PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241648}

Gwiazda od zaraz

Instant Star
2004 - 2008
7,3 4,0 tys. ocen
7,3 10 1 4026
Gwiazda od zaraz
powrót do forum serialu Gwiazda od zaraz

Tommy czy Jamie

ocenił(a) serial na 7

Jak niektórzy wiedzą 3 sezon kończy się, gdy Jude ma wybrać między Tommym, a Jamiem. Tommy, zaproponował Jude wyjazd do Azji, powiedział że ją kocha i zrobi dla niej wszystko. Jamie zaproponował jej by pracowała z nim w jego wytwórni, której ma być współwłaścicielem (no i żeby była z nim). 3 seria kończy się gdy Jude podjeła już decyzje i wybrała z kim chce być, lecz nie pokazali kto to.
Więc mam teraz 2 pytania:
Jak myślicie kogo Jude wybierze?
A kogo wolicie żeby wybrała?

ocenił(a) serial na 7
kasian1990

Tommy, Tommy i jeszcze raz Tommy! Jude byłaby chyba głupia jakby wybrała Jamiego.

A jak Ty sądzisz? ;)

ocenił(a) serial na 10
Khyati

Tommy, na pewno Tommy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
Khyati

Jasne że Tommy. A ty oglądałaś 3 serie? Ja szczerze mówiąc tak się wzruszyłam jak on jej powiedział: "Dla ciebie zrobię wszystko, bo... CIĘ KOCHAM" Mam nadzieję że to właśnie jego wybierze. Jamie niech zostanie tylko jej przyjacielem.

ocenił(a) serial na 7
Khyati

A i jeszcze wzruszyło mnie to co Tommy zrobił dla Jude.
Bo w ostatnich odcinkach 3 serii dowiadujemy się, że Darius sprzedaje firme, bo on i Portia byli zamieszani w morderstwo Angie (bo coś zrobili z samochodem, hamulce, czy coś). A Darius jako właściciel całego dorobku artystycznego Jude może nim zarządzać i jej twórczością, wię może ją sprzedać do innej firmy.
Ale Tommy (nie wiem jak) ale zdobył dla Jude dokumenty, dzięki którym stała się jedyną właścicielką swojej twórczości i mogła robić ze swoją muzyką co chce.
Samo to pokazuje, jak Tommy bardzo musi kochać Jude. :):):)

ocenił(a) serial na 10
kasian1990

serio tak jej powiedział????? TO SUPER!!!!!!!!!!!!!!! nie moge sie doczekac tego odcinka!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
phaolin

No jeszcze tylko 14 tygodni.

A co do tego ostatniego odcinaka to jej słowa bardziej mi pasowały do wyjazdu Tommy'ego :)

ocenił(a) serial na 7
Khyati

No też tak myślę. Bo ona powiedziałą coś w takiego: "Ok. Zróbmy to wszystko." Czyli tak jaby zgadzała się na wyjazd, i to co Tommy jej proponował. A wyczytałam dzisiaj w necie, że 1 odcinek 4 sezonu na The-n mają puszczać w lutym 2008r.
Już nie mogę się doczekać.
Pomimo że obejrzałam 3 serie, to i tak już się nie mogę doczekać jak puszczą na zigzapie. Będę oglądać, bo ciekawa jestem jak przetłumaczą.
I napewno będę sobie to nagrywać na dvd. Jak narazie mam cały 1 sezon i dugi nagrywam.
Nie wiem czemu, ale lubię wracać do tego serialu i oglądać go po kilka razy.
Pozdrawiam wszystkich fanów GOZ.

