PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95908}

Gwiezdna eskadra

Space: Above and Beyond
1995 - 1996
7,8 2,2 tys. ocen
7,8 10 1 2224
Gwiezdna eskadra
powrót do forum serialu Gwiezdna eskadra

SAaB

użytkownik usunięty

Co to za komentarz?!!!
Ktos mial widze dzien piszac go ;]]]

"klanach człowieczych " - chyba klonach
"zwanymi tankami" - zwanych inwitro a obrazliwie Tank
"Ci ostatni żyją teraz pomiędzy ludźmi ukrywając swoje pochodzenie." - bzdura!! (niby podpolkownik T.C.Mcqueen ukrywa swa tozsamosc? , niby dlaczego Nathan nie polecial ze swoja ukochana Kylen Celina?)
"Tym samym decyzją władz rozdziela kochającą się parę przyszłych kolonistów, Nathana Westa (Morgan Weisser) i Shane Vansen (Kristen Clone). " -
KURWA! KYLEN CELINE (Amande Dougle)
"całą winę za nieprzychylność losu zrzuca na tanki" - nadinterpretacja nie wnoszaca do tresci serialu....
"by jako pilot ziemskiego myśliwca bronić Ziemi przed agresorami."
- bzdura (kiedy Nathan wstepowal nie bylo jeszcze wojny a wstapil do korpusu bo to byla jedyna mozliwosc w przyszlosci spodkania sie z Kylen - jako czlonek eskadry "defensora kolonistow")

użytkownik usunięty

SAaB

Doddam jeszcze:
"na odległy Tellur" - chyba Tellus.

użytkownik usunięty

masz racje, niezłe bzdury idiota napisał!

użytkownik usunięty

ponadto, o ile mnie pamięć nie myli (a raczej nie) ;-) to seria liczy 24 odcinki, a nie jak to ktoś wybitnie uzdolniony napisał w Ciekawostkach - 22...
22-gi odcinek to "Sugar Dirt" i jest jeszcze końcowy epizod, podzielony na 2 odcinki:
23 - And If They Lay Us Down To Rest...
24 - ... Tell Our Moms We Did Our Best

ocenił(a) serial na 8

Sorry,po przeczytaniu opisu zagotowalem się tak samo i zamiast sprawdzić resztę postów, zdublowalem twój protest. Kajam się :-)

użytkownik usunięty

Już któryś z kolei raz czytam na Filmebie opis, który nijak ma się do treści filmu. Aż się gotuję jak widzę takie rzeczy, bo przez głupotę autora wielu ludzi może się zrazić do filmu... grrr

aż ciężko uwierzyć jak się to czyta...
No ale nic, poszukałem i znalazłem. Gość ściągnął ten opis z osloskopu
http://www.osloskop.net/r/10742.html lub co gorsza jest jej autorem. Co ciekawe w tekście na Oslo jest "klon", więc to chyba inwencja twórcza lub działanie silnych leków...