PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 24 tys. ocen
7,5 10 1 24479
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

4x13

ocenił(a) serial na 10

no w końcu coś się ruszyło !!!

mam nadzieję, że Juliett przestanie być nudna i skoro jest tak potężnym Hexenb... to stworzy ciekawy team z Nickiem ;d i rozwali wrogów ;d !!

ocenił(a) serial na 7
Magii_Mistrz

Strasznie jej nie trawiłem, nie wiem dlaczego. Teraz po ostatnim odcinku, jest dużo lepiej. Fakt to może być ciekawe :)

ocenił(a) serial na 7
wojus

Jak napiszę krótko, Juliette zmieniona w Hexenbestię jest dużo ładniejsza niż jako człowiek. I faktycznie, może być potężnym sprzymierzeńcem Grimma.

ocenił(a) serial na 10
Snoopi84

Odnośnie Juliette > High five! Myślę dokładnie tak samo! Wreszcie Juliette wygląda ładnie. A
jeśli nauczy się panować nad swoimi mocami to może być bardzo potężna. Za to w kolejnym odcinku będzie
wiedźmo nawalanka. No nie mogę się doczekać.

ocenił(a) serial na 10
VanMaanena

tak jest..... Hexen łubu dubu du ;d

ocenił(a) serial na 10
Magii_Mistrz

Yeah! Hexen fight! Tylko teraz jest problem: której kibicować?

ocenił(a) serial na 10
VanMaanena

niech wygra lepsza.... a podkładem dźwiękowym niech będzie ... https://www.youtube.com/watch?v=PD-MdiUm1_Y :):) :)

ocenił(a) serial na 9
Magii_Mistrz

Juliett wymiata i wszystkich roz.pierdala.

ocenił(a) serial na 8
Magii_Mistrz

mnie wkurza Juliette osobiście bo raz chce mu powiedzieć potem nie chce. Zamiast mu powiedzieć od razu to poszła do Sean'a. Teraz znowu chciała mu powiedzieć ale jednak nie powie. Denerwują mnie te jej podchody trochę. Myślałem, że Nick nakryje ją jak rozwala mantykore no ale cóż. Mam nadzieję, że powie mu w najbliższym odcinku bo to się robi denerwujące.

bartii93

Ale wklepała Adalind, to rozumiem skończyło się w takim moencie i cały tydzień czekania na następny.Jest dużo silniejsza od niej i bardzo dobrze.

ocenił(a) serial na 5
DarthSamotnik

Mała poprawka. Następny odcinek dopiero 20 marca.

mccool

Dlaczego taka przerwa.

ocenił(a) serial na 5
DarthSamotnik

Taki urok rozciągania 22 odcinkowego sezonu na przestrzeni wrzesień –maj. Próba zrozumienia dlaczego przerwa w emisji teraz albo dlaczego taka długa nie ma sensu. Ktoś tam w tv tak postanowił i tyle. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość i w tym czasie oglądać inne seriale :)

ocenił(a) serial na 8
mccool

no i mają w d*pie, że dopiero co była przerwa w emisji w grudniu ;d ja ledwo jestem w stanie zapamiętać co było tydzień temu a tu czekać aż tyle...

Magii_Mistrz

Wie ktoś może czy są gdzieś dostępne napisy pl? :)

ocenił(a) serial na 10
Celunia155

również na nie czekam, jak będe wiedział, dam znać.... no tak standardowe na NBC , że rozciągają tak Grimma, parę odc po świetach i od razu przerwa cóż....

dobrze, że Walking dead się zaczeło;...

Magii_Mistrz

"dobrze, że Walking dead się zaczeło;..." Dokladnie to samo chcialem napisac ;)

ocenił(a) serial na 9
Celunia155

Są na opensubtitles . org

ocenił(a) serial na 9
Celunia155

na i i t v jest nowy odcinek z napisami

Magii_Mistrz

Odcinek Mistrzowski!!! Dopiero co obejrzalem i nie moge nic napisac;D.Wiec sie streszcze ;)
Watek z ognikiem swietny choc myslalem ze bedzie im troszke ciezej go pokonac. Poza tym wszystko bylo super.
Wilczek chcial dopasc swinke, ale niestety sie nie udalo xd
Ostatnia scena wgniotla mnie w fotel... Walka z Adalind byla genialna.. Czulem , ze jej sie oberwie , ale nie wiedzialem ze az tak. Mina Adalind i jej ucieczka.. Bezcenna. Ona i tak jeszcze pokaze na co ja stac.
No i wkoncu Nick sie dowiedzial , ze mieszka z wiedzma ;). Jego reakcja ..Bezcenna.

