Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów
powrót do forum 7 sezonu

Nienawidzę tej postaci a w dodatku jeszcze była pokazana w final battle z Maulem po jaką cholerę ona?? Chyba Obi wan powinien walczyć z nim a nie ta durna Ahsoka

ocenił(a) serial na 8
mario147265

Ale ta walka dzieje się prawdopodobnie podczas Zemsty sithów, a wszyscy wiemy, co wtedy robił Obi wan :)

mario147265

To się różnimy. Bo Ashoka to jedna z moich ulubionych postaci.

Szajba

Ja też ją uwielbiam

ocenił(a) serial na 9
mario147265

Jak ci nie pasuje to oglądaj sb serie filmów gdzie sami faceci latają z świecącymi mieczami. dzieki takiej postaci jak Ahsoka ten serial oglądały też dziewczyny xd i właściwie tylko dla tej postaci tooglądałam. Ponieważ w każdym serialu albo motywach tg typu nwm avengers czy straznicy galaktyki az po bajki jest maksymalnie 1 postac kobieca która też potrafi przyłożyć

ocenił(a) serial na 9
knaja0413

( nie chodzi mi o postacie drugo planowe tyylko z głównej ekipie)

knaja0413

Akurat to normalne, faceci są silniejsi i dzięki testosteronowi mają też tendencję do bardziej ryzykownych zachowań - wystarczy zobaczyć jaki jest stosunek np walczących kobiet do mężczyzn, jaki jest stosunek ćwiczących siłowo na siłowniach, ile kobiet jest w wojsku, policji, jakie są rekordy świata u kobiet i mężczyzn w różnych dyscyplinach. Nie ma żadnej dyscypliny na świecie, gdzie najlepsza drużyna kobiet miałaby szanse z drużyną facetów. To ma i powinno mieć przełożenie na bohaterów filmów akcji, superbohaterskich i każdych innych, gdzie trzeba komuś dokopać :) Poza tym fun fact - kobiece postacie przyciągają nowe kobiety, ale mimo tego ogólnie przyciągają mniej widzów

ocenił(a) serial na 9
Azejzel

Jakby się cofnąć o paredziesiąt lat to kobieta by nie mogła portek założyć, a stereotypy pozostaja nadal.

knaja0413

w sumie to całkiem logiczne... ile znasz kobiet nadążających za facetami? :P

ocenił(a) serial na 9
Vitcher

Nwm co oznacza " nadążają", w moim otoczeniu faceci to pierdoły, a prawie każda mi znajoma coś ćwiczy sama dla sb. nie mówię nawet o bieganiu bo to powinno byc normalne, tylko ponad. I robią to po przyjściu z pracy i w międzyczasie zajmują się dzieckiem. A facet? przyjdzie po 8 h z pracy biurowej i król byczek zmęczony narzeka na wszystko z piwem w ręku, "głowa rodziny". Ja bym ci sb radziła zadać pytanie, ile znasz facetów którzy nadążają za kobietami w wytrwaości. Wielki łeb i masa nie robią z cb króla. PS. Nie dziwi mnie też fakt że coraz więcej kobiet staje się homo :P

knaja0413

Po 1: statystyka nie stereotypy
Po 2: Mówisz nie na temat Panno feministko, piszę o superbohaterach i o tym czemu płeć męska ma tu przedstawicieli...

knaja0413

Najwidoczniej nawet za biurkiem są wydajniejsi od kobiet, więc potrzebują więcej wypoczynku... :P To nie są "stereotypy", tylko fakty.
Zresztą, dla nas dodatkowo wyczerpującym czynnikiem jest samo przebywanie z płcią "piękną" :P 

ocenił(a) serial na 9
Vitcher

Wydajniejsi? a propos STereotypów xD menski okres? Ich wachancha nastrojooowwwm grypa to dla nich przekleństwo i umierająąą - to też stereotypy? xD A jak was męczy przebywanie z nami to potem nie oczekujcie za wiele w ten ten

knaja0413

z mojego doświadczenia to kobiety częściej biorą chorobowe :P zresztą, grypa czy nie, należy to traktować poważnie, odchorować w izolacji, i nie zarażać innych. Wahania nastrojów? Jesteś pewna że jesteś z facetem, a nie z kobietą po zmianie płci? XD Oczekujemy dokładnie tyle samo, ile wy :P

ocenił(a) serial na 9
mario147265

Ja tą postać uwielbiam, więc zupełnie nie mogę się zgodzić z wpisem.

ocenił(a) serial na 10
mario147265

Ja lubię Ahsokę od początku ale w sezonie 7 jest jej za dużo, odgrywała główną rolę w 8 z 12 odcinków...Prawdopodobnie to widzimisię Disneya który chciał ją wypromować widowni, która od tego sezonu zaczęła oglądanie serialu, a wszystko dlatego że szykują o niej nowy serial