PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241648}

Gwiazda od zaraz

Instant Star
2004 - 2008
7,3 4,0 tys. ocen
7,3 10 1 4026
Gwiazda od zaraz
powrót do forum serialu Gwiazda od zaraz

dzis zorientowalam sie ze ponownie puszczaja ten serial na zig zapie nie wiem dokladnie o ktorej ale o 20 sie konczy

ocenił(a) serial na 10
Kasia_19

serial leci o 19:30 a powtórki są o 14:00 :))

ocenił(a) serial na 10
Homikowa

MAła poprawka serial jest emitowany o 19:35

ocenił(a) serial na 10
Jangcy

OD 23 maja serial powraca na zigzapa'a oczywisie od pierwszej seri przeciesz inaczej być nie może .

ocenił(a) serial na 10
Kasia_19

No powraca powraca dzis byl pierwszy odcinek pierwszej serii tyle ze godzina emisji sie zmienila bo nie leci o 19.30 czy tam 35 tylko o 18.30 jakos tak...:)

ocenił(a) serial na 9
Agusia

fajnie by było jakby puścili 3 serie :) a nie cały czas lecą od pozątku :( Hymm jak ktoś wie co się dzieje w 3 seri to pisać ...

Kinomanka_18

Hmmm... no to tak: pojawi się nowa postać- Karma, która wygrała konkurs Instant Star, więc Speed nie będzie już z Jude, tylko z Karmą, Tommy wróci, okazało się, że ta mała dziewczynka, którą pokazali w ostatnim odcinku GOZ, to córka Dariusa, który to kazał Tommy'emu po nią pojechać, Patsy pokłóci się z Jamie'm i będzie miała wypadek samochodowy i umrze..., tyle pamiętam, ale wystarczy wejść na YouTube i wpisać Instant Star, tam będą streszczenia wraz z filmikami w wersji angielskiej. Warto wejść :) A tak w ogóle, to podobno w Polsce nie emitowano prawdziwego ostatniego odcinka IS :| Dziwne, nie? :>

Kasia_19

Hehe, ja też się nie orientuję za bardzo, ale wydaje mi się, że 'Gwiazda od zaraz' leci o 12.30 (powtórka), a 'nowy' odcinek... nie wiem w sumie :P Oglądam, ale nie wiem. Zajrzyj na stronę ZigZap'a i wejdź w program telewizyjny, tam jest wszystko napisane :P