(Ale się rozpisałam) :):):):):):)

ocenił(a) serial na 10
Khyati

mam do Ciebie pytanie.Mianowicie,ogladałaś 2 i 3 odcinek IS?
jesli tak to bardzo proszę mozesz mi strescic te odcinki?
a wogole jakiego producenta bedzie miala jude w 3serii??bo z tego co wiem to nie Tommego??!!

ocenił(a) serial na 10
Gabi92

Tommy będzie producentem pierwszego albumu Karmy, ale potem wróci do Jude.

ocenił(a) serial na 10
kasian1990

hej!na youtube znalazłam sezon 3 gwiazdy od zaraz i tam były różne fragmenty dotyczące 3sezonu i tam było że Jemie właśnie proponuje bycie razem i on ją pocałował.a potem pokazali jak Jud rozmawia z tommym i on jej mówi, że ja kocha i żeby z nim poleciała i ja całuje.a potem biegnie ulicą i zgadza się ale nie wiem właśnie:zgadza się na wyjazd z Tommym czy zostanie z Jamiem.
mi sie wydaje ze wybrała tommego;)było by super!

ocenił(a) serial na 10
Gabi92

ona musi wybrać Toma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
phaolin

No jasne, że musi jego wybrać. Jak nie to chcyba jej dokopie :):):):)

ocenił(a) serial na 10
kasian1990

:) w takim razie rzeczywiscie nie ma wyboru, musi byc z Tommy'm

kasian1990

to tylko ja wolałabym jamiego? xD
cóż....

ocenił(a) serial na 10
twentythree91

co???????????????? wolisz Jamie'go???????? ale dlaczego mi to robisz???????????

ocenił(a) serial na 7
twentythree91

Jamie jest świetnym przyjacielem Jude, ale to Tommy jest jej prawdziwą miłością i musi być z nim. Ja bym tak zrobiła.

ocenił(a) serial na 10
kasian1990

jak zwykle musze sie z Tobą zgodzić!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
phaolin

Jamie! Nie rozumiem was! Tommy był już chyba z każdą dziewczyną w tym serialu jak Jude mogłaby mu ufać? Za to Jamie nigdy nie przestał jej kochać.

ocenił(a) serial na 7
olesia

Ale przecież ona kocha Tommy'ego :))

ocenił(a) serial na 7
Khyati

Nie wiem kogo ona kocha, w drugiej serii strasznie dziwnie się zachowywała i nie miałam pojęcia, co ona tam sobie myśli.

ocenił(a) serial na 10
olesia

do: olesia- 1. Tommy nie był z każdą dziewczyną z serialu. Był tylko z Sadie. 2. Jamie był z Kate, zaraz po niej z Jude, zaraz po niej Patsy. Więc to on miał wiecej lasek niz Tommy! Chciałam jeszcze zauwazyc, ze ten film jest troszkę pokręcony, bo Tommy i Jude cały czas cos do siebie czują, a mimo to, mają innych partnerów. Ale chyba własnie dlatego lubie go oglądac!

ocenił(a) serial na 7
phaolin

Nie zapominaj że był jeszcze z Portią a zdradzał ją z Angie. Wiem że stawia to go w złym świetle, ale i tak się kochają i Tommy pewnie jest w stanie się zmienic dla Jude.

ocenił(a) serial na 10
Khyati

masz rację, ale Portia i Angie to były kobiety ktore miał jeszcze przed poznaniem Jude. Ale oni muszą byc razem! wkurzją mnie juz te ich potajemne pocałunki!

ocenił(a) serial na 7
phaolin

Jude i Tommy naprawde się kochają. On ją też tak naprawde kochał już dawno, ale była niepełnoletnia i nie mógł przez to z nią być. Poza tym razem pracowali. Ale jestem pewna że w końcu będą razem.

ocenił(a) serial na 10
kasian1990

na pewno będą razem! to prawda, ze juz dawno ją kochał, ona w zasadzie tez cos do niego czuła, no ale miała 15 lat... teraz tez razem pracują więc to nie była wielka przeszkoda.

ocenił(a) serial na 7
phaolin

Ale teraz są partnerami, razem są producentami jej nowej płyty, więc są na równi, więc mogą być razem, a wtedy on był tylko jej producentem.

