PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 24515
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

Jak się podobał Wam odc.19?
Odc.podobał mi się Adalind podjęła trudną decyzję,która może mieć wpływ na jej przyszłość.Ciekawe jaki to będzie miało wpływ na jej relacje z Nickiem?.Diana jest trochę przerażająca.Wygląda na to,że jest potężniejsza od matki i Eve.Kapitan przeszedł na "ciemną stronę mocy" .Wątek Wu, średnio mi się podobał.

ocenił(a) serial na 8
alibaba_4

Dla mnie chyba najlepszy odcinek od ostatniej przerwy. Robi się ciekawie, Diana jest wielką niewiadomą, tak samo jak Renard i jego powiązanie z Black Claw, bo z nim nigdy nic nie wiadomo. A to, że Adalind odeszła z Kelly'm jest super, bo już na zwiastunie było widać, że Nick się mega wkurzył i może wreszcie zrobi prawdziwą Grimmasakrę. I mam ogromną nadzieję, że powrócą tu te 'umiejętności' jakie nabył po byciu zombie, kiedy stawał się blady i nie do zatrzymania, to by było mega. Jeśli chodzi o wątek Wu, to jest mi dość obojętny, ale daję mu szansę.
Szkoda tylko, że teraz musimy czekać 2 tygodnie

ocenił(a) serial na 10
martys99

Dokładnie czekam na powrót starego Nicka który użyje nabytych umiejętności jako Grimm ,bo ostatnio nic się nie działo . Wszystkie sceny walk to praktycznie Trubel i Meisner . Diana moim zdaniem jest przerażająca i może poczynić wielkie zniszczenia zważając na jej ogromną moc , Przemiana Wu średnio interesująca . Biedny Hank znowu go kobieta wykorzystuje żeby dołączył na stronę szpona ..

ocenił(a) serial na 8
alibaba_4

Hej ja tak z innej beczki...... Ostatnio zaczęłam się zastanawiać kim tak naprawdę jet ten Mainsner..... No wiem że jest z ruchu oporu i w ogóle, ale raczej nie jest ani grimem, ani wesenem.....
czy to zwykły człowiek który odkrył cały ten świat sam, czy może ktoś mu go pokazał..... jak wy myślicie skąd się on wziął, macie może jakieś teorie spiskowe na jego temat?

Hikaru2501

Heh, zakładałem zawsze, że Maisner (czy jak to się pisze) to wesen ale z drugiej strony.. nigdy nie pokazali jego prawdziwego oblicza. Może też być tak jak z tym kuzynem z rodziny królewskiej z s4 (tym wysokim blondynem) - też pewnie wesen (bo przynależał do rodziny) ale nigdy nie ujrzeliśmy, aby pokazywał 'maskę' (co było wg mnie dziwne ale mniejsza z tym..).

Co do odcinka: bardzo dobry, czekam na więcej. A Diana.. przerażająca na swój uroczy sposób. Motyw z Wu wreszcie ujrzał światło dzienne.. tylko czekać, jak w ruch pójdzie artefakt (mam nadzieję). Black Claw i rozwalanie świata a raczej znajomych Grimma całkiem całkiem (motyw z Hankiem 2.0 :D). Sean.. jeszcze nie rozgryzłem, czy faktycznie przyłączył się do BC czy tylko udaje - liczę na jakąś mocniejszą scenę z jego udziałem i Nickiem, aby rozwiać wszelkie wątpliwości.