PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241648}

Gwiazda od zaraz

Instant Star
2004 - 2008
7,3 4,0 tys. ocen
7,3 10 1 4026
Gwiazda od zaraz
powrót do forum serialu Gwiazda od zaraz

Jezu jak zobaczylam ostatni odcinek to sie zalamalam!!! Jak Tommy mogl odejsc od Jude?! I kim byla ta dziewczynka, jego corka??? Help!!!

ocenił(a) serial na 7
Yuzuki

tez nienawidze takich zakonczen, nie wiadomo o co dokladnie chodzi i zostaje wiele pytan bez odpowiedzi.ogladam IS na ZigZap, ale to jest denerwujace ze puszcaja serial do pewnego odcinka i od poczatku, no to po co wogole puszczaja, nie rozumiem ich;]

ocenił(a) serial na 10
Yuzuki

W pierwszym odcinku 3 serii dowiadujemy się, że ta dziewczynka to córka Dariusa, który wysłał Toma po nią. I wszystko jest git:)

Zola

Czyli... To zakończenie(to z Tommym i dziewczynka) to zakończenie 2 czesci???? No to jak, to na zig zapie nie było jeszcze trzeciej??? Ja nic nie widziałam, bo po tym odcinku jak on olał Jude i pojechał było już od nowa :/
Gubię się, odpisz.

Yuzuki

No i co dalej, on by wysłał Toma po córkę tak po prostu jak Tom jest na randce??? CO DALEJ?!

ocenił(a) serial na 10
Yuzuki

Tak ten odcinek z Tommym i dziewczynką to jest ostatni odcinek 2 serii. W Polsce jeszcze nie puścili 3, tylko cały czas powtarzają poprzednie. Ja widziałam już 5 odcinków po angielsku 3 serii i właśnie w pierwszym okazuje się, że ta mała to córka Dariusa.

Zola

Hehe właśnie oglądałam te 5 odcinków. Heh, ale Jude jest taka jakaś... oschła :/

ocenił(a) serial na 10
Yuzuki

Nie wiem, nie wydaje mi się, z Tommy'm ma bardzo dobry kontakt a już w ten piątek wyznają sobie miłość:] ha wreszcie

ocenił(a) serial na 8
Zola

A wiecie może kiedy będzie można zobaczyć nowe docinki (3 serie) na Zig Zapie?;|...JUŻ NIE MOGĘ SIE DOCZEKAĆ!!!!

ocenił(a) serial na 10
domarka

Słyszalam jakieś plotki, że we wrześniu ale nie wiem skąd ludzie mają taką informacje. Napisałam do zz w tej sprawie, ale mi nie odpisali jeszcze.. :]

Zola

hej widziałas juz odcinki serii 3 moze nam troche je streścisz z gory dzieki pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
katie87

A może sami obejrzycie? Wpadnijcie na świetną stronę www.alexz.ovh.org
Tam jest przekierowanie na nowy adres, odcinki znajdziecie w dziale media :D Możecie też poszukać napisów, wiem, że jakaś strona o Alexz je tworzy :D

martitka1_1991

Hej bardzo interesuje się serialem gwiazda od zaraz weszłam oczywiście na tą strone ale nic nie moge tam zrobic pomóż...Udziel wskazówek

ocenił(a) serial na 10
katie87

A może sami obejrzycie? Wpadnijcie na świetną stronę www.alexz.ovh.org
Tam jest przekierowanie na nowy adres, odcinki znajdziecie w dziale media :D Możecie też poszukać napisów, wiem, że jakaś strona o Alexz je tworzy :D

ocenił(a) serial na 10
martitka1_1991

Tak, widziałam już wszystkie odcinki i na szczęscie zaczynają już kręcić następne. Zdradze tylko, że koniec 3 serii znowu zostawia jakąś niepewnośc tak jak w 2 ... i nie można przestać myśleć co wydarzy się w następnej serii.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Zola

zola, gdzie obejrzałaś wszystkie odcinki?

martitka1_1991

o już wszystko oki dzieki za podanie strony...Jest super

agizmc2123

powie mi ktoś krok po kroku co mam robić żeby ściągnąć te odcinki Gwiazdy od zaraz na www.alexzjohnson.oz.pl ? Prosze...

