PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 24 tys. ocen
7,5 10 1 24483
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

https://www.youtube.com/watch?v=cSVXhuJ0MVU

Sądząc po promo ktoś na końcu zginie. Obstawiam matkę Nicka.

ocenił(a) serial na 8
barticf

Bardzo możliwe ;) choć ja myślę też o Juliette. Akcja z nią, w roli głównej, pędzi naprawdę z zawrotną prędkością i mam wrażenie, że zmierza w kierunku wybuchowego zakończenia wątku tej postaci, definitywnie. No ale to tylko moje przeczucia, okaże się w następnym odcinku i kolejnych. Tak w ogóle, ile odcinków będzie liczył sezon?

adamsadam2

22 ?
W sumie możliwe, że Juliette zginie ale raczej w to wątpię za dużo moc ma aktualnie. Chyba, że Trubel ?

ocenił(a) serial na 8
barticf

mnie zastanawia czy ktoś zginął w 20. Odcinek kończy sie bardzo intrygująco, nie mogę doczekać sie kolejnego. sezon bedzie miał 22

bumbleble

Nikt nie zginał. W zwiastunie widać wszystkich wraz z Trubel

barticf

Ja obstawiam, że Matka Nicka zabije Juliette lub odwrotnie

ocenił(a) serial na 8
Strefer_WL

Ja obstawiam że sezon 4 nie zakończy się jednoznacznie. Będzie trzeba czekać do 5-ego na rozwinięcie historii.

ocenił(a) serial na 7
bumbleble

No wiesz, sezon ma 22 odcinki, a już zwiastun przedostatniego pozwala stwierdzić, że ktoś zginie albo zostanie ranny. Więc myślę, że przynajmniej to się wyjaśni, ale jakaś niewiadoma może pozostać.
Adalind raczej nie zginie, widzowie ją pewnie polubili po ostatnich odcinkach poza tym czy scenarzyści odważą się zamordować postać w ciąży? :)
Obstawiam matkę Nicka, zostanie zaskoczona w jego domu i ją załatwią.

ocenił(a) serial na 9
EyeMaze

Myślę że matka nicka da sobie radę w końcu jest dobra i może mieć domysły że to jakiś podstęp wszystko jest możliwe, ale coś mi się wydaje że córka adalind kogoś zaatakowała lub co gorsza zabije :) wszystko możliwe bo na promo siedzi sobie nie winnie

barticf

błagam niech to będzie Juliette, mam już jej totalnie dość

ocenił(a) serial na 7
barticf

albo Adalind... jako że z dzieckiem w ciąży, to może przerazić widza, choć obstawiam matkę
na pewno wątek Juliet będzie ciągnięty przez kolejny sezon

ustinja

Cóż, miałem racje niestety :(
Mam nadzieje, że zabije Juliette w finale i wykończy rodzine królewską

barticf

Nick powinien nie cackać się,z Juliette i załatwić ich wszystkich jest za miękki.Za samop spalenie przyczepy.Teraz powinien przestać zajmować się sprawami potwora tygodnia i wykończyć któlewskich padalców,a nią powinien uwuęźić lub zabić.Wstrętną babe.

ocenił(a) serial na 7
DarthSamotnik

Zważ na to, że wciąż ją kocha i tak naprawdę to wszystko wina jego dziedzictwa. A tak naprawdę splot niefajnych wypadków.

ocenił(a) serial na 8
DarthSamotnik

w promo ostatniego odcinka chce już zabić Juliette. Pewnie mu się uda. A jak będzie odwrotnie mamy koniec serialu. Może będzie grimm 2 z Trubel?

ocenił(a) serial na 7
bumbleble

Raczej skończy się jak w ostatnim odcinku, tj. "w ostatniej chwili" ktoś ją powstrzyma :D