PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241648}

Gwiazda od zaraz

Instant Star
2004 - 2008
7,3 4,0 tys. ocen
7,3 10 1 4026
Gwiazda od zaraz
powrót do forum serialu Gwiazda od zaraz

4 sezon

ocenił(a) serial na 7

Wie ktoś coś może na temat 4 sezonu gwiazdy od zaraz?

ocenił(a) serial na 10
kasian1990

4 seria jest już kręcona w Kanadzie. Ma być puszczona na the-n jeszcze pod koniec tego roku, albo jakoś na początku następnego.

Zola

Podobno w 4 serii ma wystąpić Cassie Steele czyli Manny Santos z "Degrassi"

ocenił(a) serial na 7
Miss_S

Ciekawe kogo będzie grać. Już nie moge się doczekać

Miss_S

no wiec co do tej dziewczyny z degrassi to w 4 serii bedzie organizowana kolejna czesc konkursu instar star i ona bedzie jedna z filanistek bedzie miec fioletowe wlosy i osoba ktora wie czego chce i nie boi sie poto siegac
:)tyle wiem

ocenił(a) serial na 7
kasian1990

Nikt z was nie wiem kogo wybierze Jude? Tommy czy Jamie? Ciekawa jestem, oby jak najszybciej nakręcili to 4 serie

ocenił(a) serial na 10
kasian1990

Kiedy będzie w Stanach 4 seria?ktoś moze wie?

ocenił(a) serial na 5
juzol_G

ma być podobno jeszcze w tym miesiącu. bądźmy w dobrej myśli :D

ocenił(a) serial na 5
Benefit

4 sezon w Polsce będzie we wrześniu, a w stanach w tym miesiącu

Benefit

a skad to wiesz? mozesz zapodac linka?
a ja mam nadzieje, ze nie wybierze Tommiego ;P

ocenił(a) serial na 10
kika_5

Kika, jak to masz na dzije, z enie wybierze Toma????????!!!!! ONA MUSI GO WYBRAĆ!!!!!!!!!! przeciez oni MUSZĄ być razem!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 5
phaolin

było to na jakiś forach, stronach i na wikipedii ^^

Benefit

na angielskiej wikipedi pisze, że 4 seria rozpoczyna się 2 czerwca...
zgadzam się, oni MUSZĄ być razem!! cudna para, cudny Tom :)

ocenił(a) serial na 10
smerfetka

ja ogladałąm dzisiaj na youtube kolejny odcinek IS4. Dokładnie to 6 :D

juzol_G

Ja też oglądałam już 6 odcinków 4 serii :D

ocenił(a) serial na 10
gypsy

a macie gdzies te odcinki z tłumaczeniem na polski??

ocenił(a) serial na 10
phaolin

a dzis jest juz 7 odcinek jednak ten kryzys trwa;/

phaolin

Niestety nie:/ No dzisiaj już jest 7 właśnie oglądam :D

gypsy

eh uwielbiam ten serial ale ta drama... nie potrzebna zupełnie. koncowka 12 odcinka swietna..
a jak ktos nie chce to lepiej niech nie czyta! W ostatnim odcinku Tommy chyba oswiadczy sie Jude! :)

besiaczek

A ja chce już 13 odcinek:D

gypsy

nie wiesz czemu sa juz na necie odcinki do 12 wlacznie skoro mialy byc emitowane w nadchodzacym tygodniu?

besiaczek

Nie mam zielonego pojęcia, ale to chyba dobrze :D Ale wydaje mi się, że na ostatni odcinek poczekamy sobie troszke;/

ocenił(a) serial na 10
gypsy

ale teraz juz te odcinki sa chyba zablokowane bo rano wgrywaly mi sie wszystkie ale nie mialam czasu obejrzec i udalo mi sie tlko 8 zobaczyc a teraz jak chce dalsze wlaczyc to mi sie wyswietla ze gdzies tam zostaly zgloszone i nie mozna ich odtworzyc...:/

