Ile jest lat różnicy miedzy Tommym a Jude? 10 lat czy mniej?P.S.Wiecie ze ten aktor ma 31 lat?!W zyciu bym mu tyle nie dała!
ja tez bym mu tyle nie dala a roznicy miedzy nimi jest chyba 7 lat jezeli dobrze pamietam
Jude na początku ma 15-16 lat a Tommy 21 więc jest między nimi około 5-6 lat różnicy ... i ona potem śpiewa "time to be your 21" - czyli chcę mieć te 21 lat, tyle co Tommy bo to była piosenka o nim...
On miał wtedy 22 lata, tak mówili, a ona 15, ale potem miała 16 urodziny, wię jest ok.6-7 lat różnicy
Nie jestem pewna, zgadzam się z poprzedniczką, ale jakoś mi się kojarzy, że ona mówiła coś o tym, że Kurt Cobain napisał dzieło swojego życia mając ( nie pamiętam ale przypuszczam ) 22 lata...? I wtedy Tommy odpowiedział że ma jeszcze rok jakoś tak to było, ale możliwe że chodziło o 23 lata Kurta Cobaina... ;/
pamietam jak byl jeden odcinek jak jude wydawala 2płyte i ona miała 17lat.i tommy dał jej prezent(notatnik z dedykacją)o ona powiedział wtedy,że czasem jest on takim 24latkiem.wiec jest miedzy nimi 7lat róznicy.ale tak naprawde to 10lat.