PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 24514
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

Bardzo dobry odcinek /chyba najbardziej obrzydliwy wessen /oczywiście nie z wyglądu ale pozostawionych ciał . Dobrze że oglądałem wczoraj wieczorem i nic nie jadłem . Kilka na + i na - w odcinku :)
Na + :)
Wu-wolf i jego przemiana w widzoczny sposób o kilku odcników mieliśmy małe objawy .
Teraz może będzie mógł tropić //Wesseny z miejsca zbrodni i Nick nie będzie musiał fatygować ciągle Monroe .chociaż jego bardzo lubię w Team Grimm
Adalind z grubej rury określiła Nicka jako kochanka bo ostanio ciężko było określić czy są razem czy tylko mieszkają wspólnie .
Scena z wytwarzaniem przez Rosalind mikstury zapachowej i późniejsza reakcja wszystkich na jej zapach .
Mało scen z Ewą / Jul . nawet mogło by być zero /PS Niech zginie wreszcie .
Na - :)
Brak Trubel. i Meisnera
od jakiegoś czasu brak scen walki z Wessenami ( tęsknie za przyczepą :) albo giną od kulki albo się poddają :)
wątek miłosny Henka kilka scen w odcinku i nie będzie zabierał znacznie czasu odcinka ( może być :)Już mamy 1 love story A + N jak każdy zacznie to się serial zamieni na telenowelę .
Czekam na kolejne odcinki :)

Daniel_Kot

Mam nadzieję, że nie popsują postaci Adalind robiąc z niej znowu tą złą bo ta obecna jest dużo lepsza niż była Juliette przez poprzednie sezony i bardzo pasuje do Nicka.

Erdegast

Ja również mam nadzieję,że Adalind nie będzie znowu tą złą."Nowa" Adalind jest bardzo fajna.Jej wątek z Nickiem jest bardzo ciekawy.

Daniel_Kot

Co do Adalind ciekawa jestem jak potoczą jej wątek, rzuci wszystko dla córki czy jednak zostanie po stronie Nicka? Tak na prawdę nie wiadomo.... szczególnie po groźbach Eve.
Wątek miłosny Hanka takie to trochę podejrzane, nagle tamtej lasce się odmieniło CAŁKOWICIE i od razu zaprasza go na kolację do siebie, po czym pierwszy temat jaki porusza to czy Hank dalej pracuje z Grimmem - może ona też pracuje dla Czarnego Szpona?
Z Wu nie wydaje mi się że będzie tak kolorowo, że zaraz będzie im pomagać tropić Wesseny zamiast Monroe. Z tego co widzimy on nie pamięta swoich przemian, nie kontroluje ich.
Czekam co dalej z tunelem Nicka, na pewno to nie jest tylko zwykły tunel od tak, coś ciekawego musi być z nim związane. Chociaż.... wracając do tematu monet też wydawał się ciekawy i przepadł. Może jeszcze wypłynie ;)

ocenił(a) serial na 8
Daniel_Kot

Poczekamy zobaczymy co nam skomponują reżyserzy.....
Mam nadzieję na coś bardzo fajnego i spektakularnego.....
Co do Eve-Juliette to nie do końca ciężko mi cokolwiek o niej powiedzieć.....
Addalind zmieniła się w dobrą osóbkę, jednak jak sama powiedziała bestia w niej mieszkająca może wszystko zmienić, no i jeszcze mamy powrót córeczki..... ciekawe....