PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87207
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

Hm...

ocenił(a) serial na 9

Czy ja wiem? Sama perspektywa zobaczenia na ekranie Hannibala jeszcze raz jest niezwykle
kusząca, ale nie jestem do końca przekonana. Lecter w wykonaniu Hopkinsa to, jak dla mnie
najlepsza rola w historii (całokształt jest piorunujący) :) Nie chcę zapeszać, ale nie wydaje mi
się, żeby serial bez niego był równie dobry. To już nie będzie ten sam Dr. Lecter, od którego
samego spojrzenia miałam ciarki na plecach! :D

Ale cóż, chętnie zobaczę, a nawet już nie mogę się doczekać! :) Mam nadzieję, że mnie nie
zawiedzie :)

basia95balicka

Mam podobne zdanie na ten temat, jednak nie mam zamiaru obejrzeć tego serialu ponieważ jak dla mnie Dr. Lecter jest jeden i jedyny w swoim rodzaju. Nawet jeśli aktor grający go w serialu (Mads Mikkelsen) jest odpowiedni i zapewne poradzi sobie z odegraniem go na swój sposób dla mnie jest to już za wiele ( a jak wszyscy wiemy co za dużo do niezdrowo). Moim zdaniem scenarzyści idą na jakość tylko na ilość zarobionych pieniędzy . Moja przygoda z Hannibalem skończyła sie na ostatniej roli Anthonego i to do części z tym właśnie aktorem wracać będę najchętniej.

ocenił(a) serial na 9
niejasna

Prawda, ale chyba nie dam rady nie obejrzeć. Muszę zobaczyć przynajmniej pierwszy odcinek :D

basia95balicka

Haha:) No, może akurat Cię zadowoli.

ocenił(a) serial na 9
niejasna

Raczej wątpię. Jak już wcześniej powiedziałam Hannibal= Anthony :d Ale z czystej ciekawości :)