PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241648}

Gwiazda od zaraz

Instant Star
2004 - 2008
7,3 4,0 tys. ocen
7,3 10 1 4026
Gwiazda od zaraz
powrót do forum serialu Gwiazda od zaraz

jak tommy i jude biorą ślub ;) mam nadzieje że tak będzie, i widziałam jak mają ten wypadek i teledysk jest tak zrobiony, że wygląda jakby Tommy umarł, ale wcześniej czytałam że to Patsy umrze... jak to jest?

ocenił(a) serial na 10
stokrotka_8

szczerze mówiąc nie wiem... a możesz podać linka do tego filmiku, bo na youtube jest sporo filmików o Jude;)

ocenił(a) serial na 10
justyska92

gdzie mozna znalezc te filmiki o jude????

ocenił(a) serial na 10
stokrotka_8

Tommy nie umarł bo wystepuje w kolejnej czesci! prosze przeslij ten link z teledyskiem!!!

phaolin

Po długich poszukiwaniach znalazłam dla was klip na youtubie ze ślubem Jude i Tommiego ;) Mam nadzieję, że się cieszycie:) odpisujcie jak się wam podoba ;) http://www.youtube.com/watch?v=rlx0duDcpBY

ocenił(a) serial na 10
stokrotka_8

mam kilka pytań: w której serii biorą słub, dlaczego Tommy uderzył Qesta orazkim jest ten facet z brodą?

ocenił(a) serial na 7
phaolin

Jude i Tommy nie wezmą ślubu. Po każdym odcinku w The N puszczano Instant Star Mini, takie dwu minutowe filimiki, które są tylko nawiązaniem do serialu a nie jego częscią. Na www.youtube.com wystarczy wpisac instant star mini i one tam będą.
Tommy uderzył Kwesta podczas kłótni o Sadie. Kwest zacznie z nią chodzic :)
A ten facet z bronią to Hunter, brat Angie.

Khyati

Ale skoro są te 2-minutowe mini ( zaraz obejrzę ) to nie znaczy, że jak nie ma tam sceny ślubu - to go nie będzie! Może jest w 5 serii?! Bo na rynku już jest 5 serii gwiazdy od zaraz. A i jeszcze ciekawostka, Tommy przypadkowo rozwali obraz w kościele i tam wypadnie mała karteczka, a na niej będzie jakaś informacja o tym, że to Porschia i Darius zabili Angie, ale pewnie to wiecie już :) A Quest będzie z Sadie bo widziałam na klipie ;)

ocenił(a) serial na 7
stokrotka_8

Piąta seria jest, a czwartej jeszcze do końca nie nakręcili?!

Może i wezmą ślub, ale nie będzie on tak wyglądał.
A to co Tom rozwalił to nie obraz tylko platynowa/złota płyta Boyz Attack i nie w kościele a w biurze Dariusa. Darius i Portia nie zabili Angie tylko Portia coś jej nagadała albo coś w tym style. Dokładnie nie pamiętam.

ocenił(a) serial na 10
Khyati

aha, i ten brat Angie bedzie usiłował zabić Jude, no nie???? Fajnie, ze Sadie bedzie chodzić z Kwestem :) a nie wiecie jak sie skonczy 2 seria i czy na ZigZapie bedzie nadawana 3????

ocenił(a) serial na 10
Khyati

kanał The N jest z cyfry plus czy z innej kablówki??????????

ocenił(a) serial na 7
phaolin

The N to kanadyjska stacja. W naszej kablówce raczej go nie ma.
Trzecia seria będzie od 8. września :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
phaolin

Nie. Mi są nie potrzebne :)

ocenił(a) serial na 10
Khyati

a własnie sprawdzałam w telegazecie i IS3 bedzie chyba leciało tylko w weekendy

ocenił(a) serial na 7
phaolin

W soboty, co tydzień.

ocenił(a) serial na 10
Khyati

to super!!!!!!! a oglądałaś IS3?????????????????????????

ocenił(a) serial na 7
phaolin

No raczej ;)

ocenił(a) serial na 10
Khyati

sciągałaś z neta czy w telewizji?????????????????????

ocenił(a) serial na 7
phaolin

W tv jeszcze nie było. Ściągnęłam.

ocenił(a) serial na 10
Khyati

a ściągnęłaś z lektorem czy po prostu znasz angielski???????

ocenił(a) serial na 10
Khyati

ok, miło sie gada napisze pozniej bo musze na chwile zejsc z kompa

ocenił(a) serial na 7
phaolin

Znam angielski. Z lektorem wogóle nie ma w sieci.

