Można rozpoznać bardzo wiele postaci,animacja na bardzo wysokim poziomie i ogólnie klimacik star wars.
http://starwars.com/video/view/000478.html
Na http://www.youtube.com/watch?v=4ZIlbXjWb3U trailer z podłożoną irlandzką muzyką.
Jak dla mnie calkowita porazka ;/ Postacie sa prostacko narysowane o ile w poprzednich "Clone Wars" to nie przeszkadzalo bo mialo swoj klimat (kreska Tartakovsky-iego miejscami ponad 60 klatek/s :]) tak tutaj wyglada jakby im naprawde brakowalo pieniedzy ;/. Moge sie nawet pokusic o stwierdzenie iz film ten powstal na predce tylko zeby nabic troche kasy bo i tak wszycyc pojda do kina .
nie chce zebys to odebral za atak. ale skad mozesz wiedziec jaki to bedzie mialo klimat skoro jeszcze nie widziales filmu;p zapewen tez nie wiedziales nic o klimacie starych clone warsow zanim nie zobaczyles;p ja np dluuugo tego nei ogladalam bo nei chcialam sie denerwowac;p ale w konu stwierdzilam, ze zyje sie raz najwyzej przeklne wszystkich, ktorzy stworzyli bajke...i bylo calkiem niezle..kreska mnie wlasnie denerwowala byla dla mnie taka ...nie wiem jak to nazwac....cartoon network. Ale podczas ogladania przestalo mnie to razic;p dlaczego? Było fajnie;p było inaczej;p było dowcipnie;p nie wydaje sie mi zeby nowe clone wars bylo robione na chypcika;p bo tworzyli to troche długo (mozna o tym poczytać na bastione polskich fanow). moim zdaniem lepiej zapowiada sie nowa wersja niz stara...oby tylko moje przeczucia sie nie mylily (jak to bylo w poprzedniej wersji;p). pozdrawiam. i zamiast narzekac....miej nadzieje
Po pierwsze nie filmu tylko serialu, po drugie nie bajka tylko seriale animowany. Nie nazywajmy świni koniem.
a cos Ty taki wojowniczy sie stał. wiec skoro atakyjemy po pierwsze 15.05 w ameryce pln wejdzie do kin film tzm pilot serialu i po tym bedzie puszczony serial w tv. po drugie bajka tez jest animowana bo trudno nazwac star wars: clone wars anima.
cos klawiatura mi siadła;p "wiec skoro atakyjemy po pierwsze 15.05 w ameryce pln wejdzie do kin film tzm pilot serialu i po tym bedzie puszczony serial w tv. po drugie bajka tez jest animowana bo trudno nazwac star wars: clone wars anima." iało byc wiec skoro atakujemy to po pierwsze 15.08 a Ameryce Płn. wejdzie film tzw pilot serialu (z tego co kojarze 100 min) i dopiero po tym będzie puszczony serial w TV. Po drugie bajka też może być animowana a trudno star wars: the clone wars nazwać animą czy mangą