Grupa zadaniowa: Sezon 1 Grupa zadaniowa sezon 1, odcinek 1
odcinek Grupa zadaniowa (2025)

Grupa zadaniowa | Krzyżówka

Crossings 1h 6m
6,9 162  oceny
6,9 10 1 162
Grupa zadaniowa
powrót do forum s1e1

Powtarzane schematy, nudnawy i ciągnący się, słabo jak na pierwszy odcinek, a trwał ponad godzinę (też myślałem że będzie inny lektor, ale mniejsza). Nie przepadam jak pokazują normalne życie "złego charakteru" w filmie/serialu, ciężej się wtedy to ogląda bo to wnerwia jak tłumaczy że on musi to robić bo ma jakieś problemy rodzinne itd., lepiej jakby film/serial byłby w pełni o "złym charakterze". Wątpię że wrócę do tego, może jak po ostatnim odcinku będą dobre oceny. Jakby to był serial tylko z Markiem Ruffalo w takiej roli, to z by mi się bardziej podobał i z chęcią bym czekał tydzień na kolejny odcinek.

ocenił(a) serial na 4
Maciek_Carewicz

Naokoło dobre recenzje, a ja już w połowie szukam po internecie, bo to snuj jest, że skupić mi się nie chce. Nudno i nieangażująco. W ogóle 2 raz wracam, tak mnie zaciekawił wczoraj wieczorem, że poszedłem spać. No wymęczę do końca, ech...

ocenił(a) serial na 8
WILUsiek

Jacy wy biedni jesteście, że musicie oglądać seriale :) Mi pierwszy odcinek się podobał, a wolne tempo nie przeszkadza.

ocenił(a) serial na 4
siLk_2

Pierwsza część, komentarz z tyłeczka. Druga część, no i spoko. Można się nie skuptać na inną opinię innych? Można. :)

ocenił(a) serial na 8
WILUsiek

Popatrzyłem na twoje oceny. Liczyłem, że będę mógł się pośmiać z jakiegoś 10/10 w przypadku Marvela czy Szybkich i Wściekłych. Niestety się rozczarowałem :) Masz jednak fajny gust, może pewnymi gatunkami jesteś po prostu zmęczony. Miewam podobnie gdy mam wrażenie, że gdzieś już to widziałem. Szukam teraz różnych inspiracji, więc kilka Twoich ósemek zapisałem.

Maciek_Carewicz

1 red flag - ogladanie z lektorem (ktory nie oddaje nigdy emocji i tym samym zabija klimat)

2 red flag - narzekanie na to ze jest bardziej rozbudowana postac złola xdd

dzieki mordo, takie malkontenctwo normikowe to miod na moje uszy i dodatkowa zacheta do seansu! :))

Maciek_Carewicz

Po tym komentarzu producent zwolnił wszystkich aktorów, zostawiając tylko Marka Ruffalo, który zagra teraz wszystkie role. Obiecał też poprawę w kwestii dynamiki. Będzie dużo strzelanin, pościgi i brawurowe akcje, zaś lektorem zostanie sam papież.

Maciek_Carewicz

Ale jestes rozlazły i bełkotliwy

ocenił(a) serial na 5
Maciek_Carewicz

Po 2 odcinkach nie porywa,watki obyczjowe ktorych jest za duzo a do tego srednio angazuja,.Taki Ozark to przy tym arcydzielo.