stokrotka_8

a gdzie znajdę napisy do 2 serii chociaż pomóżcie please... :)

ocenił(a) serial na 7
stokrotka_8

Musisz wejść na tą stronę, potem wejść do działu media, i tam na górze masz season 1, 2 i 3. Wybierasz ten który chcesz. Następnie po wybraniu danego sezony naciskasz odcinki (np.1 sezonu). Wtedy wyświetla ci się lista odcinków do ściągnięcia i przy danym odcinku naciskasz "ściągnij". Wówczas włącza ci się nowa strona: "zSHARE" i tam wyświetla ci się dany odcinek, jeśli chcesz go ściągnąć musisz wejść w "Download this Video" nad okienkiem z serialem. Gdy już tam wejdziesz musisz wejść w "Download Now!", wtedy wyświetlą ci się jakieś tam napisy i wkrótce p;owinno cię samo przekierować do ściągania, jeśli nie to naciśnij podkreślony napis "click here" i wtedy wyskoczy ci okienko do zapisania

ocenił(a) serial na 10
kasian1990

wie ktoś moze skad mozna sciagnac napisy do IS3???? błagam pomozcie!!!!!!!!11

ocenił(a) serial na 7
phaolin

http://www.ajmusic.ovh.org/napisy.html Tu są napisy do 3 serii oprócz 2,3 i 12 odcinka. Musisz podać im swojego maila i napisać które napisy chcesz, a oni ci wyślą wtedy na twoją poczte napisy do tych odcinków.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
kasian1990

dzięki kasiann. a mozesz mnie troche poinstruować jak mam to wpisać?????? będę dźwięczna :)

ocenił(a) serial na 7
phaolin

Jasne. Spoko
A więc,tam gdzie masz napis "Nick:" to obok wpisujesz jakikolwiek nick (możesz wpisać imię, pseudonim co chcesz). Potem obok " E-mail:" wpisujesz maila na którego chcesz otrzymać napisy.
No i potem obok "Które napisy chcesz?" wpisujesz, kóre chcesz odcinki (dostępne są wypisane) tj. wpisujesz:
1. Lose Yourself
2. Like a Virgin
5. Let It Be
6. Heart of Gold
7. The Long and Winding Road
8. I'm Eighteen part 1
9. I'm Eighteen part 2
10. Nowhere to Run
11. Watch Yourself
13. All I Want is You
Gty to wpiszesz naciskasz "Gotowe!" i gotowe. Za jakiś czas (ok paru dni, może kilkanastu godzin) na maila dostaniesz te napisy.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
kasian1990

Jesteś kochana!!!!!!!!!!!!!:) pozdrowionka

ocenił(a) serial na 7
phaolin

nie ma sprawy. :):):) polecam się na przyszłość :):):) podrawiam

ocenił(a) serial na 7
kasian1990

a i miłego oglądania. napisz potem jak ci się podobało

ocenił(a) serial na 10
kasian1990

przed chwilą obejrzałam ostatni odcinek 2 serii IS. Ja się załamię, czemu Tommy wyjechał??????????????????????? ;( I te fotki tez przerazają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
phaolin

Nie chce ci opowiadać, najlepiej ściągnij sobie odcinki 3 serii i te napisy i sama obejrzyj. Powiem tyle:wszystko się wyjaśni. A obejrzyj koniecznie tą 3 serię, jest świetna. pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
kasian1990

dzieki ci wielkie za tą stronke z napisami. pozostało mi czekac na nie :)

ocenił(a) serial na 7
phaolin

Jak obejrzysz napisz jak ci się podoba 3 seria

ocenił(a) serial na 10
kasian1990

pierwszy odcinek beznadziejny. nie chodzi o jakosc nakreconego filmu tylko o to, ze Tommy nie wyjasnił Jude, ze to nie jego dziecko

ocenił(a) serial na 7
phaolin

No to było głupie, ale to ona nie dała mu wyjaśnić kim było to dziecko. Powiem tylko tyle, potem się wyjaśni. A dostałaś te napisy?

ocenił(a) serial na 10
kasian1990

nie, jeszcze nie. rzeczywiście, masz rację, to ona nie dała mu wyjaśnić, ale widac było, że mu zależy... :)

ocenił(a) serial na 10
kasian1990

kasian1990- jesli chcesz to mozesz pisac na moj nr gg, bedzie sie lepiej gadało ,ale jak nie to rozumiem

ocenił(a) serial na 7
phaolin

Jasne. Na gg zawsze lepiej się pisze, tylko to dopiero od przyszłego tygodnia bo narazie mam zepsute gg. Ale akurat, napiszę do ciebie w przyszłym tygodniu, to opowiesz mi wrażenia na temat 2 odcinka 3 serii. A jakie masz gg?
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
kasian1990

ok, nie ma sprawy. moje gg:2540109 :)pozdro

ocenił(a) serial na 10
domarka

3 seria bedzie leciała od 8 wrzesnia co sobote w przymierzalni. jak ktos chce jeszcze jakies dokładniejsze info to : 2540109