https://www.youtube.com/watch?v=ED4XT9chbPc
Promo od 3x11 xD
łapię się na tym, że chcę, aby Red Dragon zabił rodzinę Willa, bo może to byłoby jakieś WOW a i część fanów przestałaby twierdzić, że Hanuś kocha Willa, wielką, nieprzeniknioną miłością.
Myślę, że Fuller nie pójdzie kalką z 2x13, czyli łzy, krew, brejking up itd... Musi to być coś innego, równie mocnego, ale z większa klasą niż pierwszy lepszy cliffchanger (nigdy nie wiem, jak to się pisze).
Chciałabym Hannibala, którego nudzi bycie zamkniętą bestią i postanawia jakoś uciec, aby pokazać pełnie swoich umiejętności. Chciałabym widzieć jego szaleństwo w pełni, w blasku chwały.
Będzie, musi być‼ liczę na starcie Willa z Czerwonym Smokiem. Może nawet jakiś nowych blizn się Graham nabawi, skoro w Milczeniu... było napisane, że twarz ma jakby ją namalował Picasso. Szkoda byloby ślicznej twarzy Willa, ale Hanni będzie go tylko kochal mocniej.
A może obejrzymy spektakularną ucieczkę Hannibala⁉ i Hanni dotrzyma wszystkich złożonych obietnic...
Ma byc krew i rozpie.rdol :D Taki porządny, taki z miłości ;)
W RD on mu wbił nóż w policzek i ciachał ;)
Nie, nie, nie‼ nie po twarzy jednak‼ żadnego wbijania i ciachania, niech gdzie indziej ciacha, po ręku, po nogach, po plecach. Byle nie twarz. Wiec już niech się ciachają po innych częściach ciała, widowiskowo i z zapamiętaniem. Molly mogą ciachnąć ewentualnie, a na koncu niech się Hanni, który ucieknie dzięki gazecie jaką rzucił mu Chilton -w Milczeniu... uciekł dzięki zostawionemu dlugopisowi- i uratuje Willa, wczesniej wybiwszy mu rodzinę i psy. Później piękny soczysty Kiss, zgodnie z logiką serialu, a następnie oznajmi, ze Bedelia caluje lepiej i pozostawi Willa w depresji, a z Bedelii zrobi deser - krwawo czekoladowy. This is my design.
Ooo, podziwiam, że piszesz na telefonie :D
On na 90% ucieknie, ta gazetka była aż nadto.
Potem niech się dzieje co chce, im bardziej od czapy tym lepiej, Tyle męczenia, aby zakończyć sezon popranie? No fu.cking way! Krew na być (dużo krwi), trupy mają być, żadne półśrodki, strach ma być... wszystko xD
Uaa‼ krótko mówiąc, ma być orgazmicznie‼ popieram. Nakręcam się, nakręcam. Towarzyszy mi w tym wszystkim lekki smuteczek, nostalgia łagodna, żal że to juz koniec i nie będzie więcej Hanniego w tych jego cud miód garniturkach, Willa z psami i dziwnymi wizjami, pompatycznych dialogów często jednak trafiających w punkt, miejsc zbrodni wyglądających jak cudny koszmar artysty. Kurczę, chyba się rozpłaczę. Za czym wy będziecie tęsknić ❓
Za Madsem ;) Za piękniutkim Madsem w piękniutkim wszystkim, pięknym nawet w tym szpitalnym wdzianku ;)
Podobno ma być scena po napisach :D
Mniam, już się na nią cieszę ;) Miło patrzeć jak się nam Mads w ostatnich odcinkach rozruszał i wyraźnie dobrze się bawi.
Przypomniałam sobie, że Czerwony Smok zdaje się groził Willowi łamaniem kręgosłupa, nie ciachaniem. No i skoro ma być tan hannigram, trudno, ale niech będzie spektakularnie, niech idą na całość i w ogóle. I coś tam mogą sobie nawet poodgryzać. Ma być wzruszająco, emocjonalnie, brutalnie i krwawo. W końcu to "Hannibal".
A teraz poważnie, czy po tym wszystkim możliwy jest hannigram❓ Will wszystko zapomni i co❓ ja sobie tego nie wyobrażam. Że jak❓ wyjadą razem i będą mordować ❓ dla mnie się to jakoś kupy nie trzyma i nie da wyjaśnić ❓ Graham zapomni, że Hanni zlecił zabicie jego rodziny❓ Wiem, że on potrafi polecieć Hannibalem jak ja to określam, np w wypadku Chiltona. Którego po prostu wystawił, ale na dłuższą metę ❓ Moim zdaniem, może pomóc Hanniemu w ucieczce czy raczej nie przeszkodzić mu i tyle.
Dzieci drogie!
uraczono nas promo!
https://vimeo.com/137365230
ostrzegam, że skonsultować się trzeba z lekarzem, farmaceutą bądź puszką względnie butelką piwa dowolnej marki! Akurat jestem po jednym :D
i drugie :D
http://nbchannibal.tumblr.com/post/127646438164/meat-is-back-on-the-menu-for-han nibals-third
Ostatni odcinek za mną. Szkoda. Podobało mi się! Naprawdę. Końcówka - o takiej marzyłam ;))) Nastrojowo, klimatycznie, krwawo. KiLL Bill normalnie. No i mam od dziś nową ulubioną piosenkę.