PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 24515
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

Grimm 5x01

ocenił(a) serial na 10

Najnowszy odcinek 5 sezonu co sądzicie?

Jak dla mnie wporządku....Szybkie tempo .. akcja .. i nerwówka.. ale póki co oceniam pozytywnie lecz czekam na więcej :)

użytkownik usunięty
Magii_Mistrz

Muszę przyznać że ten odcinek był dobry . Coś się działo porwanie Trubel , agentka FBI Chavez , komplikacje przy porodzie Adalind , narodziny syna no i na koniec tajemnicza grupa , w której jest Meisner . Nie wiadomo gdzie jest ? z kim jest ? Diana . Jestem tylko ciekawa jak to potoczy się dalej

ocenił(a) serial na 10
Magii_Mistrz

Byłam w szoku, jak zobaczyłam (SPOILER) Meisnera z agentką Chavez, a go polubiłam.. Dziad jeden. :D

ocenił(a) serial na 9
Magii_Mistrz

Cześć! możecie podać linka, gdzie można obejrzeć ten odcinek? Nigdzie nie mogę go znaleźć :(

ocenił(a) serial na 9
klaudia.b

http://alltube.tv/grimm/odcinek-1/odcinek-1-sezon-5/28629 proszę :)

ocenił(a) serial na 9
sibia

dziękuję! :)

ocenił(a) serial na 9
Magii_Mistrz

odcinek bardzo dobry i ciekawe rozpoczęcie sezonu:) trzyma w napięciu i już nie mogę się doczekać następnego odcinka. Ciekawe co z Trubel? Szkoda tylko, że życie prywatne Nicka się tak bardzo poplątało..

tak sobie myślałam podczas oglądania, że teraz Monroe mógłby się o jakiegoś dzidziusia postarać to by się mały Kelly miał z kim bawić :D:P

Magii_Mistrz

Odcinek ciekawy, sporo się działo, ale ciekawa jestem co a moze kto znajdował sie w celi do której zaglądał Maisner z Chavez. Oby to tylko nie była cudownie ocalała Julliet bo nie znosze babska. Mogli by wkońcu ruszyć wątek kluczy bo nic sie w tym temacie nie dzieje od dłuższego czasu.

ocenił(a) serial na 9
madzia_im

wydaje mi się, że o tych kluczach już nic nie będzie... a szkoda, bo to mogło być bardzo ciekawe!

ocenił(a) serial na 7
Magii_Mistrz

Czy tylko ja zauważyłem dziwne zachowanie Rosalin? Jakaś taka ciągle podrażniona była... Imo jest w ciąży :P
Juliette mogłaby wrócić jako duch (chociazby głos) i w końcu stać się pełnoprawnym pomocnikiem Grimma.