PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87210
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal
ocenił(a) serial na 8
kapcio_filmaniak

według mnie warto, tak niesamowicie przedstawionych portretów psychologicznych dawno nie widziałam. ale trzeba mieć mocne nerwy, a przynajmniej ja czasem czuję, że mnie ciarki przechodzą :) nie tylko ze względu na drastyczne sceny. ten serial ma tak niesamowicie wyjątkowy klimat, troche jakby gotycki. sama uwielbiam sherlocka, supernatural, wikingów, czysta krew, wielbię doctora who i once upon a time, a moim ulubionym kryminalnym serialem jest mentalista. jak widać mam trochę rozrzucone upodobania, ale znalazło się i miejsce na hannibala :) mnie wziął od pierwszego odcinka, a zazwyczaj musze dać serialom tak ze trzy, żeby sie wciagnać.

ocenił(a) serial na 10
alice_ayres

Uważam, że warto. Wszystko zależy od twojej wrażliwości, bo serial naszpikowany jest psychologią. Praktycznie nad każdym zdaniem głównych bohaterów trzeba pomyśleć, a to wielki plus tego serialu. On jest nie tylko do oglądania, ale i do pomyślenia. Zgadzam się z poprzedniczką - lekko gotycki klimacik. Cudo. I nasz Hannibal oczywiście - pierwsza klasa gra aktorska.