właśnie obejrzałam ostatni odcinek 3 serii IS. kiedy Tommy dawał dokumenty Jude to się normalnie popłakakałam. Jak myślicie, kogo Jude wybierze? i co musiał zrobić Tommy, żeby dostać dokumenty od Dariusa?
Nie mam zielonego pojęcia, co musiał zrobić. I mam nadzieję, że Jude wybierze Tommy'ego :):):):):):)
Mnie też nurtuje pytanie co Tommy musiał zrobić żeby dostać te dokumenty:( Mam nadzieje że Jude wybierze Tommiego ale czuje że pokieruje się rozsądkiem i wybierze mimo wszystko Jeymiego!
Mi wydaje się, że wybierze Tommiego.
pobiegła do jakiegoś do domu to chyba dom Tommiego,
bo Jaemy mieszkał obok niej
Ja mam więlką nadzięję, ze wybierze Tommiego. A to jest bardzo możliwe bo po pierwsze: faktycznie, Jamie mieszkał obok niej, po drugie: chyba 4 odcinek 4 serii zatytułowany jest: "Rodzinne Miasto" czy jakos tak, a to może oznaczać, że Jude skądś wróciła do rodzinnego miasta( w tym wypadku z Tajlandii) :D
się rozpisałam :)
pozdrawiam
Chciałabym, żeby pobiegła do Tomma ale wydaje mi sie, że jednak wybrała swojego sąsiada. I co z tego, że mieszka obok niej... może pobiegła do tej piwnicy czy gdzieś tam gdzie ona spotykała sie z zespołem i tam czekała na nią Jamie (powiedział, że znajdzie go tam gdzie zawsze, czyli mógł tam być). Bo nie wydaje mi sie, żeby Tommy mieszkał tam :D Ale zobaczymy moge sie mylić. Pozdrawiam wszystkich fanów IS :):)
Jednak chyba Jude poszła do Toma, gdyż widziałam zdjęcie jak zza tych drzwi pojawił się Tommy mam linka http://ajgallery.oz.pl/ i tam kliknąć na 3 serie i pooglądać zdjęcia z ostatniego odcinka i tam właśnie Tommy stoi w drzwiach tych kolorowych:D
tak ale zobaczyc trzeba tez, ze na zdjeciu nie tylko stoi Tommy ale jak sie nie myle 3 zdjeica dalej troche nizej jest Jammie i bardzo usmiechniety . Ale i tak mamy nadzieje ze ukochanym Jude bedzie Tommy jak nie teraz to kiedys;]
No też sie nad tym zastanawiałam może Jamie poszedł do Tomma i normalnie... nie wiem. Nie moge się doczekać następnej serii. Jak ktoś coś będzie wiedział niech da znak:D Pozdrawiam:)
moja siora cos gadala ze bedzie slub Judy z Jammie ale jakos Tommy wpadnie do kosciola i jednak to on sie z nia ozeni. Nie wiem gdzie to ona wylukala ale jak cos wiecie to piszcie pzdr:)
Chciałabym zeby pobiegła do Tomiego ale pewnie poleciała do Jamiego który gdzieś tam był akurat <moze u tej gwiazdy rocka-nie pamietam imienia tego kolesia>. Moja siora gdzieś wylookała że w IS4 będzie piosenka śpiewana przez Jude&Tommy pt"Znowu razem'<czy coś w tym stylu>,ale to jakoś pod koniec serii.
Jammie miał oglądać to nowe studio, więc nie wiadomo...
Wolałabym aby była z Tommim ale coś mi się wydaję że będzie ze swoim przyjacielem;p
A mnie sie wydaje, że do Tomma pobiegła:D Mam takie przeczucie:P Czuje to w moczu :) Pozdrawiam wszystkich fanów IS.
A ja myśle że to był jednak Jamie ;] Od razu pomyślałam o nim po słowach Jude ;] A gdyby to był Tom byłoby za prosto...:D
też mi sie wydaje, ze Jamie bo - tak jak mowiła moja przedmówczyni- byłoby za prosto i niebyłoby o czym nakręcać 4 serii. ale wolałabym zeby to był Tommy
bo raczej go wybierze jeżeli mają razem pracować w tej nowej wytwórni;p nie mówię że tylko dlatego, ale ze względu na dalszy ciąg;)
osobiście wybrałabym Tommiego, bo popatrzcie udało mu się odzyskać jej muzykę i jeszcze mówi jej że ją kocha i że zrobi dla niej wszystko, ale moim zdaniem też nie wybierze go tylko Jamiego, bo nie byłoby o czym robić 4 serii, chyba że wybierze Tomma, a na końcu będzie z Jammiem? Ale to byłaby katastrofa!!
nie, nie!!!!! teraz moze wybrac kogo chce ale na koncu i tak ma byc z Tommym!!!
w piątym odcinku będzie piosenka pod tyt."I Still Love You" a odcinek nosi nazwę "We belong" więc może jednak najpierw wybierze Jammiego ?;>
co do zakończenia 3 serii- widziałam jakieś fotosy z 1 odcinka 4 serii i tam jest fota jak w drzwiach stoi jakiś czarny facet...
oczywiście mam nadzieje, że wybierze Tommy'ego bo jak nie..........
piosenka o nim, którą śpiewała w kościele ("Don't you dare") mówi wszystko, jest absolutnie boska :)
myślałam, że sie popłacze widząc jak Tommy mówi "I love you", nie spodziewałam sie tego po nim....
tu są zdjęcia z 4 serii:
http://www.galleryis.yoyo.pl/displayimage.php?album=40&pos=2
jest tam z tommym właśnie, więc są szanse;p
no musi:P ale na tych zdjęciach nie wiem czy oglądaliście, ale jest na nim właśnie dużo razy z Tommym:)
Okażę się już 2 czerwca o ile się nie mylę:)
hehe patrze a tu murzyn i powi mu KOCHAM CIE reszta sie nie liczy hahaha ale bym miala pompe. Wybierze Jimmiego teraz
A i właśnie że nie;p widziałam już 3 odcinki, ściągam czwarty;p Jest z Tommym!;D
cytat z oficjalnej strony serialu:
"Jude’s finally chosen Tommy as the guy she wants to be with (...)"
:):):)
oby też z nim skończyła!!
Ja na youtube wczoraj widziałam i no jakiś tam kryzys będzie ale to tylko chwilowo tak mi się wydaje bo to tylko przez wyjazd Tommy'ego ;p superaśna ta 4 seria jest