Wszystko wskazuje na to, że oglądalność Grimm spada. Szanse na wielosezonowy serial
są tym samym coraz mniejsze... Szkoda, bo to w sumie jeden z moich bardziej lubianych
seriali tego sezonu.
jak dla mnie serial lipa ,wilk,miśki ,pszczoły żenada taki supernatural dla młodzieży z tego typu to tylko i wyłącznie ,nie z tego świata wielosezonowy :) nr 1
ten serial nie ma nic wspólnego z tym supercośtam :P tu jest akcja na podstawie baśni braci Grimm BAŚNI, a nie science-fiction...
i nie wydaje mi się serialem tylko dla młodzieży.... mi się podoba,a młodzieżą już nie jestem...
małe sprostowanie. mimo że oglądalność nieco spadła, to obecnie trzyma się na stabilnym poziomie raczej dającym pewność powstania drugiego sezonu.
co to ma ich niby obchodzić? Dla stacji istotne jest tylko to ile osób ogląda serial w telewizji. Bo liczą się zyski z reklam i nic więcej.
ja ogólnie wchodzę na stronkę www.tvbythenumbers.com , tam się zajmują w zasadzie tylko tym ;)
Ja się nie dziwie że ma średnią oglądalność, bo jest nadawana na stacji która ogólnie ma mało widzów. Powiedzmy jak by to było na The CW to sądze że miał by bardzo dużą oglądalność.
ja myślę, że jeszcze się przegryzie....
No i niekorzystna dla niego teraz ta tygodniowa przerwa... bardzo niekorzystna...
Jest taki troszeczkę naiwny- kto normalny wierzy w misiozwierze i pszczelarzy XD Ale to ciekawy pomysł, dotychczas nie wykorzystywany w serialach. Dajny temu szanse...
Więcej Adalind! O.o