PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 24 tys. ocen
7,5 10 1 24483
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

Ckliwy strasznie był ten odcinek :/ do tego debilnie się zakończył...
Kogoś też wkurzyło, to że laska nie została ukarana za zabójstwo i próbę zabójstwa ? co to miało być ?! kompletny bezsens...

ocenił(a) serial na 7
pixi222

No dokładnie, do bólu ckliwy.
Niby czemu miałaby być ukarana za zabójstwo tego dilera... To była ( tak mi się wydaje) obrona własna i głównie tej pary.
A tak ogólnie to podobał mi się ten odcinek :)

Jadeee666

a zauważyłaś jej wzrok na końcu, jak pokazywała tamtego kolesia na policji ? sama nienawiść i żądza mordu w oczach :/
coś mi się zdaje, że ona grzeczna nie będzie, tylko zacznie regularnie mordować.... lepiej było ją unieszkodliwić...

ocenił(a) serial na 7
pixi222

W sumie jak spędziła 9 lat w lesie sama, nie wiedząc nawet o tym czym tak naprawdę jest, to chyba masz rację , że będzie w najbliższej przyszłości zabijać.
Hmm...fajnie , gdyby do tego wrócili. Bo jakby nie patrzeć to ciężko wbić do głowy już takiej nastolatce , że nie można mordować.
Gdy zdadzą sobie sprawe , że nie ma nadziei dla niej to wtedy ją unieszkodliwią. koniec :)

Jadeee666

zobaczymy... fajnie by było obejrzeć, jak nasz Grimmek wreszcie zabija któregoś z potworków...

ocenił(a) serial na 7
pixi222

Z tego ,co pamiętam to Grimm zabij już potworka , prawda?- tą pszczołe czy coś.
Mam nadzieje , że nie zaliczyłam faila , bo w sumie dawno już oglądałam ten odcinek.
A jeśli jeszcze nie zabił to chce to zobaczyć

Jadeee666

Aaaa właśnie sobie przypomniałam, ze zabił żniwiarza Gromów, czy jakoś tak :P Kurcze, pszczoły nie pamiętam :/
To niech wreszcie zabije kogoś bez miny winnego i biednego chłopca :P

ocenił(a) serial na 7
pixi222

Aaa tak...był taki..:)
Z tą pszczołą to w 3 odcinku chodziło o jad pszczeli. Bodajze na samym końcu zabił jakiegoś stworka , aby uratować tą blondyne....jakoś tak :P
Byłoby ciekawiej..Może wpadną na twój pomysł i bedzie więcej skandalu w życiu poukładanego detektywa

pixi222

tfu Grimmów miało być :/
cudownie by było zobaczyć deprawację Nicka :P
Tak poza tym to jestem w szoku, że na razie tylko jeden aktor się wybił w tym serialu... Silas Weir Mitchell gra na prawdę ciekawie i zapamiętuje się go.... Kiepsko... W innych serialach, jakie widziałam zawsze po kilku jest np. True Blood, House...

ocenił(a) serial na 10
Jadeee666

Mi Też.Tylko nie pokazali co się stało z tym chłopakiem..To jest mój ulubiony odcinek

pixi222

może uznali za czynnik łagodzący to że spędziła tyle czasu w lesie (a znalazła się tam jako mała dziewczynka), więc nie mogła racjonalnie myśleć, kierowała się jedynie instynktami, aby przeżyć. No nie wiem, dla mnie to jedyne wytłumaczenie (chyba zresztą wzięłam je z jakiegoś innego serialu, ale już sama nawet nie pamiętam z jakiego :)

ocenił(a) serial na 10
pixi222

No właśnie powinna zostać zabrana na policje ale nie.Nie wytłumaczyli co sie stało z tym chłopakiem którego porwali ci bracia od Tego co zginął...........

Carls901

ooo to też nie pokazane zostało... Albo scenarzyści myślą, że nie zauważymy takich szczegółów, albo mają sklerozę...
Ogólnie to fajny serialik, ale trochę rażą te małe niedociągnięcia... Choć tak sobie myślę, że to dobrze, jak odcinki wzbudzają emocje u widza...

ocenił(a) serial na 10
pixi222

No masz racje.Ale może w następnym odcinku pokażą.

ocenił(a) serial na 7
Carls901

Przydałoby się....

ocenił(a) serial na 10
Jadeee666

No i to jak :)

Carls901

najlepsze sceny są z warkoczem... ledwo przeżyłem 5 odcinek. po tym nie dam rady.
chyba tez sobie zapuszczę takie włosy. I może będę mógł się wspinać dzięki niemu.
:D

ocenił(a) serial na 10
wackki

Jeżeli zapuścisz to tak :D