PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 24 tys. ocen
7,5 10 1 24483
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

witam, jak w temacie, jest ktoś w posiadaniu? na nap iprojekt zazwyczaj były 1-2 dni po emisji odcinka w USA a tu nie ma i nie ma :( poratujcie proszę.... może ktoś ma możliwość wysłać na poczte? jeśli tak proszę o zaklikanie, z góry wielkie dzięki

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

moj adres detlef8 malpa o2 kropka pl

ocenił(a) serial na 7
Sajmonnn

Napisy pojawiające się 1-2 dni po premierze w USA są zazwyczaj mojego autorstwa (często są tego samego dnia już wieczorem). Niestety w tym tygodniu nie mogłem napisów zrobić z powodu choroby i braku czasu. Miałem nadzieję, że GrupaHatak tym razem zrobi je na czas.

Bartolek

a robisz napisy jeszcze do Grimm? kiedy będą ? :)

Bartolek

Właśnie robisz dalej napisy czekam i czekam na e15.jeśli nie może wiesz kiedy się pojawia

ocenił(a) serial na 7
Jakub_Klita

Miałem już nie robić, ale mogę zrobić do jutrzejszego odcinka. Według fan page'a GH napisy do 15 mają pojawić się do świąt albo w święta, także przyjdzie nam poczekać jeszcze kilka dni :)

Bartolek

Do 15 już są z RebelTeam (tłumaczy je Monika, która odeszła od GH z swoimi spolszczonymi nazwami vesenów (,,biontów" ;-;) więęęc wolę twoje :V Ale nie pogardzimy dzisiejszo-jutrzejszym? odcinkiem.

ocenił(a) serial na 7
Likore

Napisy już są. Miejmy nadzieję, że kolejne odcinki grupa RebelTeam zrobi troszeczkę szybciej :)

Bartolek

Dzięki serdeczne.
Szkoda, że nie będziesz już robić napisów do Grimm.
Milion razy wolałam Twoje.
Tak czy inaczej dziękuję za wszystkie dotychczasowe.

Bartolek

Wtedy będę je otwierał w notatniku z angielskimi w drugim oknie i zmieniał wszystkie nazwy własne na oryginalne i wrzucał na napi jako wersja po drugiej korekcie :V

Serio, jak widziałem znów te Biony i Zębowiedźmy to aż mnie oczy piekły :V

Dziękować za włożony czas, wesołych ^^

ocenił(a) serial na 7
Likore

Dzięki i na wzajem!

Bartolek

Dziękuję

ocenił(a) serial na 7
Sajmonnn

na s c s . pl masz odcinek z wgranymi napisami ;)

pamm90

podrzucisz link?

ocenił(a) serial na 7
Celunia155

bez spacji -> s c s. pl i wyszukaj Grimm. Nie można tutaj podawać pełnych linków.