Głupi serial dla jeszcze głupszych dziewczynek, które nie mają co robić tylko cały dzień oglądają Disney Channel (chyba tak to się pisze) albo słuchają tych lalusiowatych Jonasów.
Może cały serial nie jest najwyższych lotów, ale pomysł jest całkiem fajny. Pod koniec zawsze jest jakaś żenująca kwestia typu "przecież wiesz, że jestem twoją przyjaciółką i bym tego nie zrobiła"..
Daję jednak 7/10 za genialne role Billy'ego Raya Cyrusa i Jasona Earles'a
Okropne dno. I jeszcze ten polski dubbing, czysta żenada. Co się porobiło z dzisiejszymi dziećmi, że uwielbiają takie gówno?
Kiedyś dzieci oglądały Tolka Banana, Podróż za 1 uśmiech, czy Dziewczyna i chłopak.
Teraz taki tandetny, komercyjny kicz, z tekstami typu "zamknij się, bo ci zaraz flegmę puszcze!". Co to w ogóle ma być !
Ja tam jakoś nie czuję się głupia, dziewczynką może jestem, ale nie uważam się osobę nieoczytaną i niemądrą, a nagrywam sobie hannę, bo przecież nie cały dzień można oglądać rzeczy "super świetne, wysokich lotów, a najlepiej z przesłaniem". Czasem fajnie się pośmiać z czegoś wesołego i głupiego :)
Zgadzam się z autorem tematu. Można lubić lekkie filmy stworzone wyłącznie dla rozrywki, ale ten serial jest po prostu GŁUPI. Nie uważam żeby było w nim coś zabawnego, raczej jest ogłupiający. I te wszystkie biedne, głupiutkie dziewczynki które to oglądają a potem mają wode zamiast mózgu,a myślą że są fajne i nowoczesne
ja się zgadzam, daję 2/10 za momentami nawet śmieszne texty. Ale reszta... straszne. A jakie niedopasowane głosy -.-
Zgadzam się z Natalie. Dałam 2/10 za pomysł, ale niestety- cała reszta to nieporozumienie. Razem z siostrą obejrzałam kilka odcinków- ani śmieszny, bez głębszego przesłania (a są przecież seriale komediowe z puentą i przesłaniem ) bez polotu. To jest niesmaczna papka dla kilkuletnich dziewczynek i robi wodę z mózgu. Później się dziwimy, jakie to plastikowe lalunie. Disney powinno robić seriale dużo ciekawsze oraz zawierające morał.
No prosze a jednak...czy wy się uprzedzilicie czy co? wyluzujcie troche...to nie komedia familijna tylko sitcom...a poza tym...piszecie o tym serialu jakby to była jakaś wiocha...a tak się składa że wątki z tej ''wiochy'' są w naszym życiu codziennym...i takie sprawy dosyć ''codzienne'' takie jak kłótnie z bratem,zauroczenia, problemy w szkole,dbanie o reputacje czy tajemnice są pokazane z tym serialu aby uświadomić nam jak nie powinniśmy się zachowywać...a poza tym...wiem że nie jesteś fanką JB(to widać)ale pomyśl o innych którzy ich lubią...co ty byś zrobiła gdyby ktoś obrażał twój ulubiony zespół(czy piosenkarza)co?
Ja, gdyby ktoś obrażał coś co lubię, zapewne bym ripostowała, acz w sposób inteligentniejszy niż większość użytkowników tego forum. Jakoś w moim życiu nie dzieją się tak głupie i nienormalne rzeczy jak w tym serialu. Dobrze wiem, że to sitcom i muszę ci powiedzieć, że zawsze mi się wydawało, że sitcom powinien być zabawny. I niestety, nie będę się zachowywała jak postać z Hanny Montany, co wyraźnie nam wszystkim sugerujesz.
Ja może nakręce remake:
z małymi zmianami (na lepsze):
- Główna bohaterka będzie mieszkała w melinie
- będzie punkówką
- ale tylko w dzien bo w nocy gwiazda punka
- będzie tępiła pop
- nie będzie się myła
- będzie palić i pic (alkohol)
Niezłe, niezłe. Chociaż raz coś kreatywnego. Ale kogo można by obsadzić w głównej roli?
Hej..
Zazwyczaj nie udzielam się na forum,bo na większości z nich znajdują sie takie głupie wątki jak ten,którego autorka mówi,że HM to gówno a JB jeszcze większe.
Ale tym razem się odezwę,bo nie może być tak,że ktoś obraza coś,co inni lubią.
Ten serial jest sitcomem i ma być śmieszny.Według mnie jest a nie jestem głupią dziewczynką która całymi dniami ogląda Disney Channel,jestem dziewczyną,która lubi dla rozrywki pooglądać sitcomy na Disney Channel bbo są one dla młodzieży i według mnie nie robią wody z mózgu,jeżeli jest ktoś na tyle mądry i ma swój rozum a takie seriale ogląda dla przyjemności,Ileż można do cholery oglądać thrillerów i innych ciężkich filmów.
I nie wypowiadajcie się za wsyzstkich,każdy ma własny gust,a jeżeli już tak bardzo chcesz cos skrytykować,bo widocznie jesteś troszkę chorą na umyśle antyfanką Hanny Montany,to użyj zwrotu 'według mnie ten serial jest nieciekawy'.A nie Hannah Montana to jedno wielkie gówno a kto go ogląda jest pustą laleczką. Otórz trzeba miec dystans do pewnych rzeczy a nie wypisywać swoje mądrości takim wulgaryzmem na forum.
Nienawidzisz Hanny?Fajnie...Ktoś ją lubi?Jego sprawa,nie twoja.Ja Ci się nie wtrącam do twoich zainteresować .