Nie chcemy wracać do traumy C19. Ja 2 razy umierałam. Żyłam w ciągłym strachu. Moja psychika ucierpiała trwałe. Serial pokazuje jak sobie radzić w tak trudnych czasach jakimi jest epidemia 2020 roku. Kiedy chorowałam miałam zachowania jakich nie widzę w grze aktorów (ciężki oddech). Nie jest to zbyt autentyczna seria. Kiedy była pandemia oglądanie tego 17 etapu "Chirurgów" była Sad"m*s*chizmem. Po? Oglądaj jeśli chcesz tę traumę pandemii rozpracować. To najbardziej bolesne ze wszystkich serii. Niestety twórcy serialu starali się żeby znalazł wycisnąć jak najwięcej negatywnych emocji które mogą przytłaczać dlatego jeśli jesteś osobą skłonną do depresji nie radzisz sobie albo czujesz że sobie nie poradzisz z tymi emocjami nie oglądaj. Za mało radości i światła. Taki był czas, ale Jeśli to ponad twoje siły odpuść. ja jestem fanem serialu chirurgów więc musiałam to przejść i uważam że właściwie trochę pomogło mi zderzenie się sprawdami o tym jaka była pandemia. To był dla mnie przerażająco trudny czas.
Minusem jest uwypokalanie że ciemnoskóra rasa afroamerykan jest dyskryminowana i nie wiem czy jest to prawda czy nie Ale dziwnie sztucznie wyglądały dialogi jest wkręcaniem tej polityki.