PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 20085
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Na polskiej wikipedii pisze, że premiera w Polsce ma być w marcu 2009... Ciekawe, czy to prawda...

igi32ManU

ee, jak w marcu, skoro kończą kręcić dopiero na lato! jeżeli w ogóle nakręcą...

ocenił(a) serial na 10
igi32ManU

Jeśli chodzi o trzecią serię serialu to w 2010 a film jest już w najbliższą niedzielę na Jetix.

paulli24

taa, to fil jest już 8 lutego? a o której?

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Film o 8:20, 13:10, 17:10 i 20:05 :P:P Trwa 75min

ocenił(a) serial na 8
igi32ManU

Skad macie te informacje o filmie na jetix'ie?

nikhatlak

nie wiem, dla mnie to jest dziwne, gdyby film miał być, to na forach i blogach pojawiłyby się jakieś wątki informujące... no cóż, nie uwierzę póki nie zobaczę:P

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

Tez mnie to zdziwilo, bo jakies 2 tygodnie temu na forum przeczytalem ze jeszcze sie nie zaczeli dubingowac go, a tu trach juro podobno mamy go na jetix'ie

ocenił(a) serial na 10
nikhatlak

No... ale będzie możesz zobaczyć w jakiejkolwiek gazecie z programem tv albo pooglądać reklamy na Jetix.

nikhatlak

nie no, w dwa tygodnie dubbingu nie zrobią, na pewno!
według mnie to jest jakieś nieporozumienie, nigdzie przecież o tym nie pisze, ja codziennie odwiedzam setki for o h2o, a nigdzie nie zobaczyłam takiej informacji... dziwne jest też to, że tak późno dowiaduje się o tym... zazwyczaj, jak ma być premiera jakiegoś filmu, to wiadomo o tym już rok przed, bo gdzie się nie obejrzysz to reklama... no, ale cóż, spróbujemy obejrzeć, sprawdzić nie zaszkodzi:P.

Phoebe123

ja oglądam jetix, i nie zauważyłam reklamy filmu h2o...
u nas dostarczają gazety z cyfry +, pisze, że będzie h2o, ale nie wiem czy to film...

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Jak nie zapowiadają, jak zapowiadają i to chyba od tygodnia:P To nazywa się H2O - wpływ księżyca. Zobaczcie sobie an programie TV w wp.

igi32ManU

a ten film będzie jakieś nowe sceny zawierał? i będzie w nim charlotte?

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

W programie zwyklym telewizyjnym pisze poprostu h2o, wiec ja myslalem ze to o serial chodzi. Jetix'a nie ogladam bo jak chce jakis odcinek h2o obejrzec mam wszystkie na komputerze

ocenił(a) serial na 8
nikhatlak

Teraz zmienili na wikipedi:
# III seria (odcinki 53-78) – w produkcji,

ocenił(a) serial na 10
nikhatlak

Niestety nie będzie nowych scen;/;/ Jest to po prostu połączenie 7 pierwszych odcinków z pierwszej serii:P

ocenił(a) serial na 8
igi32ManU

I tak to obejrze:P... Ale bardziej ciekawi mnie 3 seria^^

ocenił(a) serial na 10
nikhatlak

No ja też obejrze:P:P A prawdą jest, że Lewis am odejść w połowie?? JA CHCE 3 SERIE!!!!!!!!! Bo te powtórki to juz mnie dobijają:P:P

ocenił(a) serial na 10
igi32ManU

ogladalem to i te sceny sa z 2 serii 3 odc polaczone

Grafi1993

ja to o 13 albo o 17 oglądała, bo było dla mnie za wcześnie o 8:P:P:P:P

Phoebe123

ejj, oglądałam to, to jest zwykły zlepek trzech odcinków... nie warto według mnie...:/

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

No to ja nie bede ogladal, najwyzej obejrze jakis odcinek na kopie:P

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

allysa mowilem ze to tylko 3 odc z 2 serii wedlug mnie tez niewarto bylo

Grafi1993

no właśnie, to nie był film, tylko 3 odcinki w jednym...:/ więcej już nie obejrzę tego:/

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Obejrzałam ten film i myślę że zmarnowałam czas... to były po prostu 3 odcinki w jednym filmie:/

ocenił(a) serial na 10
paulli24

no racja trudno pozostaje na teraz ogladac powtorki i czekac do wrzesnia 09 na nowa serie

Grafi1993

żeby do września... być może jetix w ogóle nie puści 3 serii, a jeśli już, to na pewno nie w tym roku!

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

pusci na pewno jak premiera swiatowa bedzie w marcu to na wrzesien powinien byc mowi wam miiejsza z tym wiecie ze jutro 9lutego jest pelnia hehh

Grafi1993

ale gdzieś Ty wyczytał/wyczytała, że w marcu? przecież jeszcze jej nie wyprodukowali, zdjęcia kończą się koło sierpnia! premiera ma być w australii w styczniu 2010!

Phoebe123

a poza tym, to co, że jutro jest pełnia?

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

Moze On/Ona jest syrena/syrenem i bedziel mial/miala przesrane:P
Premiera w australli podobno jak dobrzej pojdzie ma byc na jesien tego roku, a na pewno pod konie tego roku wiec na jetixie na euro 2012 bedziemy mieli 3 serie h2o!

ocenił(a) serial na 10
nikhatlak

Raczej On jestem chlopakieem i mam prawie 16 lat :)

ocenił(a) serial na 10
Grafi1993

I nierozumien waszego ciaglego nazekania cieszcie sie ze wogole bedzie jak niepuszcza na jetix to sciagniecie sobie z internetu ale raczej jetix powiniem puscic bo widzow przybywa i serial ma dobra popularnosc

Grafi1993

ekhm, nie wiem, czy zauważyliście, ale syreny nie istnieją:)

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

Ja nue narzekam tylko fakty stwierdzam:P A napewno nie bede czekal na jetix'a tylko z neta sciagne:P

nikhatlak

nie mówi się z "neta", tylko z internetu...
a ja poczekam na jetix:P wolę oglądać legalnie i po polsku... a jak nie puszczą, to trudno się mówi:)