PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 20085
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Aż dziwi mnie fakt ze ocena tego serialu oscyluje w granicy 8.To totalne badziewe nie warte chodźby odrobiny uwagi.Obejrzałem parę odcinków i wyrobiłem już sobie opinię na jego temat.Tutaj wszystko leży i kwiczy. Od gry aktorskiej,na dubbingu kończąc.To nie prawda co wypisują tutaj "różowe"...oj przepraszam..."błękitne" wielbicielki tegoż dzieła.Otóż wcale nie trzeba oglądać "H2O..." w wersji z lektorem,aby dostrzec że aktorstwo jest na niskim poziomie.Najgorzej z całego towarzystwa wypada Phoebe Tonkin,wydaje się być plastikowa w tym co robi,jest sztywna jak słup telegraficzny i robi miny jak by chciała pójść do WC.Scenariusz też nie zachwyca,trzy nastolatki wpadają do oczka wodnego w grocie,coś zabulgotało i bummm!!!Następnego dnia zmieniają się w panienki z ogonami.Jest też mnustwo nieścisłości związanych z momentami w których zmieniają się w ryby,ale o tym napiszę może kiedy indziej.Cała akcja nie trzyma się kupy.Pojawiają się jakieś idiotyczne momenty np.:bicie rekordu w surfingu,przyjazd kuzynki.Czyli mówiąc najprościej bzdety które nie wnoszą do fabuły nic konkretnego. Szczerze całość wydarzeń jest już lepiej ze sobą powiązana w meksykańskich telenowelach niż tutaj.
JEDNO WIELKIE DNO 1.

ocenił(a) serial na 8
wojciechcejrowski02

Masz rację gówno jakich mało.

ocenił(a) serial na 1
wojciechcejrowski02

Oberwie Ci się od tych "błękitnych" wielbicielek.;pp

Ale masz rację, jak takie coś może mieć średnią bliską 8?

ocenił(a) serial na 1
Ewka___

Hehe dobry żart.Co one mogą mi zrobić???Sprawić że wyparuje albo zamarznie mi herbata???Hahaha

ocenił(a) serial na 1
wojciechcejrowski02

Nie załapałeś/aś?? Dziwne...

To była P-R-Z-E-N-O-Ś-N-I-A-.!!

ocenił(a) serial na 1
Ewka___

Załapałem,a tamto to była taka mała ironia.

ocenił(a) serial na 1
wojciechcejrowski02

Wiem, pod moją wypowiedzią pierwszą dałam drugą, bo najpierw źle zrozumiałam.;pp

ocenił(a) serial na 1
wojciechcejrowski02

A nie,sorry, miałam napisać, ale nie napisałam.
No cóż.;]]

użytkownik usunięty
Ewka___

A szczerze, to ja to tam lubię.
I mam wyjebane co wy se tam myślicie.
To spoko serial, nie ma co^^.
Grają w nim ładne dziewczyne, ładni chłopcy <haha>, bez wulgaryzmów, są przygody, no i gites ;>
Bo chodziło o to, ze to miały oglądać dzieci i troche starsze dzieci ;]
I tak, też jest ;pp

wojciechcejrowski02

to jest po prostu jakis serialik, zeby zainteresowac male dziewczynki. wiec szkoda slow i klawiatury. i to prawda, ze phoebe moglaby bardziej wczuc sie w role. jej ruchy sa smieszne. i powinna zaczac wiecej jest bo w ostatnim odc. serii II widac jej bylo zebra i wczystkie kosci(!). o matko ...

ocenił(a) serial na 4
deyanira

To że jest to serial dla dzieci oznacza że nie mam prawa wymagać od niego dobrego aktrostwa,sensownej fabuły i odrobiny realizmu???Niektóre małolaty są naprawdę puste.

ocenił(a) serial na 1
christinearron

Cegły i pustaki,czyli jeden wielki plac budowy.

ocenił(a) serial na 4
wojciechcejrowski02

Nie obrażaj dzieci.;)

ocenił(a) serial na 5
christinearron

Bardzo fajny serial i pewnie dlatego ma dobre oceny, ogladam go w orginalnej wersji jezykowej na satelicie. Jak to bywa w serialach niektore odcinki sa mniej lub bardziej udane, jednak serial ten ma wiele wartosciowych aspektow. Opowiada o milosci, przyjazni, zaufaniu i poswieceniu... Wasza plytka krytyka swiadczy o was samych a ja zaraz podbije jeszcze wyzej ocene H20.

jpg4

Popieram założyciela tematu. Ten serial to wielkie gówno. Nie wiem jakim cudem to badziewie ma wysoką średnią. Moja ocena 1/10.

ocenił(a) serial na 5
maxior

Widze ze maxior nie wiele zrozumiales z tego serialu, twoja plytka krytyka swiadczy o tym jak prymitywnym jestes czlowiekiem.

ocenił(a) serial na 10
jpg4

To nie tak.
Uwielbiam oglądac filmy na miarę Oscarów jak Pianista, Lista Schindlera itd.
Ale czy we wszystkim muszę wypatrywać takich błędów technicznych ?
Po protu to lubię, miejscami zabawne, a fabuła [ mimo że kompletnie nie trzyma się jakiejkolwiek kupyxD ] mi sie podoba xD

Moje zdanie ^ ^