PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241648}

Gwiazda od zaraz

Instant Star
2004 - 2008
7,3 4,0 tys. ocen
7,3 10 1 4026
Gwiazda od zaraz
powrót do forum serialu Gwiazda od zaraz

czy ktos z was wie moze czy jest cos takiego jak druga seria Instant Star?? bo chyba jest skoro pierwsza sie tak dziwnie skonczyla...
a jezeli jest to ciekawe ile bedziemy musieli na nia czekac az zostanie wyemitowana w zigzapie. teraz powtarzaja serie pierwsza rowniez po raz pierwszy moze jak jeszcze z piec razy puszcza ta serie to doczekamy sie kolejnej....
no troche mnie ponioslo bo przeciez nawet nie wiem czy jest cos takiego jak druga seria :)

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

Jest druga seria! I ma zostać wyemitowana około lutego w połowie!

_RoZZie_

A może mi ktoś powiedzieć jak się pierwsza skończyła?:D

użytkownik usunięty
Fluorescent

na zigzapie jka narazie powtarzaja 1 polowa 1 serii
mam nadzieje ze niedlugo puszcza juz 2 polowa
a tak pozatym to nakrecili juz prawdziwa 2 serie
Alexz ma w niej blond włosy =)

blond włosy...?
uuch, chyba wolę ją w rudych :/

Fluorescent

a u nas ma byc 2 seria w kwietniu.tak napisala mi w meilu redakcja zigzapa:)pozdro dla fanmów Alexz:)na poczatku 2 serii Alexz bedzie miala brazowe wlosy:)

ocenił(a) serial na 9
violethand

no mam nadzieje ze w kwietniu to juz na bank bedzie ta druga seria i bardzo chcialabym zeby Alexz byla tam w brazowych wlosach bo jest jej po prostu slicznie w takim kolorze! =] w rudych tez bardzo ladnie ale w brazowych jest jej slicznie! moim zdaniem przynajmniej. no bo w blond to juz nie za bardzo ona wyglada... to raczej nie jej kolor...

eeeej wlasnie sobie uswiadomilam ze juz niedlugo kwiecien! :) hehe czyli nowe odcinki Gwiady Od Zaraz!!

=)