lotów podróba "Allo, Allo!". Nie wiem, ale mnie byłoby wstyd, za występowanie w takiej szmirze. Czy Ci aktorzy myśleli, że byle badziewiem zawojują TV ?
2/10 - za wysiłki kilku ambitniejszych aktorów, które i tak spełzły na niczym.
Boże, widzisz i nie grzmisz...
No jasne ty byś za darmo wystąpił w tym serialu , taka naprawdę ten serial zasługuje na notę 6-7, niektórzy obejrzeli dwa odcinki i krytykują , przecież każdy wiedział że to nie będzie równie dobre jak Allo Allo no bo jak polski serial wzorowany na tych amerykańskich jest równie dobry.
PS. Widziałem wielkie shitów typu Dylemat 5 czy Ryś dlatego będę bronił tego serialu bo on naprawdę nie jest taki zły tak samo jak Graczykowie którzy są jednym z lepszych seriali komediowych jakie powstały po 89 a tu wszyscy ich krytykują.
Wiesz, ja po prostu nie lubię kiczu. Są osoby, które lubią seriale typu, Graczykowie, Lokatorzy, itp. itd., ale ja wybitnie nie. Oglądnęłam kilka odcinków i mam prawo twierdzić, że ten serial jest beznadziejny. Poza tym "'Allo, 'Allo" nie jest serialem AMERYKAŃSKIM tylko BRYTYJSKIM!
"No jasne ty byś za darmo wystąpił w tym serialu"
Zauważ, że często wielu aktorów odmawia ról w danych filmach, bo nie chcą grać w byle czym. A jak jest z polskimi aktorami? Potrzebuja pieniędzy, więc grają w tym, co im się trafi, a tym razem trafił się baaaardzo słabiutki serial. I nauczyć się nie porównywać filmów na zasadzie "jest lepszy, od jakiegoś tam słabszego filmu", bo w ten sposób zawsze znajdzie się jakiś gorszy film. np. Co jest gorsze od "Halo Hans" ? Gorsze jest "Dark Asylum". Ale to nie zmienia faktu, że oby dwa są na marnym poziomie.
A poza tym to nieprawda, że Polacy robią gorsze filmy. Jak chcą to potrafią. Potrafią zrobić rzetelny "Plac Zbawiciela" i bardzo dobre "Wesele", a kiedyś potrafili nawet nakręcić "Misia" i "Seksmisję". Tylko, że teraz - bez urazy - są tacy ludzie jak Ty i fani tego serialu, którzy dadzą sobie wcisnąć byle co i będą krzyczeć na wszystkich, że to badziewie jest fajne, a reszta osób się nie zna. Żal, żal, żal...