witam, jak w temacie, jest ktoś w posiadaniu? na nap iprojekt zazwyczaj były 1-2 dni po emisji odcinka w USA a tu nie ma i nie ma :( poratujcie proszę.... może ktoś ma możliwość wysłać na poczte? jeśli tak proszę o zaklikanie, z góry wielkie dzięki
Napisy pojawiające się 1-2 dni po premierze w USA są zazwyczaj mojego autorstwa (często są tego samego dnia już wieczorem). Niestety w tym tygodniu nie mogłem napisów zrobić z powodu choroby i braku czasu. Miałem nadzieję, że GrupaHatak tym razem zrobi je na czas.
Miałem już nie robić, ale mogę zrobić do jutrzejszego odcinka. Według fan page'a GH napisy do 15 mają pojawić się do świąt albo w święta, także przyjdzie nam poczekać jeszcze kilka dni :)
Do 15 już są z RebelTeam (tłumaczy je Monika, która odeszła od GH z swoimi spolszczonymi nazwami vesenów (,,biontów" ;-;) więęęc wolę twoje :V Ale nie pogardzimy dzisiejszo-jutrzejszym? odcinkiem.
Napisy już są. Miejmy nadzieję, że kolejne odcinki grupa RebelTeam zrobi troszeczkę szybciej :)
Dzięki serdeczne.
Szkoda, że nie będziesz już robić napisów do Grimm.
Milion razy wolałam Twoje.
Tak czy inaczej dziękuję za wszystkie dotychczasowe.
Wtedy będę je otwierał w notatniku z angielskimi w drugim oknie i zmieniał wszystkie nazwy własne na oryginalne i wrzucał na napi jako wersja po drugiej korekcie :V
Serio, jak widziałem znów te Biony i Zębowiedźmy to aż mnie oczy piekły :V
Dziękować za włożony czas, wesołych ^^