PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 24515
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

no jest 6 sezon:)

ocenił(a) serial na 8

super zamowiony nastepny sezon dobrzebybylo zebybyl w koncu ostatnio bo ten sezon taki naciagany i slaby ..procz odcinkow z kluczami..

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

no i super :) kocham ten serial mimo że ma wzloty i upadki :) więcej kluczy map i walki i będzie cacy :)

ocenił(a) serial na 8
Daniel_Kot

o to to wiecej kluczy i bedzie cacy a nie tak jak ostani nic i nic.

ocenił(a) serial na 8
Mar_28

Wiadomo że tajemnica, klucze i wszystko co związane z patyczkiem jest super, ale gdyby znaleźli wszystko odrazu serial stracił by dużo.... i nie było by to dość realne
Tak wydaje mi się że jest ciekawiej i bardziej realistycznie.

ocenił(a) serial na 8
Hikaru2501

tak ale za dlugo zwlekali ztyi kluczami i tak jakos to na sile bylo mojm zdaniem zeby cos sie dzialo odcinki normalne a tu nagle 2 klucze jakby wczesniej rezyser je tam umiescil takie to bylo stuczne troche ..ale dobre i to

ocenił(a) serial na 8
Mar_28

Może i było trochę naciągane..... może gdyby wcześniej gdzieś podrzucili klucze było by trochę inaczej..... Jednak zrobili to w ten sposób.....
Ale napięcie było i było dość ciekawie :D

ocenił(a) serial na 8
Hikaru2501

no fakt bylo ciekweie wiecej takiego czegos powino byc z kluczami a ty az tyle sezonow czekalismy zeby sie dowiedizec do czego klucze prowadza atu wyszlo ze do -patyka(magicznego)bez sensu nie na to liczylem..

ocenił(a) serial na 8
Mar_28

szczerze..... ja liczyłam na skarb typu skarb narodów, czy coś w tym stylu, wiecie pełno złota, skarbów, cudownych artefaktów...... a tu niebezpieczny magiczny patyk nieznanego pochodzenia..... no poza tym że uleczył monroe bez efektów ubocznych....
Pomysł ogólnie ciekawy i mam nadzieję że nie zmarnują szansy na jakieś fajne wyjaśnienie

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Szósty sezon ma mieć tylko 13 odcinków, co może oznaczać, że będzie to ostatni sezon

ocenił(a) serial na 8
Lilli20

no co ty powaznie o a skad to info hmm..13 nie slyszlaem o tym ale fajnie w sam raz na final

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

tutaj masz link do artykułu
http://www.spoilertv.com/2016/04/grimm-season-6-13-episode-initial-order.html

ocenił(a) serial na 9
Lilli20

Patrząc na współczesne seriale 22 i więcej odcinków to za dużo a wątki są najczęściej rozwlekane na cały sezon a luki zapycha się słabszymi odcinkami.
Te lepsze produkcje mają 13 do 16 odcinków lub mniej: GoT, Breaking Bad czy TWD, i może taką formę chcą wprowadzić w Grimm - 13 konkretnych odcinków, to czy to będzie sezon ostatni czy nie wyjdzie z oglądalności 6 sezonu,

ocenił(a) serial na 7
Mar_28

to kiedy wstępna data 6 sezonu?