PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241648}

Gwiazda od zaraz

Instant Star
2004 - 2008
7,3 4,0 tys. ocen
7,3 10 1 4026
Gwiazda od zaraz
powrót do forum serialu Gwiazda od zaraz

chodzi mi o to, dlaczego wyjechal do tej czarnej malej dziewczynki? kim ona jest? i wogole o oc chodzi?! dzieki za odp.

ocenił(a) serial na 9
ellallalle

Właśnie ja też nie wiem, ale może jego córką?

użytkownik usunięty
Seniorita_Paulita

hmm mi tez sie zdaje ze to bedzie jego corka :)) no bo niby czemu nie chcial nic wieciej powiedziec ??? ta mala jeszcze powiedzila cos w stylu "mama nie zyje" :// dziwne to troche ale juz nie moge doczekac sie trzeciej czesci :)

ocenił(a) serial na 7

Nie mówiła niczego ważnego. Jak się ogląda wersję angielską ona nie mówi nic o mamie tylko "Tommy". A to raczej nam uświadamia, ze to nie jest jego córka.

lubieyaoijakch

Mala poprawka w wersji angielskiej ona nie powiedziala "tommy" tylko "Mummy" co z kolei nam uswiadamia ze to moze byc jego corka :D:P

ellallalle

a w ktorym to bylo w ogole odcinku ? Wydawalo mi sie ze widzialam wszystkie ale moze jakies ominelam....

ellallalle

Przeciez Tommy mial kiedys zone,moze to jej corka??Ja tak sobie myslalam ogladajac ze moze cos jej sie stalo albo cus i tommy do niej przyjezdza...ale ja niewiem bo ogladam tylko po niemiecku a takie cos to wiecie ;} i nie ogladalam tego odcinka

ocenił(a) serial na 9
zona_modna1992

no tak, miał żonę ale tą żoną była przecież Portia, ta co pracuje w tej wytwórni...no chyba, że miał jeszcze jakąś drugą żonę ;]

ocenił(a) serial na 7
Seniorita_Paulita

Albo nie miał drugiej żony i to taka mała wpadka była...

ellallalle

Ta dziewczynka to najprawdopodobniej córka Portii i Tommyego. W zapowiedzi ona rzuca się Portii na szyję, więc...? P.S. Ale Jude będzie wściekła!!!

ktosiek_2

To córka Dariusa.
O.
I wszyscy szczęścliwi xD.
Mua! =*

ocenił(a) serial na 8
Kats

Na 100 % Dariusa, ponieważ w pierwszym odcinku 3 sezonu na jego widok krzyczy Daddyy i rzuca sie na szyje ;)Pozdrowionka

ocenił(a) serial na 10
Gwiazdka_3

tak, to jest córka dariusa, bo w pewnym odcinku 3 serii Jude jest w gabinecie z dariusem i mała wbiega i Darius mowi, ze to jego corka