Nie moge uwierzyc , ze kolejny odcinek dopiero 20 marca.
Bede musial wytrzymac tyle czasu... Ehh
Dobrze, ze w miedzy czasie bede mial co ogladac.. Tj..:
The Walking Dead <3<3<3
Arrow<3<3
The Flash<3<3
Moze znajde cos nowego... xD Albo wroce do czytania ksiazek...<3

ocenił(a) serial na 8
Deathstrroke

Odcinek baaardzo ognisty :D
Historia z ognikiem ciekawa tylko szkoda że aż tak szybko sie go pozbyli,
wiadomo świnka i wilk się nie cierpią i tak chyba bedzie zawsze :D

Walka addalind z juliette boska, w prost nie mogę się nacieszyć zbitym tyłkiem blondyny :D
A mina Nicka po zobaczeniu że jego ukaochana jest wiedźmą........ bezcenna w sumie na jego miejscu zrobiłabym to samo. szkoda że trzeba czekać kolejny miesiąc na kolejny odcinek ale jestem pewna że będzie warto czekać :D

Hikaru2501

Widze,ze myslimy podobnie :). Musze sie rozejrzec nad jakims nowym serialem.. Ogladasz cos poza Grimmem? :P

ocenił(a) serial na 8
Deathstrroke

w sumie to forever, flash, Ounce Upon a time, Lost girl, GOT, the walking dead...... i jeszcze kilka innych :D

Hikaru2501

Ja ogladam Grimma xd The walking dead <33 . Arrow<33 .The Flash<33. Got skonczylem i czekam na nowe oscinki xd.

Magii_Mistrz

Zaczynamy? Aye, kpt.

Jeśli ktoś jeszcze nie znalazł napisów, to są rzeczywiście na open, może nie Bartkowa jakość, ale da się coś zrozumieć z nich - niedługo pod wpływem braku sobotnich napisów założymy grupę na fejsie "Oglądacze grimma - sieroty po Bartku" 3:

Vesen-feniks taki sierokaki, wykorzystanie starej postaci z 1 sezonu. Fajny był co najwyżej sposób pokonania oraz scena, gdy Nick odkłada pukawkę wśród broni pra-grimmów z taką dumą "Jak znów się pojawi, to już nie podskoczy" :3 Tak więc potwór tygodnia, klasycznie, ani wspaniały (ten z 12 "człowiek-węgorz elektryczny ftw", chociaż Krampusa i tych od włosów dalej nic dla mnie nie przebije) ani bardzo zły. Po prostu zwyczajny. Miło, że w książce był przynajmniej ciekawie opisany (Piotr i Paweł proszą Grimma o zlikwidowanie feniksa?)

Główny wątek - no cóż, mało go celebrowano - murzyn zdrajca Renarda, Adalin odkrywa, że Jull jest lepsza od niej w byciu Hexenbiestem oraz siłą stworzona sytuacja "teraz to ja jestem zła, a nie ty na końcu trzeciego sezonu". Z promo widać było, że Nick sam nie wie co robić i będzie szukał rozwiązania, by naprawić swoją "babę", ale po co? W końcu przestaje być dziewczynką w opresji, więc wolałbym jednak oglądać ją jako Hexa.

Wciąż jednak mam cichą nadzieje, że ona nie powstała w skutek klątwy,ale faktu, że zawsze była, tylko magia przebudziła to w niej. :3 Tedy byłyby jaja.

ocenił(a) serial na 10
Likore

zgadzam się z Wami... w końcu Juliett zacznie być ciekawa a nie nudna...

ocenił(a) serial na 7
Likore

Też myślę że fajnie gdy Juliette zaczyna kopać tyłki (aczkolwiek jest jednak.. trochę za silna?).
Z promo widać że Nick zaraz będzie miał znacznie poważniejszy problem niż "odwiedźmianie" swojej dziewczyny :P

ocenił(a) serial na 7
Magii_Mistrz

Czekałam na reakcję Nicka i Adalind :D Po minie Juliet widać, że zabijanie zaczyna się jej podobać. ;>