziałek, 31 sierpnia :)

ocenił(a) serial na 10
Collony

Widziałam i juz sie nie moge doczekać:) Jak dobrze ze do 31-go niedaleko.

ocenił(a) serial na 9
Collony

Dzięki za te promo :) nie widziałem wcześniej tego.
No... i jak już nagini napisała, niedużo trzeba czekać na nowe odcinki :)

ocenił(a) serial na 10
Collony

Z dodatkowego info: ma być 10 epizodów i sezon zacznie się dokładnie w momencie, gdzie skończył się ostatni. Będą nowi bohaterowie. W trzecim odcinku ma się pojawić jakaś Katherine :)

ocenił(a) serial na 10
Collony

Jestem po pierwszym odcinku. Jak ja sie stęskniłam! W sumie odcinek nie był jakis z wykopem, ale i tak mi sie podobał:)

ocenił(a) serial na 10
nagini06

Ja też. Szkoda mi, że Cap i Casey się nie schodzą (póki co).Jak zwykle wszystko prze Evana. Ale w sumie nie byłoby co oglądać, gdyby to zrobili :) I szkoda mi, że Becca znów tak pogrywa. Już ją zaczynałam lubić. Rzeczywiście, odc. niespecjalnie powalający, ale miejmy nadzieję, że się rozkręci

ocenił(a) serial na 9
Collony

Mhm, muszę się z wami zgodzić :) Trochę mało tekstów od Cappie było (Chociaż sytuacja z I'm Ninja była niezła).
Okey, czekamy zatem na kolejny odcinek, zobaczymy czy podwyższą poziom :)

ocenił(a) serial na 10
Shephard

O tak, teksty Cappiego nakrecaja każdy odcinek!

A co do C/C to cieszę sie, że teraz widzimy coś ze strony Casey. Przedtem było jasne co czuje Cap, nikt za to nie wiedział co tak naprawdę czuje Casey, teraz intencje Casey są jasne, nie wiemy natomiast co myśli Cappie.

Btw, Cappie wyglądał zabójczo w czarnym! Scott mówił, że zaczął się zdrowiej odżywiać i to widać - schudł :)

ocenił(a) serial na 10
Collony

[spoiler]
No i stało się to, na co tak czekaliśmy (przynajmniej ja :)) od początku 1 sezonu: Casey i Capp są razem :) Jestem teraz ciekawa, jak będą wyglądać relacje Capp-Evan, skoro Ev też się jednak buja w Case. I mam nadzieję, że Russ pogodzi się z Dalem. Ale to się pewnie okaże w poniedziałek, w finale. Szkoda, że już się kończy. Ale w sumie nie na długo, bo kolejny sezon już 25 stycznia :)

Collony

Też na to czekałam i w końcu są razem :D

Czyli w styczniu będzie dalsza część 3 sezonu?

ocenił(a) serial na 10
Kasia_30

Tak.

Ostatnią scenę odcinka oglądałam chyba z 1436275226 razy i mam ochotę ją znowu obejrzeć, czekałam na nią 1,5 roku, 53 odcinki... Scenarzyści nie mogli zrobić tego lepiej i teraz ciesze się, że kazali nam czekać tak długo. Kolejny odcinek będzie świetny, Cap i Casey jako para są uroczy. Co do Evana i Cappiego to co nieco wiem, z samego promo można było wywnioskować, ale to już czysty spoiler.

ocenił(a) serial na 10
nagini06

Promo pokazało raczej wiadomą reakcję. Ciekawe, czy Evan będzie walczył :) A tak odnośnie jeszcze trailera, fajnie zrobili z tą sceną początkową z Cappie i Casey. Taki powrót na zasadzie lustra do samego pilota :)

ocenił(a) serial na 10
Collony

Nawiązania w serialu do starszych scen są właśnie mocna stroną Greek:) Wszystko trzyma się kupy. Teksty jak 'you've been avoiding me' albo 'nice vest' :D

ocenił(a) serial na 10
Collony

Jak wrazenia po ostatnim odcinku?

Czy tylko mi bedzie cholernie brakowac Wade'a, Jeremy'ego i Heatha? Greek bez nich juz nie bedzie taki sam :(

ocenił(a) serial na 10
nagini06

Mnie też bardzo ich będzie brakować. Kto będzie nas teraz jeszcze śmieszył w domu KT oprócz Bobra, no i Cappie'go? Byłam w szoku, że tak rozwiązali sprawę. Ale teraz mamy przynajmniej zapowiedź prawdziwej wojny Capp-Ev :) Nie mogę się doczekać 4 sezonu!