Agusia

http://www.youtube.com/watch?v=3zYh7kkfsNU
fajne promo tylko mam nadzieje ze nie skonczy sie tak jak tam jest niby pokazane... end of jommy

besiaczek

Ta skończy się tak, że Jude bedzie z Tomem i będą zyli długo i szczęśłiwie:D Pozdrawiam:*

gypsy

z tego co wiem to bedzie miala do wyboru wyjazd do londynu(bo ktos tam chce z nia podpisac kontrakt plytowy) albo tommy który sie jej oswiadczy....... i podobno wybierze to pierwsze ;/

besiaczek

Heh według mnie pojedzie do Londynu. A odcinek się skończy tak, że będzie na lotnisku i przyjedzie Tomm, który poleci z nią <marzyciel>

gypsy

ja chce inna koncowke... gorzej chyba nie mogli tego serialu zakonczyc ;/

besiaczek

No nie wiem ale widziałam kawałek odcinka jak Tom oświadcza sie Jude i ona przyjmuje jego oświadczyny:D Wiec ja już sama nie wiem jak to sie skonczy... pożyjemy zobaczymy:D

gypsy

no bo tak jest na poczatku.. a w koncowce odcinka podczas koncertu mowi ze musi wyjechac i chce to zrobic sama ;/ nawet nie ma ich pozegnania

besiaczek

Aha chyba, że nie oglądałam tego odcinka więc nie wiem widziałam jedynie tą scene jak Tom się jej oświadcza ...

gypsy

caly odcinek jest juz na youtube jakby ktos mogl przetlumaczyc to co jude mowi w trakcie koncertu to bede wdzieczna bo nie wszystko sqmalam ;]

ocenił(a) serial na 10
besiaczek

obejrzałam ostatni odcinek i...gorzej tego wymyśleć nie mogli. Zrobili z Jude egoistyczną rozwydrzoną gwiazdke..;/ kompletnie inaczej niz przez cały serial ;/

juzol_G

No i w ogóle beznadziejne zakończenie:( Jestem rozczarowana.

ocenił(a) serial na 10
gypsy

czyli wyjechała do Londynu i zostawiła na lodzie Tommiego???

ocenił(a) serial na 7
justyska92

SPOILER: Tak, wyjechała. A Tommy to nie mały chłopczyk, aby można go było zostawić na lodzie... Swoją drogą to Jude chciała przeżyć swoje 5 minut, które Tom już miał. Jakby patrzeć na to z innej strony to oby dwoje zachowali się egoistycznie, bo on chciał już założyć rodzinę, a ona się wyszaleć.

A co do końcówki: takie zakończenia dają (nawet minimalne) szanse na ciąg dalszy. Jakby producenci zdecydowali, że to DEFINITYWNY koniec to pokazaliby Jude i Tommy'ego jak żyją długo i szczęśliwie. A tak może za parę lat powstanie wymarzona, piąta seria ;)

ocenił(a) serial na 10
Khyati

oglądałam wczoraj ostatni odcinek... ale czy piata seria nie będzie wstępem do Mody na sukces? w końcu przecież jest rock star...

justyska92

gdzies na youtubie widziałam jak jude i tom sie pobieraja ;DD

HDNatalia

Przykra wiadomość. Oni się nie pobierają. Pod koniec sezonu 4 Jude wyjeżdża do Londynu, a Tommy zostaje. Może w kolejnym sezonie, o ile zostanie nakręcony będzie ślub :)

besiaczek

tak, oświadczy się ; )
na youtube są fragmenty z tego .

kasian1990

no jasne że wiem xD W 4 serii Jude będzie miała krótkie włosy i będzie z Tommym i w jakimś odcinku Tommy jej się oświadczy, ale chyba nie miał tego w zamiarze, bo wziął taie coś co jest np. po coli jest zakrętka i pod tym jest takie górno okrągłe xD no to wział i jej to na palec założyl i sie jej zapytal Czy zostanie jego żoną, a ona oczywiscie powiedizała tak :D Wiem, jesdzcz epare rzeczy, ale nie bedę się rozpisywac... Kiedy indziej napisze

kasian1990

Niestety nie wiadomo kiedy 4 sezon zostanie wyemitowany w Polsce i czy w ogóle. Ja obejrzałam cały sezon 4 w oryginalnej wersji językowej i muszę wam powiedzieć, że sezon jest rewelacyjny. Jedynie smutno się kończę, ale nie będę wam opowiadać. Mam wszystkie odcinki na kompie. A na swoim blogu (w temacie Instant Star ("Gwiazda od zaraz") season 4) zamieściłam linki do pierwszy 6 odcinków, 4 sezonu. Wrzuciłam je na stronkę mediafire :)

