na stronie hana kuori i baka fansubs (no, jakoś tak^^) znalazłam informację o 2, a nawet 3 sezonie hana kimi, choć nigdzie indziej mi się to nie wyświetliło (mogłam źle szukać...). Jeżeli ktoś ma jakieś informacje odnośnie tego zagadnienia, proszę o odzywanie się w tym temacie, a najlepiej podanie strony, gdzie można sobie te sezony obejrzeć^^
Dziękuję uprzejmie
Dokładnie. Ja również znalazłam tą informacje na baka fansubs ale nigdzie indziej na internecie nic nie ma na ten temat. A szukałam w TrZECH jezykach. Czy ktoś może to potrwierdzić?? Bo jakoś ciężko mi w to uwierzyć. Tym bardziej że szukam od kilku dni i nic... będe wdzieczna
Nie ma innych sezonów. Jest tylko wersja japońska z odcinkiem dodatkowym oraz wersja tajwańska. Nie ma wersji koreańskiej.
nie ma drugiego sezonu.
baka fansubs na dowód ze istnieje druga seria podała plakat zapowiadający takową:
http://yasashiisekai.files.wordpress.com/2008/09/hanakimi-e.jpg
jeśli ktoś jest spostrzegawczy to zorientuje się że bohaterowie są ubrani jak na tej sesji zdjęciowej (kto oglądał wie o jaką scenę chodzi)
według mnie jest to prowokacja ze strony baka fansubs
szkoda :(
świetna drama, ale może to i lepiej? Często kontynuacje są naciągane i gorsze, a tak w pamięci zostanie nam świetny serial :)