https://www.youtube.com/watch?v=cSVXhuJ0MVU
Sądząc po promo ktoś na końcu zginie. Obstawiam matkę Nicka.
Bardzo możliwe ;) choć ja myślę też o Juliette. Akcja z nią, w roli głównej, pędzi naprawdę z zawrotną prędkością i mam wrażenie, że zmierza w kierunku wybuchowego zakończenia wątku tej postaci, definitywnie. No ale to tylko moje przeczucia, okaże się w następnym odcinku i kolejnych. Tak w ogóle, ile odcinków będzie liczył sezon?
22 ?
W sumie możliwe, że Juliette zginie ale raczej w to wątpię za dużo moc ma aktualnie. Chyba, że Trubel ?
mnie zastanawia czy ktoś zginął w 20. Odcinek kończy sie bardzo intrygująco, nie mogę doczekać sie kolejnego. sezon bedzie miał 22
Ja obstawiam że sezon 4 nie zakończy się jednoznacznie. Będzie trzeba czekać do 5-ego na rozwinięcie historii.
No wiesz, sezon ma 22 odcinki, a już zwiastun przedostatniego pozwala stwierdzić, że ktoś zginie albo zostanie ranny. Więc myślę, że przynajmniej to się wyjaśni, ale jakaś niewiadoma może pozostać.
Adalind raczej nie zginie, widzowie ją pewnie polubili po ostatnich odcinkach poza tym czy scenarzyści odważą się zamordować postać w ciąży? :)
Obstawiam matkę Nicka, zostanie zaskoczona w jego domu i ją załatwią.
Myślę że matka nicka da sobie radę w końcu jest dobra i może mieć domysły że to jakiś podstęp wszystko jest możliwe, ale coś mi się wydaje że córka adalind kogoś zaatakowała lub co gorsza zabije :) wszystko możliwe bo na promo siedzi sobie nie winnie
albo Adalind... jako że z dzieckiem w ciąży, to może przerazić widza, choć obstawiam matkę
na pewno wątek Juliet będzie ciągnięty przez kolejny sezon
Cóż, miałem racje niestety :(
Mam nadzieje, że zabije Juliette w finale i wykończy rodzine królewską
Nick powinien nie cackać się,z Juliette i załatwić ich wszystkich jest za miękki.Za samop spalenie przyczepy.Teraz powinien przestać zajmować się sprawami potwora tygodnia i wykończyć któlewskich padalców,a nią powinien uwuęźić lub zabić.Wstrętną babe.
Zważ na to, że wciąż ją kocha i tak naprawdę to wszystko wina jego dziedzictwa. A tak naprawdę splot niefajnych wypadków.
w promo ostatniego odcinka chce już zabić Juliette. Pewnie mu się uda. A jak będzie odwrotnie mamy koniec serialu. Może będzie grimm 2 z Trubel?