Naprawdę bardzo fajna seria. Przyznam, że na początku myślałam, że to będzie jakiś taki stereotypowy romans. Zaczęłam oglądać ze względu na mojego ulubionego seiyuu Takehito Koyasu i wysokie oceny użytkowników. Już pierwszy odcinek mnie zaskoczył. I co z tego, że głos Takehito Koyasu, pojawił się dopiero po paru odcinkach. Jak już się pojawił, to z hukiem. Ciekawe dlaczego zawsze podkłada głos pod takich "niegrzecznych chłopców"? Po tej serii, jeszcze bardziej go uwielbiam.
możliwe że SPOILER
Zakończenie serii w pewien sposób sugeruje, że będzie drugi sezon, a może OVA? Tajemniczy książę ma wrócić osobiście. No i co z Kelpie i Ermine? Nie ukrywam, że liczę na drugą serię i rozwinięcie tematu.
Prawda też czekam na 2 serię z niecierpiliwością.Ale nie mogę się zdecydować ktory z nich jest najlepszy Edgar, Raven czy też Paul, Kelpie.
Sama nie wiem.
ZAPRASZAM NA NOWY TEMAT DO MNIE DODAJE DO ULUBIONYCH.
cały harem jest super :p dziewczyna miała w czym wybierać. Ale i tak Edgar najlepszy...*maślane oczka* XDDDDDD
o nie Jak dla mnie to tylko i wyłącznie Kelpie -> głos -> wygląd -> charakter niegrzecznego chłopca no i w ogóle całokształt.
Edgar przypomina mi Tamakiego Suou z Ourana xDD. Wygląd taki sam, nawet te oczy fiołkowe xDD. Paul też niezgorszy taki niby nieśmiały, dokładnie w moim typie xDD. Ale cóż żaden z nich nie może się równać z Kelpim xDD. No po prostu cud, miód i orzeszki x]].
ZGADZAM SIĘ przez duŻe Z. On tam dla mnie był najciekawszą postacią. Dlatego mam nadzieję na 2 sezon i rozkręcenie jewgo wątku. (ale być może się niepotrzebnie łudzę). Edgar jak dla mnie to był zbyt słodki. Ale jeszcze był przecież Raven - też mroczny, tajemniczy i w ogóle interesujący.
Ale ten Kelpie xDDD, ma coś w sobie takiego, że oczu nie mogę od niego oderwać xD, i ten głos xDD idealnie dobrany ;DD. To łudzimy się razem, ale nadzieję trzeba mieć zawsze xDDD. Taa, Raven... xDD. Cóż jednak u mnie na pierwszym miejscu zdecydowanie Kelpie, później Paul, a później to już bez większego znaczenia ;PP.