Zdecydowanie, nie rezygnowałabym na jej miejscu z nowych mocy. Mina kapitana bezcenna. Chociaż przemiana prawdopodobnie będzie się wiązać ze wzrostem poziomu wredności :-D
Moim zdaniem nie zrezygnuje z mocy, przez tyle sezonów patrzyła jak oni wykorzystują te moce i będzie chciała je zachować. W sumie może to doprowadzić do rozstania z Nickiem, bo on zapewne nie zaakceptuje jej. Po za tym nie mogą być blisko bo odbierze Nickowi moce.
Zastanawia mnie jedno czemu nie stała się blondynką? Wszystkie wiedźmy do tej pory były blond ;)
jak odbierze Nickowi moce? Odebranie grimmowi mocy to był długi i trudny proces w wykonaniu adalind. Prędzej Nick mógłby odebrać moce Juliet :)
Frau Pech?
Scena z wysadzaniem mózgu krzykiem +3tysiące.
Tym razem nie da się uprzedzać faktów, jak było to w poprzednim sezonie czy w przypadku sceny z lustrem z poprzednich. Może (mam cichą nadzieje), że Julliet zamiast "nagle się ubocznie zmienić" po prostu była "opóźnioną" Hexetką, która teraz pod wpływem pracy z magią nagle zaczęła odkrywać swoją prawdziwą naturę, ale rozmowa z Rossale wskazuje raczej na "przypadkiem normalną babę zmieniliśmy w wesena".
Raczej to Nick odbierze moce jej jeśli dobrze pamiętam to wystarczy tylko by wypiła trochę jego krwi
Macie racje, myślałam, że zaklęcie Verfluchte Zwillingsschwester służy tylko do zmiany postaci, ale to tylko część jego aby zabrać moc grimmowi. Grimm wiki rządzi :D
Czy można prosić o link bezpośredni? Na stronce po "kolejności dodania" ich nie idzie znaleźć, a sam programik ma problem z dostosowaniem ich pod wersje 720p.
/paniikaa na chomiczku, zapraszam ;)
hasło do folderu to: thegrimm
napi wywaliło moje napisy, nie wiem czemu, więc ich strata :)
Czesc, byłbyś tak dobry i przesłał mi proszę napisy?? nie korzystam z chomiczka, a napi doprowadza mnie ostatnio do furii z długością czekania... mój adres na.o2, a przed małpą_detlef8
będę wdzięczny
Mi też! Normalnie jestem zachwycona tym pomysłem, bo Juliette zaczynała mi się powoli nudzić, a teraz jest dla mnie najciekawszym wątkiem :D
Zastanawia mnie jedno... najwyraźniej Juliette chce się pozbyć nowej przypadłości. Wszyscy pamiętają (chyba) jak blondyna straciła swoją moc. Nie byłoby najprościej powtórzyć zabieg? Juliette pije krew Grimma i problem ma z głowy.
Możliwe że tak, tylko z tym że juliette nie chce nic mówić nickowi na temat swoich "nowych możliwości" do tego nie wiem czy zwróciliście na to uwagę, ale o co chodzi z kapitanem shonem i jego "wyimaginowanymi" ranami postrzałowymi? ma ktoś na to jakiś pomysł?
mi się wydaje, że dowiemy się w najbliższym odcinku, że ta przyjaciółka Renarda testuje Juliett jakieś daje jej wyzwania czy coś aby pozbyć ją bycia Wiedźma i temu Rany mu widać :P bo Reanrd miał związek Adalind ;d no ale mogę się mylic... boję się że sytuacjami pobocznymi tym przez to całe zamieszanie Weselem ratowaniem Monroe i teraz sytuacją z Juliettt.. agdzie klucz??? walka z rodziną królewską?? ehh a oglądalność w USA podobno spada w dół ... i będzie decyzja po zakończeniu sezonu czy będzie nowy ? :(
do 13 lutego Grimm potem przerwa i od 3 marca kolejne odcinki (jakieś 10)
hmmm w sumie nic dziwnego że oglądalność spada, skoro nic nie mówią ani o rodzinie królewskiej, ani o kluczach, ani tym bardziej o córce addalind i renarda.......... heh, zobaczymy co będzie dalej, może w następnych odcinkach coś sie zmieni i wyjaśni miejmy nadzieję, że na lepsze :D