4,6 7,8 tys. ocen
4,6 10 1 7769
Halo Hans! Czyli nie ze mną te numery!
powrót do forum serialu Halo Hans! Czyli nie ze mną te numery!

co za beznadziejny serial, w ogóle nieśmieszny, wszystko jest w nim słabe: fabuła, gra aktorów, scenografia, po prostu kicz nad kicze.

ocenił(a) serial na 2
mab34

W prawie każdej produkcji można znaleźć coś ciekawego. Trzeba przyznać, że Katarzyna Galica (Hilda) wygląda apetycznie w mundurze...
No właśnie. W mundurze SS. Przecież kobiety nie należały do tej formacji! Nawet Helga z "Allo, allo" nie miała run na kołnierzu!

ocenił(a) serial na 1
Piramidoglowy

Wczoraj włączyłem TV, żeby rzucić okiem na ten reklamowany serial. Obejrzałem 8 i pół minuty. Uważam, że dałem odcinkowi i tak zbyt wiele szansy. Interesuje mnie jedna rzecz. Kto wyłożył na to pieniądze i czyje to były pieniądze. Pokażcie mi tych inwestorów, proszę. Żeby odradzać z nimi jakiekolwiek interesy. Odpowiedzi mile widziane. Aha - i jeszcze ocena. 1/10 oczywiście.

mab34

Chyba sie z wami zgodzem ze ten film nie wyszedł Polsatowi a miał byc perełka w pierwszym odcinku ani razu się nie usmiechnolem a co mówic o smianiu sie zobacze drufi odcinek jak sie nie poprawi zrezygnuje z ogladania.

ocenił(a) serial na 1
mab34

Tak, ten serial to całkowita porażka. Usnęłam na nim, straszliwie nudny, a tak poza tym to pomysł na takie powielanie filmów jest dla mnie żalosny:(. Czy w Polsce nikt juz nie ma pomysłów na ciekawy, orginalny serial,ostatnio wszędzie tylko przerobione seriale : Niania, Hela w opałach, teraz ten Halo Hans. Calkowicie mi sie to nie podoba! Jak nie ma pomysłów, to pusccie serial w orginalnej wersji, widzowie beda sie lepiej bawic!

ocenił(a) serial na 10
mab34

Koledzy, to nie jest serial dla człwoieka z iq w okolicach 100 i ulubioną muzyką hiphopem czy discopolo :) żeby go docenić to niestety trzeba mieć pojęcie na temat historii i szybko kojarzyć fakty - inaczej owszem, jak ktoś jest tępakiem to mu serial nie podejdzie :)