Jezu jak zobaczylam ostatni odcinek to sie zalamalam!!! Jak Tommy mogl odejsc od Jude?! I kim byla ta dziewczynka, jego corka??? Help!!!
tez nienawidze takich zakonczen, nie wiadomo o co dokladnie chodzi i zostaje wiele pytan bez odpowiedzi.ogladam IS na ZigZap, ale to jest denerwujace ze puszcaja serial do pewnego odcinka i od poczatku, no to po co wogole puszczaja, nie rozumiem ich;]
W pierwszym odcinku 3 serii dowiadujemy się, że ta dziewczynka to córka Dariusa, który wysłał Toma po nią. I wszystko jest git:)
Czyli... To zakończenie(to z Tommym i dziewczynka) to zakończenie 2 czesci???? No to jak, to na zig zapie nie było jeszcze trzeciej??? Ja nic nie widziałam, bo po tym odcinku jak on olał Jude i pojechał było już od nowa :/
Gubię się, odpisz.
Tak ten odcinek z Tommym i dziewczynką to jest ostatni odcinek 2 serii. W Polsce jeszcze nie puścili 3, tylko cały czas powtarzają poprzednie. Ja widziałam już 5 odcinków po angielsku 3 serii i właśnie w pierwszym okazuje się, że ta mała to córka Dariusa.
Nie wiem, nie wydaje mi się, z Tommy'm ma bardzo dobry kontakt a już w ten piątek wyznają sobie miłość:] ha wreszcie
A wiecie może kiedy będzie można zobaczyć nowe docinki (3 serie) na Zig Zapie?;|...JUŻ NIE MOGĘ SIE DOCZEKAĆ!!!!
Słyszalam jakieś plotki, że we wrześniu ale nie wiem skąd ludzie mają taką informacje. Napisałam do zz w tej sprawie, ale mi nie odpisali jeszcze.. :]
A może sami obejrzycie? Wpadnijcie na świetną stronę www.alexz.ovh.org
Tam jest przekierowanie na nowy adres, odcinki znajdziecie w dziale media :D Możecie też poszukać napisów, wiem, że jakaś strona o Alexz je tworzy :D
Hej bardzo interesuje się serialem gwiazda od zaraz weszłam oczywiście na tą strone ale nic nie moge tam zrobic pomóż...Udziel wskazówek
A może sami obejrzycie? Wpadnijcie na świetną stronę www.alexz.ovh.org
Tam jest przekierowanie na nowy adres, odcinki znajdziecie w dziale media :D Możecie też poszukać napisów, wiem, że jakaś strona o Alexz je tworzy :D
Tak, widziałam już wszystkie odcinki i na szczęscie zaczynają już kręcić następne. Zdradze tylko, że koniec 3 serii znowu zostawia jakąś niepewnośc tak jak w 2 ... i nie można przestać myśleć co wydarzy się w następnej serii.
Pozdrawiam.
powie mi ktoś krok po kroku co mam robić żeby ściągnąć te odcinki Gwiazdy od zaraz na www.alexzjohnson.oz.pl ? Prosze...
Musisz wejść na tą stronę, potem wejść do działu media, i tam na górze masz season 1, 2 i 3. Wybierasz ten który chcesz. Następnie po wybraniu danego sezony naciskasz odcinki (np.1 sezonu). Wtedy wyświetla ci się lista odcinków do ściągnięcia i przy danym odcinku naciskasz "ściągnij". Wówczas włącza ci się nowa strona: "zSHARE" i tam wyświetla ci się dany odcinek, jeśli chcesz go ściągnąć musisz wejść w "Download this Video" nad okienkiem z serialem. Gdy już tam wejdziesz musisz wejść w "Download Now!", wtedy wyświetlą ci się jakieś tam napisy i wkrótce p;owinno cię samo przekierować do ściągania, jeśli nie to naciśnij podkreślony napis "click here" i wtedy wyskoczy ci okienko do zapisania
wie ktoś moze skad mozna sciagnac napisy do IS3???? błagam pomozcie!!!!!!!!11
http://www.ajmusic.ovh.org/napisy.html Tu są napisy do 3 serii oprócz 2,3 i 12 odcinka. Musisz podać im swojego maila i napisać które napisy chcesz, a oni ci wyślą wtedy na twoją poczte napisy do tych odcinków.
Pozdrawiam
dzięki kasiann. a mozesz mnie troche poinstruować jak mam to wpisać?????? będę dźwięczna :)
Jasne. Spoko
A więc,tam gdzie masz napis "Nick:" to obok wpisujesz jakikolwiek nick (możesz wpisać imię, pseudonim co chcesz). Potem obok " E-mail:" wpisujesz maila na którego chcesz otrzymać napisy.
No i potem obok "Które napisy chcesz?" wpisujesz, kóre chcesz odcinki (dostępne są wypisane) tj. wpisujesz:
1. Lose Yourself
2. Like a Virgin
5. Let It Be
6. Heart of Gold
7. The Long and Winding Road
8. I'm Eighteen part 1
9. I'm Eighteen part 2
10. Nowhere to Run
11. Watch Yourself
13. All I Want is You
Gty to wpiszesz naciskasz "Gotowe!" i gotowe. Za jakiś czas (ok paru dni, może kilkanastu godzin) na maila dostaniesz te napisy.
Pozdrawiam
przed chwilą obejrzałam ostatni odcinek 2 serii IS. Ja się załamię, czemu Tommy wyjechał??????????????????????? ;( I te fotki tez przerazają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie chce ci opowiadać, najlepiej ściągnij sobie odcinki 3 serii i te napisy i sama obejrzyj. Powiem tyle:wszystko się wyjaśni. A obejrzyj koniecznie tą 3 serię, jest świetna. pozdrawiam
pierwszy odcinek beznadziejny. nie chodzi o jakosc nakreconego filmu tylko o to, ze Tommy nie wyjasnił Jude, ze to nie jego dziecko
No to było głupie, ale to ona nie dała mu wyjaśnić kim było to dziecko. Powiem tylko tyle, potem się wyjaśni. A dostałaś te napisy?
nie, jeszcze nie. rzeczywiście, masz rację, to ona nie dała mu wyjaśnić, ale widac było, że mu zależy... :)
kasian1990- jesli chcesz to mozesz pisac na moj nr gg, bedzie sie lepiej gadało ,ale jak nie to rozumiem
Jasne. Na gg zawsze lepiej się pisze, tylko to dopiero od przyszłego tygodnia bo narazie mam zepsute gg. Ale akurat, napiszę do ciebie w przyszłym tygodniu, to opowiesz mi wrażenia na temat 2 odcinka 3 serii. A jakie masz gg?
pozdrawiam