PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488977}
7,2 910  ocen
7,2 10 1 910
Hakushaku to Yōsei
powrót do forum serialu Hakushaku to Yōsei

Naprawdę bardzo fajna seria. Przyznam, że na początku myślałam, że to będzie jakiś taki stereotypowy romans. Zaczęłam oglądać ze względu na mojego ulubionego seiyuu Takehito Koyasu i wysokie oceny użytkowników. Już pierwszy odcinek mnie zaskoczył. I co z tego, że głos Takehito Koyasu, pojawił się dopiero po paru odcinkach. Jak już się pojawił, to z hukiem. Ciekawe dlaczego zawsze podkłada głos pod takich "niegrzecznych chłopców"? Po tej serii, jeszcze bardziej go uwielbiam.

możliwe że SPOILER

Zakończenie serii w pewien sposób sugeruje, że będzie drugi sezon, a może OVA? Tajemniczy książę ma wrócić osobiście. No i co z Kelpie i Ermine? Nie ukrywam, że liczę na drugą serię i rozwinięcie tematu.

Martus_2

Prawda też czekam na 2 serię z niecierpiliwością.Ale nie mogę się zdecydować ktory z nich jest najlepszy Edgar, Raven czy też Paul, Kelpie.
Sama nie wiem.
ZAPRASZAM NA NOWY TEMAT DO MNIE DODAJE DO ULUBIONYCH.

ocenił(a) serial na 10
syauri

cały harem jest super :p dziewczyna miała w czym wybierać. Ale i tak Edgar najlepszy...*maślane oczka* XDDDDDD

ocenił(a) serial na 8
kathi

o nie Jak dla mnie to tylko i wyłącznie Kelpie -> głos -> wygląd -> charakter niegrzecznego chłopca no i w ogóle całokształt.

Martus_2

Edgar przypomina mi Tamakiego Suou z Ourana xDD. Wygląd taki sam, nawet te oczy fiołkowe xDD. Paul też niezgorszy taki niby nieśmiały, dokładnie w moim typie xDD. Ale cóż żaden z nich nie może się równać z Kelpim xDD. No po prostu cud, miód i orzeszki x]].

ocenił(a) serial na 8
MyWorld

ZGADZAM SIĘ przez duŻe Z. On tam dla mnie był najciekawszą postacią. Dlatego mam nadzieję na 2 sezon i rozkręcenie jewgo wątku. (ale być może się niepotrzebnie łudzę). Edgar jak dla mnie to był zbyt słodki. Ale jeszcze był przecież Raven - też mroczny, tajemniczy i w ogóle interesujący.

Martus_2

Ale ten Kelpie xDDD, ma coś w sobie takiego, że oczu nie mogę od niego oderwać xD, i ten głos xDD idealnie dobrany ;DD. To łudzimy się razem, ale nadzieję trzeba mieć zawsze xDDD. Taa, Raven... xDD. Cóż jednak u mnie na pierwszym miejscu zdecydowanie Kelpie, później Paul, a później to już bez większego znaczenia ;PP.