annie_mia

Weź, chyba nie jestęs taka fanka Gwiazdy od zaraz... 4 sezon będzie emitowany na ZigZapie gdzię w lutym. Bo od początku 2009 r. na ZigZapie będą emitowane wszystkie odcinki ze wszyskich serii każda seria ma gdzię 13 odcinków to ok. 10 lutego 4 sezon bdzie emitowany na ZigZapie! A tak wogole, to wiem ze oni nie wezmą ślubu w 4 sezonie, ale na youtube.com jest fimik jak biorką i Seidi jest w ciaże a wiec moze w Kanadzie są już jakieś odcinki 5 seri :marzycielka: A jak masz wszystkie odcinki to weź podaj link do swojego bloga. I powiedz nam jak isę 4 sezon zakończy!

natlapa

To jest link do mojego bloga, na którym znajdują się odcinki z 4 sezonu:

http://www.filmweb.pl/blog/entry/488168/Instant+star+%28+%22Gwiazda+od+zaraz%22% 29+season+4.html

W przedostatnim odcinku, w sezonie 4, Tommy oświadcza się Jude i ona przyjmuje jego oświadczyny. I planują razem pojechać do Londynu, gdzie Jude ma nagrać swoją kolejną płytę. Na ostatnim koncercie przed wyjazdem, ma zaśpiewać na zakończenie piosenkę z Tommym by ogłosić wszystki, że się zaręczyli. Tommy przynosi jej bukiet róż. Ona wychodzi na scenę i mówi, że miała zaśpiewać piosenkę ze swojej nowej płyty, ale zaśpiewa inną. Jude więc zrywa zaręczyny z Tommym. On wychodzi stamtąd. A sezon kończy się tak, że Jude wsiada do limuzyny, otoczona fanami, i wśród nich wypatruje Tommy'ego. Uśmiecha się do niego, a on do niej. Później jedzie. Koniec sezonu 4. :) W razie pytań, pytać :) Odpowiem na każde związane z sezonem 4 :P

annie_mia

Ja też widziałam wszystkie sezony Instant Star, a ostatnio skończyłam oglądać 4. Moim zdaniem końcówka nie jest zła. Rozumiem, że wszyscy marzyli o tzw. happy endzie Jude i Tommy'ego, ale...moim zdaniem zakończenie serialu (bo podobno nie ma być 5 seerii) jest odpowiednie. Jude zdecydowała, czego chce rezygnując z małżeństwa z Tommym. Natomiast on zrozumiał jej decyzję :) z resztą takie zakończnie daje możliwości pociągnięcia tego serialu dalej. Nie jestem jednak pewna, czy to zrobią :)

neinaaa

Doszłam do wniosku, że zakończenie oczywiście nie jest takie byśmy wszyscy chcieli i jak w każdym amerykańskim serialu. Zgadzam się z tobą, że Tommy zrozumiał Jude decyzję, bo inaczej nie pojawiłby się, żeby ją pożegnać. Zakończenie zostało tak zrobione by można zrobić jeszcze jeden sezon, którego niestety nie będzie. Cieszę się, że ten serial zakończył się w dobrym stylu. A przede wszystkim jest ono o tyle ciekawe, że każdy może wymyślić swoje zakończenie :D

annie_mia

Nom masz rację. Ale takie zakończeie daje 50 % szansę na 5 sezon. A Tommy i Jude podobno wezmą ślub, bo ja ok. 5 stronach jest filmik jak oni biorą ślub... Znaczy nie wiem dokladnie czy to oni a nie Jude i Jmmy mają wziąśc ślub, bo Jamme stoi przy Jude i wtedy wpada Tommy, coś do siebie mówia (tommy i Jammy). A potem Tommy daje Jude przesliczny pierścionek, całują się odwracają do księdza którym jest ten kogtes, zasze zapominam jak się nazywa co z nim Jammy otwiera studio nagrań (znaczy ma odworzyc, bo nie wiem czy otworzą...). A potem filmik się kończy... No i na serio ja wierze ze ten 5 sezon jednak się ukarze... Moze za rok może za 2 ale mam nadzieję, ze się ukarze...

ocenił(a) serial na 9
natlapa

Z tego co wiem to 4 sezon ma byc na Zig Zap dopiero od 2009 roku...Ale nie wiem czy to oficialne potwierdzenie na wikipedi tak pisze...mozliwe iz bedzie od wrzesnia.