PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 24 tys. ocen
7,5 10 1 24483
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

Zaczyna mi się podobać ta nowa Julliete:D

ocenił(a) serial na 9
jedfra6

Zdecydowanie, nie rezygnowałabym na jej miejscu z nowych mocy. Mina kapitana bezcenna. Chociaż przemiana prawdopodobnie będzie się wiązać ze wzrostem poziomu wredności :-D

ocenił(a) serial na 7
cymric_fw

Moim zdaniem nie zrezygnuje z mocy, przez tyle sezonów patrzyła jak oni wykorzystują te moce i będzie chciała je zachować. W sumie może to doprowadzić do rozstania z Nickiem, bo on zapewne nie zaakceptuje jej. Po za tym nie mogą być blisko bo odbierze Nickowi moce.

Zastanawia mnie jedno czemu nie stała się blondynką? Wszystkie wiedźmy do tej pory były blond ;)

lena_007

jak odbierze Nickowi moce? Odebranie grimmowi mocy to był długi i trudny proces w wykonaniu adalind. Prędzej Nick mógłby odebrać moce Juliet :)

lena_007

Frau Pech?

Scena z wysadzaniem mózgu krzykiem +3tysiące.

Tym razem nie da się uprzedzać faktów, jak było to w poprzednim sezonie czy w przypadku sceny z lustrem z poprzednich. Może (mam cichą nadzieje), że Julliet zamiast "nagle się ubocznie zmienić" po prostu była "opóźnioną" Hexetką, która teraz pod wpływem pracy z magią nagle zaczęła odkrywać swoją prawdziwą naturę, ale rozmowa z Rossale wskazuje raczej na "przypadkiem normalną babę zmieniliśmy w wesena".

ocenił(a) serial na 7
lena_007

Raczej to Nick odbierze moce jej jeśli dobrze pamiętam to wystarczy tylko by wypiła trochę jego krwi

ocenił(a) serial na 7
kow176

Macie racje, myślałam, że zaklęcie Verfluchte Zwillingsschwester służy tylko do zmiany postaci, ale to tylko część jego aby zabrać moc grimmowi. Grimm wiki rządzi :D

jedfra6

Wiadomo coś o napisach do odcinka?

ocenił(a) serial na 9
matteo8282

Dołączam się do pytania

ocenił(a) serial na 10
matteo8282

Sprawdzałeś na napi projekcie?

VanMaanena

niestety nie ma :(

matteo8282

Jestem w trakcie tłumaczenia napisów. Dzisiaj wrzucę na napi :)

lovestoned

Napisy już na napi ;)

lovestoned

Czy można prosić o link bezpośredni? Na stronce po "kolejności dodania" ich nie idzie znaleźć, a sam programik ma problem z dostosowaniem ich pod wersje 720p.

Likore

/paniikaa na chomiczku, zapraszam ;)
hasło do folderu to: thegrimm

napi wywaliło moje napisy, nie wiem czemu, więc ich strata :)

ocenił(a) serial na 10
lovestoned

podziękował : )

ocenił(a) serial na 10
lovestoned

Czesc, byłbyś tak dobry i przesłał mi proszę napisy?? nie korzystam z chomiczka, a napi doprowadza mnie ostatnio do furii z długością czekania... mój adres na.o2, a przed małpą_detlef8

będę wdzięczny

ocenił(a) serial na 8
jedfra6

Mi też! Normalnie jestem zachwycona tym pomysłem, bo Juliette zaczynała mi się powoli nudzić, a teraz jest dla mnie najciekawszym wątkiem :D

ocenił(a) serial na 7
jedfra6

Zastanawia mnie jedno... najwyraźniej Juliette chce się pozbyć nowej przypadłości. Wszyscy pamiętają (chyba) jak blondyna straciła swoją moc. Nie byłoby najprościej powtórzyć zabieg? Juliette pije krew Grimma i problem ma z głowy.

ocenił(a) serial na 8
Thorongil83

Możliwe że tak, tylko z tym że juliette nie chce nic mówić nickowi na temat swoich "nowych możliwości" do tego nie wiem czy zwróciliście na to uwagę, ale o co chodzi z kapitanem shonem i jego "wyimaginowanymi" ranami postrzałowymi? ma ktoś na to jakiś pomysł?

ocenił(a) serial na 10
Hikaru2501

mi się wydaje, że dowiemy się w najbliższym odcinku, że ta przyjaciółka Renarda testuje Juliett jakieś daje jej wyzwania czy coś aby pozbyć ją bycia Wiedźma i temu Rany mu widać :P bo Reanrd miał związek Adalind ;d no ale mogę się mylic... boję się że sytuacjami pobocznymi tym przez to całe zamieszanie Weselem ratowaniem Monroe i teraz sytuacją z Juliettt.. agdzie klucz??? walka z rodziną królewską?? ehh a oglądalność w USA podobno spada w dół ... i będzie decyzja po zakończeniu sezonu czy będzie nowy ? :(

do 13 lutego Grimm potem przerwa i od 3 marca kolejne odcinki (jakieś 10)

ocenił(a) serial na 8
Magii_Mistrz

hmmm w sumie nic dziwnego że oglądalność spada, skoro nic nie mówią ani o rodzinie królewskiej, ani o kluczach, ani tym bardziej o córce addalind i renarda.......... heh, zobaczymy co będzie dalej, może w następnych odcinkach coś sie zmieni i wyjaśni miejmy nadzieję, że na lepsze :D