ocenił(a) serial na 10
kasian1990

szkoda, ze Kwest z nimi nie pracuje. on jest super! ale nie podobało mi się jak w 2 odcinku Tom uderzył Kwesta i Sadie myslała, ze to o nią się bili. ona sprawia wrazenie jakby cos jeszcze czuła do Toma

ocenił(a) serial na 7
phaolin

Bo czuje... ale niedługo jej przejdzie ;))

ocenił(a) serial na 10
Khyati

no ja myślę :) ale Tommy tez niepotrzebnie sie czepia Kwesta, ostatnio troszkę zgryźliwy się stał. Ale ja sie nie moge doczekac odcinka z tym całym Hunterem i Angie...

kasian1990

A co ma pełnoletniośc do zwiąsku? Oni byli ze sobą jak jeszcze nie miała 18 lat, ale wiecie ile lat ich różni w tym filmie? 6 albo 7.. Niexle no nie? Ale prawdziwa miłośc nie patrzy na wiek :D No Jammy może byc przyjaicelem Jude, ale ie chłopakiem... A podobno ta wytwurnia w 4 części będzie działac, ale nie ejstem pewna i nie chcę Was okłamac... Jude w 4 części będzie miała krótkie włosy... I w jednym z odcinków razem z Tommym zaśpiewa jakąś pisoenkę chyba Here we go again
na jakimś festynie czy czymś takim... Ale na serio była by idiotką jak by Jammego wygrała.. Bo to Tommy jest na serio miłością jej życia (w filmie oczywiście xD) Widzialam filmik na youtube.com jak brali ślub :)

kasian1990

No, jasne, że to bedzie Tommy... No przecież oni będą razem w 4 części Gwiazda od zaraz... I Tommy sie jej oświadczy (w 4 części). A zresztą ja nawet foty widziałam, kto był za drzwiami i to był Tommy :D Ale gdybym tego nie wiedziala to i tak powiedizałabym, że to Tommy, bo jak by wybrała Jammego to by była totalna idiotką!

kasian1990

Na pewno wybierze Tommy'ego. ale ja zawsze będę wielką fanką Jamie'ego :D

ocenił(a) serial na 7
harmless

Ja bym wybrała Jamiego, ale cóż, kwestia gustu.

ParanormalVampire

Ja tak samo. Bo Tommy był takim narcyzem i wgl. A Jamie był uroczy ;]

ocenił(a) serial na 7
harmless

Tommy był przekonany o swojej wspaniałości. Jamie był uroczy. W prawdziwym życiu taki facet jak Jamie byłby o niebo lepszy dla większości dziewczyn.

ParanormalVampire

Jak Jude go nie chcę, to ja go biorę i już. :D

ocenił(a) serial na 7
harmless

Hej, podziel się.
Ale tak na serio, niestety tak jest, że w serialach, filmach itd, dziewczyny wybierają tych niegrzecznych facetów.

ParanormalVampire

w książkach tak samo. Jakiś czas temu czytałam Igrzyska Śmierci i tak się wkurzyłam, jak wybrała Peete a nie Gale'a, który zawsze przy niej był i jej pomagał. Women logic. Women's what?

ocenił(a) serial na 7
harmless

Ba, w życiu też tak nieraz jest. Mili faceci często przegrywają.

harmless

Miałam to samo z Galem.
A co do Waszej rozmowy: uważam, że Jamie powinien zostać tylko przyjacielem Jude, ona i Tommy naprawdę się kochali. Jednak wydaje mi się, że za dużo było między nimi niedopowiedzeń, a Tommy przez większość czasu zachowywał się jak rozwydrzony dzieciak (co jest dosyć zabawne, bo był sporo od niej starszy), obiecywał jedno, robił co innego. Powinni być razem, ale powinni też trochę dorosnąć, szczególnie Tommy. Chłopak miał problemy. Cokolwiek było nie tak, to albo ranił Jude, albo uciekał (albo i to i to na raz). Ile razy starała się go zrozumieć, jakoś mu pomóc, a on mówił coś takiego, że na jej miejscu chyba bym mu przyłożyła. Nie da się zbudować normalnego związku na takich podstawach, nawet jeśli ludzie bardzo się kochają. BTW ten serial potrzebował jeszcze jednego sezonu