PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=696722}
8,1 473  oceny
8,1 10 1 473
Hajime no Ippo Rising
powrót do forum serialu Hajime no Ippo Rising

Wyjdzie 4 część Hajime no Ippo? Anime jest nieziemskie aż energia rozpiera człowieka.

kamil19453

To anime jest oparte na mandze, która liczy sobie blisko dwa razy tyle rozdziałów ile zostało do tej pory wykorzystane w serialu... krótko mówiąc - tak, to raczej pewne, że wyjdzie 4 sezon. A potem 5 i 6 i 7... Jednak zapewne znowu będziemy musieli na niego poczekać parę lat.

ocenił(a) serial na 10
Przemek2401

Mam nadzieję że 4 sezon będzie najpóźniej za 2 lata.Bo niestety na tą jesień raczej nie ma co liczyć.Najbardziej czekam na walkę Ryo Mashiba vs Ryuhei Sawamura

Kamtaro1994

Słyszałem, że najlepsza walka w mandze, więc też jestem ciekaw jak się potoczy :D

ocenił(a) serial na 10
Przemek2401

manga ma 1000 chapterów coś ponad materiał jest ;)

Przemek2401

no to się mocno myliłeś

kamil19453

Mam nadzieję, że zrobią czym prędzej. Na ten sezon czekałem ponad 4 lata i oczywiście się nie zawiodłem. Poziom utrzymany! Humor wciąż rozwala na łopatki, walki angażują bez reszty, a muzyka potęguje cały efekt. Będę tęsknił za tymi bohaterami. Naprawdę korci mnie sięgnięcie po mangę. Ubolewam strasznie, że żadne wydawnictwo się u nas tego nie podjęło. Z chęcią bym kupował od np. JPF'u.

kamil19453

4ty sezon NARESZCIE pojawi się na jesieni tego roku!

Tomoya10969

Jest to potwierdzona informacja?

blowek3214

https://news.otakukart.com/580131/hajime-no-ippo-season-4-release-date-plot-char acters-and-all-we-know/