chodzi mi o to, dlaczego wyjechal do tej czarnej malej dziewczynki? kim ona jest? i wogole o oc chodzi?! dzieki za odp.
hmm mi tez sie zdaje ze to bedzie jego corka :)) no bo niby czemu nie chcial nic wieciej powiedziec ??? ta mala jeszcze powiedzila cos w stylu "mama nie zyje" :// dziwne to troche ale juz nie moge doczekac sie trzeciej czesci :)
Nie mówiła niczego ważnego. Jak się ogląda wersję angielską ona nie mówi nic o mamie tylko "Tommy". A to raczej nam uświadamia, ze to nie jest jego córka.
Mala poprawka w wersji angielskiej ona nie powiedziala "tommy" tylko "Mummy" co z kolei nam uswiadamia ze to moze byc jego corka :D:P
a w ktorym to bylo w ogole odcinku ? Wydawalo mi sie ze widzialam wszystkie ale moze jakies ominelam....
Przeciez Tommy mial kiedys zone,moze to jej corka??Ja tak sobie myslalam ogladajac ze moze cos jej sie stalo albo cus i tommy do niej przyjezdza...ale ja niewiem bo ogladam tylko po niemiecku a takie cos to wiecie ;} i nie ogladalam tego odcinka
no tak, miał żonę ale tą żoną była przecież Portia, ta co pracuje w tej wytwórni...no chyba, że miał jeszcze jakąś drugą żonę ;]
Ta dziewczynka to najprawdopodobniej córka Portii i Tommyego. W zapowiedzi ona rzuca się Portii na szyję, więc...? P.S. Ale Jude będzie wściekła!!!
Na 100 % Dariusa, ponieważ w pierwszym odcinku 3 sezonu na jego widok krzyczy Daddyy i rzuca sie na szyje ;)Pozdrowionka