4,6 7,8 tys. ocen
4,6 10 1 7769
Halo Hans! Czyli nie ze mną te numery!
powrót do forum serialu Halo Hans! Czyli nie ze mną te numery!

lotów podróba "Allo, Allo!". Nie wiem, ale mnie byłoby wstyd, za występowanie w takiej szmirze. Czy Ci aktorzy myśleli, że byle badziewiem zawojują TV ?

2/10 - za wysiłki kilku ambitniejszych aktorów, które i tak spełzły na niczym.

Boże, widzisz i nie grzmisz...

ocenił(a) serial na 7
Lady_of_the_Rings

No jasne ty byś za darmo wystąpił w tym serialu , taka naprawdę ten serial zasługuje na notę 6-7, niektórzy obejrzeli dwa odcinki i krytykują , przecież każdy wiedział że to nie będzie równie dobre jak Allo Allo no bo jak polski serial wzorowany na tych amerykańskich jest równie dobry.

PS. Widziałem wielkie shitów typu Dylemat 5 czy Ryś dlatego będę bronił tego serialu bo on naprawdę nie jest taki zły tak samo jak Graczykowie którzy są jednym z lepszych seriali komediowych jakie powstały po 89 a tu wszyscy ich krytykują.

ocenił(a) serial na 2
2903

Wiesz, ja po prostu nie lubię kiczu. Są osoby, które lubią seriale typu, Graczykowie, Lokatorzy, itp. itd., ale ja wybitnie nie. Oglądnęłam kilka odcinków i mam prawo twierdzić, że ten serial jest beznadziejny. Poza tym "'Allo, 'Allo" nie jest serialem AMERYKAŃSKIM tylko BRYTYJSKIM!

"No jasne ty byś za darmo wystąpił w tym serialu"

Zauważ, że często wielu aktorów odmawia ról w danych filmach, bo nie chcą grać w byle czym. A jak jest z polskimi aktorami? Potrzebuja pieniędzy, więc grają w tym, co im się trafi, a tym razem trafił się baaaardzo słabiutki serial. I nauczyć się nie porównywać filmów na zasadzie "jest lepszy, od jakiegoś tam słabszego filmu", bo w ten sposób zawsze znajdzie się jakiś gorszy film. np. Co jest gorsze od "Halo Hans" ? Gorsze jest "Dark Asylum". Ale to nie zmienia faktu, że oby dwa są na marnym poziomie.
A poza tym to nieprawda, że Polacy robią gorsze filmy. Jak chcą to potrafią. Potrafią zrobić rzetelny "Plac Zbawiciela" i bardzo dobre "Wesele", a kiedyś potrafili nawet nakręcić "Misia" i "Seksmisję". Tylko, że teraz - bez urazy - są tacy ludzie jak Ty i fani tego serialu, którzy dadzą sobie wcisnąć byle co i będą krzyczeć na wszystkich, że to badziewie jest fajne, a reszta osób się nie zna. Żal, żal, żal...