ocenił(a) serial na 10
Khyati

Ty szczęściaro!!!!!!!!! A ja bede musiała czekac od soboty do soboty na kolejny odcinek. życie nie jest sprawiedliwe :(

ocenił(a) serial na 7
phaolin

Jasne, tylko to tak szybko się nie ściąga. A jaki problem jest ściągnąc sobie z neta eMula? :)

ocenił(a) serial na 10
Khyati

szczerze mówiac nie wiem jak :( (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

ocenił(a) serial na 7
phaolin

No to oglądaj na ZZ, albo poszukaj w necie. Na jakimś blogu widziałam wszystkie odcinki.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Khyati

a kto to jest angie??a wogóle co ten koles chce od jude i tommego?

ocenił(a) serial na 7
Gabi92

Angie to była kochanka Tommy'ego z którą zdradzał Portie. Angie zginęła w wypadku samochodowym, a ten gościu to jej brat i obwinia Toma o ten wypadek, ponieważ to było jego auto i ona wsiadła do niego chyba po kłótni z nim.

ocenił(a) serial na 10
Khyati

Hunter bedzie usiłował zabic Jude, ale na szczescie mu sie to nie uda :)

ocenił(a) serial na 10
Khyati

dzięki wielkie:*a to prawda ze karma bedzie milal dziecko ze spiedermanem?
i seandy z kwestem?

ocenił(a) serial na 10
Gabi92

nic o tym nie słyszałam, ale Sadie bedzie z Kwestem, a Karma z Speedem. a oglądałaś 2 odcinek 3 serii?????

ocenił(a) serial na 10
phaolin

chodzi Ci o odcinek Like a Virgin?

ocenił(a) serial na 10
justyska92

tak, chodzi mi właśnie o ten odcinek :)

ocenił(a) serial na 10
phaolin

Wiem że seandy bedzie z kwestem i karma z spiedermanem ale na youtube widzialam ze spiderman mowil jude ze karma jest w ciazy.
A jezeli chodzi o seandy to wydawalo mi sie ze jak ogladalam to jak jude i tommy biora slub to seandy miala brzuch?

ocenił(a) serial na 7
Gabi92

Sadie. A to co widziałaś na youtube to było "Instant Star Mini", w Kanadzie puszczali je po każdym odcinku. Nie mają (prawie :)) żadnego związku z fabułą. Do końca trzeciej serii ani Karma ani Sadie nie będę w ciąży. Ale kto wiem, może w czwartej ;D

ocenił(a) serial na 10
Gabi92

moze tak się wydawało. ale w zasadzie fajnie by było: Sadie-Kwest, Karma(ktorej w zasadzie nienawidzę)-Speed, Jude-Tommmy :D

ocenił(a) serial na 10
phaolin

No fajnie:D ale tej karmy nienawidzę.Ona jest taka głupi i prymitywna ze dzięki:

ocenił(a) serial na 7
Gabi92

Co wy gadacie? Karma jest ekstra ;] Osobiście też jej nie nawidziłam na początku, ale potem się do niej przeknałam. Zresztą pod koniec 3. sezonu się trochę zmienia. A Cory Lee jest nieziemska ;))

ocenił(a) serial na 10
Khyati

Nie zgadzam się z Tobą. Myslisz, ze to, ze (sorry za powtarzanie sie) Karma skompromitowała Jude na przyjęciu jakiegos chłopaka jest nieziemskie?? no nie wiem... powiedziała tez, ze Jude nie jest dziewica a potem "odwiedziła" Speeda

ocenił(a) serial na 7
phaolin

Oj, tam szczegóły :)) Wy bierzecie wszystko na "dobre" i "złe". Choc właściwie Cię rozumiem. Jak ja obejrzałam pierwsze odcinki to jej nie nawidziłam. Ale ona jest spoko. I nie napisałam że to co zrobiła jest "nieziemskie" (bo było wredne:P) tylko ona ;] I tak ją lubię :)

ocenił(a) serial na 10
Khyati

moze pozniej ja polubie :) ale jestem teraz na etapie 2 odcinka 3 serii i zauwazyłam, ze Jude w zasadzie nie ma teraz prawdziwych przyjaciół. co prawda, ma kolegow z branży ale nie przyjaciół. kiedys miała Kate i Jamiego a teraz tylko zblizyła sie z Sadie. No i o Eben nie słychać... mozna przyjac, ze zamiast niej jest własnie Karma

ocenił(a) serial na 10
Gabi92

fakt, Kwest jest przystojny. ale ładniej mu bez bródki :)

ocenił(a) serial na 7
phaolin

Taaaa z Sadie jest teraz bardzo blisko, ale nie zapominaj o Patsy! :))

ocenił(a) serial na 10
Khyati

tez prawda :D Patsy jest super!!! na poczatku tez jej nie lubiłam bo wpakowała Jude w kłopoty, Oj, cos zle nastawiona jestem do tych ludzi :) ale szkoda, ze umrze :( nie bedzie tak smiesznie...