hej może mi ktos powiedzieć o czym to jest? zainteresowała mnie nazwa i opinie na filmwebie mimo , że nie ma ich zbyt wiele, uwielbiam supernatural i fringa na granicy światów , możecie coś więcej o nim powiedzieć? mogą być spoilery, nie przeszkadza mi to :)
Serial jest jak supernatural w pierwszych sezonach - w każdym odcinku Grimm musi pokonać innego stwora.
Oczywiście są to postacie z bajek, a nie duchy, wampiry, demony itp... Jest też wątek głębszy (jak w supernatural szukanie ojca), ale na razie nie wiele o nim wiadomo...
hmm czyli warto zobaczyć , a gdzie można sobie ściągnąć bo z cho'ika się nie da jest tylko wersja anglojęzyczna
Są na pewno gdzieś napisy polskie. Nie mam pojęcia, czy jest wersja z lektorem czy zakodowanymi napisami.
oglądaj online ;) Z napisami są na kinolive, zalukaj. tv i na films-online ;) Do 14 są z napisami, obecnie jest dodany odcinek 15, ale bez pl napisów,a te z tego, co zauwazylam pojawiają się one ok tydzien po premierze (premiera w piatek, napisy w czwartek :P)
na tej ostatniej mozesz ogladac za free bez limitu, wystarczy zalogowac sie :P na zalukaj seriale za darmo tez, ale filmy juz z limitem (chyba, ze wykupisz konto) wiesz, ja czasami tez czegos szukam i fajnie, kiedy ktos mi pomaga, więc odplacam się tym samym ;D
Na i/i/t/v/ masz do 15 odcinka. (usuń '/')
Opis:
Detektyw z wydziału zabójstw dowiaduje się, że jest spadkobiercą grupy łowców zwanej Grimmami. Ich celem była ochrona ludzkości przed nadprzyrodzonymi kreaturami i innymi siłami zła. Detektyw okazuje się być ostatnim żyjącym łowcą i tylko on może pokonać mordercze stwory, które przedostały się z kart książek do naszego świata.
o dzięki bardzo czyli coś na styl supernatural tez łowią stworki :) muszę koniecznie zobaczyć , tylko czasu brak bo zaczęłam jeszcze oglądać sons of anarchy i breaking bad ;p ale jakos się pogodzi :D
Jedno zastrzeżenie tylko - Nick nie jest ostatnim żyjącym Grimmem. Jest ostatnim ze swojego rodu jak na razie, ale poza nim są jeszcze potomkowie innych rodzin.
dziękuje bardzo za pomoc ja też zawsze staram się podawać linki bo wiem jak czasem ciężko coś znaleźć więc jeśli posiadam taką wiedzę to czemu się nie podzielić :)
Jakoś mnie ten serial tak bardzo nie zauroczył jak Supernatural ale nie jest aż taki tragiczny :P
Ostatnio przerzuciłem się w ogóle na seriale w stylu westernów. Deadwood czy tam Hell on Wheels - polecam obydwa bo naprawdę warto :P
oj nie westerny do mnie nie przemawiają mimo iż mam różny gust to western jest moim najmniej ulubionym gatunkiem- co do supernatural to ich nic nie pobije ;p
Może dlatego, że słysząc słowo 'Western' masz przed oczyma obraz takich filmów jak 'Dobry, zły i brzydzki' czy choćby 'Prawdziwe Męstwo'. Jeżeli tak to wiedz, że tamte seriale co podawałem to zupełnie inny świat :D Hell on Whells kolejny sezon wychodzi jakoś po wakacjach więc serial bardzo świeży... Spróbuj sobie obejrzeć chociaż po dwa odcinki z tych dwóch co podawałem i dopiero oceń :P
ok postaram się aczkolwiek zaczynam eraz oglądać 3 nowe seriale nie wiem jak to pogodzę , z czego mam do skończenia jeszcze supernaturalsów i desperatki ale będę o tym pamiętać zaraz sobie zaznaczę na listę :)
Jak dla mnie to teraźniejsze odcinki Supernatural to jakaś kpina w porównaniu do jakości wcześniejszych sezonów :D Ja właśnie dlatego przestałem ich oglądać...
Co do Gotowych na Wszystko to kiedyś oglądałem w TV ale jakoś spadła popularność to same powtórki zaczęły w TV lecieć :P
ja już wiernie 8 sezon :D ostatnio mam kilka zaległości bo wciągnął mnie supernatural znowu i już kończę 7 sezon ale muszę dokończyć serię bo wisi mi to w powietrzu i juz zaczynam tęsknić za desperatkami ;p
Ostatnio to mnie House wciągnął znowu. Niby po tym jak czytają gościowi w mózgu sny widzę, że to fikcja ale jednak perypetie Gregory'ego fajne są :P