PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 24 tys. ocen
7,5 10 1 24483
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

i jak tam fani Grimma ja już czekam na kolejne odcinki za tydzień powinny ruszyć dalsze odcinki jupii :)

ocenił(a) serial na 8
parisHIHI

Premiera jest przesunięta dopeio na 29 :(
Ale warto poczekać!

martys99

ojj nie wiedziałam. dzięki za informacje :( hmm no szkoda ale już tyle czekam to poczekam jeszcze chwilę

ocenił(a) serial na 10
martys99

Dopiero dziś na fejsie zobaczyłem to przesunięcie. No nie fajnie...

ocenił(a) serial na 8
Shay

Grimm może stracić wielu widzów, nie dość, że wypuścili tylko 6 odcinków, serial powrócił późno, to jeszcze po prerwie też jest przesunięty tak daleko..

ocenił(a) serial na 10
martys99

Hej wie ktoś może czy 5 sezon Grimm jest ostatnim ? :( Mam nadzieję, że nie !!!

ocenił(a) serial na 8
nika3360

Jeszcze nie wiadomo, ale jesli notowania będą tak spadać, to jest to niestety bardzo prawdopodobne :(

ocenił(a) serial na 10
martys99

A co spadają ?

ocenił(a) serial na 8
nika3360

Podobno. Z tego co patrzyłam, to rzeczywiście jest spadek, a szkoda, bo serial przez te 4 sezony był mega. Mam nadzieję, że 5 też wreszcie wejdzie na taki tor, że oglądalnośc podskoczy.

ocenił(a) serial na 10
martys99

Nie no mi się bardzo podoba 5 sezon tak jak jak każdy z resztą :D I jeszcze mam nadzeję, że Nick będzie z Adalind a ty ? <3 A duży jest ten spadek ? :(

ocenił(a) serial na 8
nika3360

Szczerze, to ciężko mi się skupić na ich związku, bo na ekran cały czas wskakuje Eve.. Nic do niej nie miałam, gdy była Juliette, nawet ja lubiłam, ale teraz jest w centrum uwagi. Niedługo zmienia nazwę z 'Grimm' na 'Eve Show' :/ A co Ty myślisz o tej całej Eve?
Nie pamiętam dokładnie jak duży, ale niestety dośc znaczący :(

martys99

Jedno trzeba przyznać - o ile Juliete była nijaka o tyle z Ewy robią Femme Fatale

ocenił(a) serial na 8
rogacz1988

Lepiej bym tego nie ujęła. Od kiedy to Grimm ma zaimponować hexenbeast, żeby dostać się do jakiejś tajnej oragnizacji walczącej z powstaniem wessenów?
Z resztą, skoro Eve jest tak potęzna, to dlaczego sama nie może ich załatwić? To trochę bez sensu, ale cóż..

martys99

Kiedyś zrozumiesz że gdzie wrogów kupa tam i Herkules pupa...

ocenił(a) serial na 7
martys99

Ja to widzę tak: na Juliete wszyscy od początku wieszali psy. Ja tam nic do niej nie miałam. Do tej prawdziwej. Nie była moją ulubioną postacią ale nie denerwowała mnie. Po przemianie w hexenbeast może i stała się bardziej wyrazista ale było to dla mnie sztuczne i zupełnie mi nie pasowało do aktorki. Eve jest jeszcze gorsza. Wypada sztucznie

ocenił(a) serial na 10
nika3360

No przecież nie da rady całej grupie bo przecież oni są na całym świecie a nie tylko u nich więc gdyby zabijała jednych to zaraz by byli następni albo gdyby wszyscy z całego świata czy skądś tam zjechali się tylko do ich miejscowości to sama by ich nie zabiła bo gdyby zabijała jedną grupę to druga by ją mogła zaatakować :P Logiczne trochę chyba :D

ocenił(a) serial na 8
nika3360

W sumie racja xd
Ale wciąż uważam, że jej charakter jest za bardzo w centrum uwagi.

ocenił(a) serial na 10
martys99

No może trochę, ale ja bym wolała, żeby jednak grała w serialu, ale nie jako taka osoba w centrum uwagi, ale jako Juliete, która była na początku serialu tylko, żeby Nick był z Adalind <3 a nie z Juliete

ocenił(a) serial na 8
nika3360

Jeśli wysuną Nick'a znów do centrum, a Eve w tło, tak ja powinno być, to niech sobie zostanie, bo mimo, że nie przepadam za grą aktorki, to jako Juliette była okej, a Eve, według mnie, za bardzo próbuje być główną bohaterką.
Tak bardzo lubisz Nadalind, hah? :D

ocenił(a) serial na 10
martys99

No w sumie to chyba tak bo są taką fajną parą no na razie jeszcze nie są parą, ale słodko razem wyglądają <3 A co ty ich nie lubisz ?

ocenił(a) serial na 8
nika3360

Są mi obojętni i o ile ich związek mi nie przeszkadza, o tyle chcę więcej scen z Nickiem Grimmem. Także wszystkie związki zeszły u mnie obecnie na drugi plan ;)

ocenił(a) serial na 10
martys99

Przesadzasz ja mam tylko nadzieję, że to nie jest ostatni sezon :( A oglądasz jeszcze jakieś seriale ? Bo ja trochę sporo ich oglądam to może napisz mi jakie oglądasz i ja napisze tobie jakie oglądam i może nam się spodobają jakieś :D I co ty na to ? :P

ocenił(a) serial na 10
nika3360

miałem robić osobny post do odcinka 5x9 ale że zainteresowanie serialem jest bardzo małe napiszę odczucia i wrażenia z odcinka pod postem .
Grimm nadal jest jednym z wielu dla mnie bardzo dobrych seriali .
co do odcinka 9 to przede wszystkim rozwiązywanie sprawy ukrzyżowań przez nicka i resztę ekipy policji , trochę nudne jedyną walką była próba ataku na Nicka i podłożenie przez niego nogi temu Wessenowi przypominającego byka . Sposób na uzyskanie informacji od tego gościa z czarnego szpona był efektowny pozbawienie zmysłów musiało mu namieszać w głowie . nie wiem czemu jak widzę Eve to od razu mnie nosi . chyba nie trawie aktorki ::) Trubel i Meisner też praktycznie nie było scen walki tylko końcówka , oprócz tego kilka scen w domku Grimma z Adalind i w sklepie Monro,
moja ocena odcinka to 6 /10 co nie zmienia faktu że odcinek obejrzałem z dużym zainteresowaniem :)
czekam na kolejne :)