dzisiaj obejrzalam 22 odcinek 2 serii. czy ktoś się może orientuje czy będzie kontynuacja serialu, czy cos...? ;)
Chyba 21? Będzie 3 seria, bo na 3 serie jest podpisana umowa. Niestety nie wiem kiedy :(
3 sezon startuje 31 sierpnia na abcfamily ;)
a we wtorek juz season finale ;)
Dzięki wszystkim za informacje:) też sie juz nie moge doczekac ostatniego odcinka;)
....<edid - po obejrzeniu 02x22> a jeszcze bardziej nie lubie tych przerw jak tak sie koncza...
////spoiler///
Jasne, ze on do niej pojdzie, ze w koncu beda razem....Ale nie mogli sie chociaz pocalowac, tak troche?? :p Fajny motyw zrobili w ogole z ta impreza, ze KONIEC swiata. Bo koniec sezonu i w ogole...
W ogole byl fajny odcinek :) Ino wlasnie ten niedosyt na koncu...
No odcinek rzeczywiście niezły. Mnie natomiast zakończenie cieszy, byloby bez sensu, gdyby Cappie od razu poleciał na te nagłe czułe słówka Casey. Teraz to ona musi coś udowodnić... I tak wszyscy wiedzą, że oni i tak bedą razem, pytanie tylko kiedy...
Niby masz racje, ale to sie juz troche robi meczace - jak mowisz - wiadomo, ze beda razem...Wiec przeciagac to w nieskonczonosc juz sie moze robic nieco nudne...(jak w Gossip Girl - jesli ktos oglada - tez sie robilo nudne...)
Tak czy siak, odcinek nawet okej;)
Że długo to trwa- racja, ale gdyby zeszli się teraz byłoby to za szybko, moim skromnym zdaniem. Casey w końcu dopiero rzuciła Max'a... Poza tym, ciekawe będzie znów oglądać ich "luźne" interakcje rodem z pierwszej połowy pierwszej serii :) Mam tylko nadzieje, że jeżeli nie będą przez jakiś czas razem, to nie będą też z nikim innym.
jaaaaaaa po protu chce zeby Casey byla z Cappie'm.. boze on zawsze byl lepszy od Evana(zdeka pozezr) i Max'a(zbyt inteligentny).. ale moglby chociaz cos powiedziec Ash, ze chce z Casey byc... a tak na to czekalam :(
i moim zdaniem to juz nie bedzie to samo gdy Frannie wyjedzie.. kto bedzie knul intrygi? nie no moze wroci;)
pozdrawiam innych uzaleznionych od GREEK:):)
zgadza się ze z cappie lepiej jak będzie a nie .
bo wtedy przynajmniej Cappie będzie więcej w tym serialu ;p tak sadze .
bo uwielbiam go ! a jak on świetnie śpiewa ;D ciacho <3 ;**
no i bardzo fajnie ze on od razu tak się z nią nie zeszedł ;p bo tak to przynajmniej nie mogę się doczekać następnej serii ;D