PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 24515
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

Grimm S03E12

ocenił(a) serial na 6

Odcinek ciekawy nawet początek troszkę mnie zaskoczył sami przyznacie po kilku sekundach
napięcie coraz większe zobaczmy jak się potoczy do końca .

ocenił(a) serial na 10
FanHouse

końcówka była genialna:P ja się uśmiałam:P
ja chcę już kolejny odcinek:D czemu tak późno ma być:(((
i tak masz rację z napięciem:) i zaskakiwaniem:)

ocenił(a) serial na 7
FanHouse

Końcówka boska... brakowało tylko by jeszcze przez okno wpadł ten Berserker :P

ocenił(a) serial na 10
Thorongil83

Niespodziewałem się takiego zakończenia ! Dobra robota scenarzystów potrafią utrzymać widza dla siebie : )!!

tylko dlaczego następny odcinek dopiero 28 lutego ktoś wie : | ?

ocenił(a) serial na 7
Magii_Mistrz

I już wiem czemu nie znalazłam kolejnego zwiastuna, ten miesiąc to będzie męczarnia, szczególnie po takim zakończeniu:-(

ocenił(a) serial na 8
grampiana

Właściwie to nie rozumiem o co chodzi z tymi przerwami seriali dopiero była przerwa świąteczna, ledwo 4 odcinki i znowu miesiąc przerwy po co to?

ocenił(a) serial na 7
bartii93

Wydaje mi się, że z któregoś z następujących powodów: olimpiada, rozgrywki koszykówki albo hokeja a na koniec Oskary. Powodów pewnie się znajdzie więcej ale to chyba te najważniejsze.

ocenił(a) serial na 10
FanHouse

Dziki Gon:)

ocenił(a) serial na 8
FanHouse

Końcówka mnie rozłożyła na łopatki. xD Trudno będzie teraz czekać na ciąg dalszy.

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

możliwe ,że tak ! oscary, Super bowl it itp : P

ocenił(a) serial na 9
FanHouse

Zakończenie najlepsze ze wszystkich. Ten dramatyzm i humor, tekst "oh &*%#". Cały 1 połowa S03 bardzo udana, chce się oglądać (no i wątek rodziny królewskiej się ładnie rozkręcił, zbrodnie jakby ciekawsze, aktorzy doszlifowali swe role).

ocenił(a) serial na 8
FanHouse

Aż nie zatkało jak zobaczyłam końcówkę....... była wprost genialna...... Nie mogę się już doczekać następnego odcinka..... Szkoda, że trzeba tyle czekać na kolejne, i ciekawa jestem co ojciec monroe'a zrobi nickowi :P