PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241648}

Gwiazda od zaraz

Instant Star
2004 - 2008
7,3 4,0 tys. ocen
7,3 10 1 4026
Gwiazda od zaraz
powrót do forum serialu Gwiazda od zaraz

help...

ocenił(a) serial na 10

czy ktos mi moze powiedziec co bylo w ostatnim odcinku 2 serii? i w ostatni odcinku 1 serii? akurat tych odcinkow nie ogladalam i bardzo bym chciala wiedziec co tam bylo. z gory dzieki. POZDRO:))

ocenił(a) serial na 10
moska3

W ostatnim odcinku 1 serii,
-Shay przeprasza Jude i chce by wspólnie pojechali w trasę, jednak ona z tego rezygnuje.
Jude:
-Proponuje Jamie'mu by wyruszył z nią w trasę (on od razu się zgadza)
-jej rodzice postanawiają się rozwieźdź
-dowiaduje się o związku Tommy'ego i Sadie i każe mu zdecydować z kim woli być (w rezultacie zostaje z Sadie).
Na końcu Jude razem z Jamie idą na samolot po czym on mówi jej, że nie jedzie bo chce, żeby zatęskniła za nim, bo ją kocha itd. No i się całują i są ze sobą.

W ostatnim odcinku 2 serii:
-Mason wyjeżdża w trasę
Jude:
-razem z Tommy'm cieszą się z zajęcia przez nią 3 miejca na liście przebojów
-dostaje od Dariusa odpicowane auto
-przed występem Tommy zaprasza ją na kolację (randkę)
-podczas występu jakiś starszy facet kłóci się z Tommy'm (nie wiadomo o czym gadają) w rezultacie gdzieś znikają
Jude:
-czeka w restauracji na Tommy'ego, który nagle zjawia się i mówi, że musi wyjechać i nie wie czy kiedykolwiek wróci. Ona za nim wybiega i krzyczy, ale on odjeżdża z gościem z którym wcześniej się kłócił.
-z okazji 2 płyty wytwórnia zorganizowała jej przyjęcie, z którego ona zwiewa i jedzie do baru gdzie Mason występuje. Po jego występie śpiewa swoją piosenkę, a podczas niej pokazują Tommy'ego, który jest w Montanie, wchodzi do jakiegoś domu i mała, zapłakana dziewczynka (murzynka) podbiega do niego i mówi "Mommy"
-Jude w barze poznaje kolesia, który stawia jej drinki, po czym zaprowadza ją pijaną do pokoju hotelowego i robi jej zdjęcia.
Na końcu Darius mówi jej, że jest na 1 miejsu listy przebojów. Widać też tego kolesia z baru, jak wkłada zdjęcia pijanej Jude do koperty i pisze: 50 tysięcy $ albo zdjęcia te trafią do prasy"
The end

Mam nadzieję, że pomogłam:)