PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241648}

Gwiazda od zaraz

Instant Star
2004 - 2008
7,3 4,0 tys. ocen
7,3 10 1 4025
Gwiazda od zaraz
powrót do forum serialu Gwiazda od zaraz

zig ZAP JEST DO BANI

użytkownik usunięty

wczoraj w sobote w przymierzalni leciał "ostatni" odcinek goz (tzn ten po którym zaczeli powtarzać odcinki) a w następną sobote to zamiast nowych odcinków bęą 2 razy puszczać Lizzie McGuire !!! jak ktoś tu wcześniej pisał w kwietniu mają puścić nowe odcinki (pewnie pod nazwą gwiazda od zaraz 2 a przecież całej pierwszej części nie puścili)
jak na moje oko to do wakacji puszczą cała 1 cześć (przy odrobinie szcześcia)
no a po wakacjach to może doczekamy się prawdziwej II części

ocenił(a) serial na 10

Coś ci się pomyliło bo Zig Zap puścił CAŁĄ 1 serię... W kwietniu będzie prawdziwa 2 seria

użytkownik usunięty
Emi87

hmm chyba jednak tobie lub liczyc nie umiesz
bo wszedzie pisze ze pierwsza seria liczy 26 odcinków a u nas leciało 13 :] pozdro

26 odcinków to maja OBIE serie, każda po 13 http://pl.wikipedia.org/wiki/Gwiazda_od_zaraz [pl.wikipedia.org/wiki/G ...]

1 seria liczy 13 odcinkow!!!I Zigzap puscilo cala pierwsza serie!!!
Zigzap puszcza serie tak jak leca w Kanadzie,chyba to bie naprawde cos popieprzyło!!!
Jak nie wierzysz to wejdz na www.the-n.com

ocenił(a) serial na 9
violethand

Powiedcie mi jak to teraz jest z tymi odcinkami?? Bo ostatnio okglądałem odcinek co Tommy odwiedził jakąć dziewczynkę(to chyba jego córka) i Jude miała blond włosy. Dziś oglądam odcinek na Zig Zapie i Jude znów ma rude włosy?? Czy to są dalsze odcinki czy powtarzają drugą serie?? I o której w końcu się to zaczyna, bo w programie i na stronie internetowej jest napisane, że o 11.45 a jak włąćzyłęm o 11.40 to już film i tak trwał =/

ocenił(a) serial na 10
Kristofer

ten odcinek, w którym Jude miala blond wlosy to byl ostatni odcinek 2 serii, a potem zaczeli puszczac od poczatki 1 serie

ocenił(a) serial na 10
violethand

Naprawde na zigzapie byla cała I seria zreszta teraz znowu sie zkonczyła i zaczeła II.Serie sa po 13 odcinków w prawie kazdym słyszymy nowa piosenke wiec jest ich 13 niewiezysz to sprw sobie ile jest piosenek na płytach ISI i ISII