i jak tam fani Grimma ja już czekam na kolejne odcinki za tydzień powinny ruszyć dalsze odcinki jupii :)
ojj nie wiedziałam. dzięki za informacje :( hmm no szkoda ale już tyle czekam to poczekam jeszcze chwilę
Grimm może stracić wielu widzów, nie dość, że wypuścili tylko 6 odcinków, serial powrócił późno, to jeszcze po prerwie też jest przesunięty tak daleko..
Hej wie ktoś może czy 5 sezon Grimm jest ostatnim ? :( Mam nadzieję, że nie !!!
Jeszcze nie wiadomo, ale jesli notowania będą tak spadać, to jest to niestety bardzo prawdopodobne :(
Podobno. Z tego co patrzyłam, to rzeczywiście jest spadek, a szkoda, bo serial przez te 4 sezony był mega. Mam nadzieję, że 5 też wreszcie wejdzie na taki tor, że oglądalnośc podskoczy.
Nie no mi się bardzo podoba 5 sezon tak jak jak każdy z resztą :D I jeszcze mam nadzeję, że Nick będzie z Adalind a ty ? <3 A duży jest ten spadek ? :(
Szczerze, to ciężko mi się skupić na ich związku, bo na ekran cały czas wskakuje Eve.. Nic do niej nie miałam, gdy była Juliette, nawet ja lubiłam, ale teraz jest w centrum uwagi. Niedługo zmienia nazwę z 'Grimm' na 'Eve Show' :/ A co Ty myślisz o tej całej Eve?
Nie pamiętam dokładnie jak duży, ale niestety dośc znaczący :(
Lepiej bym tego nie ujęła. Od kiedy to Grimm ma zaimponować hexenbeast, żeby dostać się do jakiejś tajnej oragnizacji walczącej z powstaniem wessenów?
Z resztą, skoro Eve jest tak potęzna, to dlaczego sama nie może ich załatwić? To trochę bez sensu, ale cóż..
Ja to widzę tak: na Juliete wszyscy od początku wieszali psy. Ja tam nic do niej nie miałam. Do tej prawdziwej. Nie była moją ulubioną postacią ale nie denerwowała mnie. Po przemianie w hexenbeast może i stała się bardziej wyrazista ale było to dla mnie sztuczne i zupełnie mi nie pasowało do aktorki. Eve jest jeszcze gorsza. Wypada sztucznie
No przecież nie da rady całej grupie bo przecież oni są na całym świecie a nie tylko u nich więc gdyby zabijała jednych to zaraz by byli następni albo gdyby wszyscy z całego świata czy skądś tam zjechali się tylko do ich miejscowości to sama by ich nie zabiła bo gdyby zabijała jedną grupę to druga by ją mogła zaatakować :P Logiczne trochę chyba :D
W sumie racja xd
Ale wciąż uważam, że jej charakter jest za bardzo w centrum uwagi.
No może trochę, ale ja bym wolała, żeby jednak grała w serialu, ale nie jako taka osoba w centrum uwagi, ale jako Juliete, która była na początku serialu tylko, żeby Nick był z Adalind <3 a nie z Juliete
Jeśli wysuną Nick'a znów do centrum, a Eve w tło, tak ja powinno być, to niech sobie zostanie, bo mimo, że nie przepadam za grą aktorki, to jako Juliette była okej, a Eve, według mnie, za bardzo próbuje być główną bohaterką.
Tak bardzo lubisz Nadalind, hah? :D
No w sumie to chyba tak bo są taką fajną parą no na razie jeszcze nie są parą, ale słodko razem wyglądają <3 A co ty ich nie lubisz ?
Są mi obojętni i o ile ich związek mi nie przeszkadza, o tyle chcę więcej scen z Nickiem Grimmem. Także wszystkie związki zeszły u mnie obecnie na drugi plan ;)
Przesadzasz ja mam tylko nadzieję, że to nie jest ostatni sezon :( A oglądasz jeszcze jakieś seriale ? Bo ja trochę sporo ich oglądam to może napisz mi jakie oglądasz i ja napisze tobie jakie oglądam i może nam się spodobają jakieś :D I co ty na to ? :P
miałem robić osobny post do odcinka 5x9 ale że zainteresowanie serialem jest bardzo małe napiszę odczucia i wrażenia z odcinka pod postem .
Grimm nadal jest jednym z wielu dla mnie bardzo dobrych seriali .
co do odcinka 9 to przede wszystkim rozwiązywanie sprawy ukrzyżowań przez nicka i resztę ekipy policji , trochę nudne jedyną walką była próba ataku na Nicka i podłożenie przez niego nogi temu Wessenowi przypominającego byka . Sposób na uzyskanie informacji od tego gościa z czarnego szpona był efektowny pozbawienie zmysłów musiało mu namieszać w głowie . nie wiem czemu jak widzę Eve to od razu mnie nosi . chyba nie trawie aktorki ::) Trubel i Meisner też praktycznie nie było scen walki tylko końcówka , oprócz tego kilka scen w domku Grimma z Adalind i w sklepie Monro,
moja ocena odcinka to 6 /10 co nie zmienia faktu że odcinek obejrzałem z dużym zainteresowaniem :)
czekam na kolejne :)