PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 24514
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

Oglądałem/oglądam:
Grimm (czekam na s5 ;c )
Arrow
The flash
AoS
The 100
TWD
Messengers
Under the Dome
iii nie pamiętam co jeszcze, polecił by ktoś coś z tych klimatów s-f/jakieś baśniowe elementy etc.?

ocenił(a) serial na 7
LubieSF

Once Upon a Time - pierwszy sezon był całkiem dobry, ale ogólnie serial przeznaczony dla młodszych odbiorców.
Miecz Prawdy - najpierw przeczytałem książkę więc serial mi się nie podobał, natomiast dla postaci Kahlan i Zeddicusa warto się trochę pomęczyć.
Nie z Tego Świata - podobne do Grimm, utrzymane w fajnym klimacie ale z odcinkami komediowymi
Gwiezdne Wrota - wychowałem się na tym serialu. Teraz trochę śmieszny bo efekty specjalne w poprzednim wieku różnie im wychodziły. Natomiast trzecia część - SG-U - jest doskonała, ale trzeba wcześniej zobaczyć SG-1 i SG-A

ch0mik7

Na Once Upon a Time za stary jestem ;3
Miecz Prawdy ogladalem w TV ;d
Nie z Tego Świata waham sie ;x nie przepadam za devilami ;x moze zobacze ;')
Gwiezdne Wrota sg-1 az 10 sezonow, no nwm 1-szy odc tak stary jak ja ;3 wiec pewnie efekty specjanle mnie nie zadowola ale zobacze ;d ale skads kojaze te wrota ^^
Dzięki za propozycje c:

LubieSF

Gwiezdne Wrota SG-1 powstały jako kontynuacja filmu Rolanda Emericka z 1998 roku bodajże, efekty nie najgorsze jesli sie wezmie poprawke ale klimat, nawiązanie do mitologi rzymskiej Go a uld jako bogowie Ra, Anubis, świetny klimat. Polecam. Dodatkowo:
Gotham (akcja się rozpoczyna w momencie śmierci rodziców Brucea Wayna)
DareDevill
Tyrant

LubieSF

w Supernatural nie ma tylko "devilów", w zasadzie jest tam wszystko. Pierwsze sezony robione bardziej na poważnie, teraz jest o wiele śmieszniej.

Hazel_Haze

Ta, obejrzałem kilka pierwszych odc. i.. nie, coś mi tam nie pasowało ;c
Nie ten klimat.

ocenił(a) serial na 8
LubieSF

Carnivale - ma już trochę ale jest rewelacyjny
Hemlock Grove - 1 sezon super, drugi daje radę
Sense8 - świeżynka od Wachowskich

greenmind

Carnivale - chyba nie moje klimaty
Hemlock Grove - po trailerach wygląda nieźle ;d
Sense8 - chyba nie moje klimaty

Dzięki za starania.

LubieSF

Morzerz spróbować doctor who najlepiej od new who ale to serial specyficzny nie wiem czy ci się spodoba poczytaj troche w necie to zobaczysz od czego mógłbyś zacząć

kacper majewski

Oglądałem w tv.
Mimo to, dz.