PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87124
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

Sądzicie, że jeśli doczłapią się do tego typu akcji to zrobią wątek w tym stylu? Will umrze albo popadnie w nałóg lub coś takiego, a będzie jakaś wielka, wielka sprawa, którą mógłby rozwiązać jedynie umysł Lectera i Jack (o ile będzie żył) wyślę do niego Alanę, bo z nikim Lecter nie będzie chciał rozmawiać? Wtedy będą kontynuować swój "romans"?

ocenił(a) serial na 2
VanMaanena

przeczytaj sobie w tym linku który zapodałam, skoro z niewielkimi zmianami ma to odbyć się podobnie jak w książce, to pewnie ją spalą żywcem, szkoda :(

ocenił(a) serial na 10
kelas_aina

Teraz widzę, kurcze szkoda jej taka fajna z niej postać. Fuller strzela sobie w kolano, bo albo wycofuje
albo zabija najfajniejsze postacie. Niedługo zostaną tylko Jack, Hannibal Will i Alana...

ocenił(a) serial na 2
VanMaanena

Ja też nie mogę pojąć tego pozbywania się sensownych i bardzo fajnie zagranych bohaterów.

ocenił(a) serial na 10
kelas_aina

Głupota twórców nie zna granic. Uśmiercają najfajniejsze postacie, a zostawiają takie
byle co.

ocenił(a) serial na 10
VanMaanena

Mam minutę ciszy, a nawet dwie, nawet TRZY!

ocenił(a) serial na 2
jocisko

Jocisko, posłuchaj sobie tego "wywiadu". Nie mam pojęcia, co oni tam biorą, ale Alana jako "object of desire for the two stars"? Alana "falls in love with Will" WTF?

Oni nie oglądają tych odcinków po nakręceniu?

No i Alana jako "brainy person" - osoba po lobotomii byłaby bardziej brainy od niej...

Już wiem, dlaczego Alana jest tak beznadziejną postacią (pomijając scenariusz): grająca ją aktorka jest zwyczajnie głupia i drewniana. To jest masakra.

http://www.youtube.com/watch?v=Dd-VQnwT4Bg

ocenił(a) serial na 10
kelas_aina

Oglądam, mnie cała idea tego Post Mortem wnerwia :) WTF ani to śmieszne, ani komiczne xD

ocenił(a) serial na 2
jocisko

To jest zrobione tylko na potrzeby AXN Korea czy będzie też rozpowszechniane gdzie indziej? Bo Azjaci mają nieco inne gusta..

ocenił(a) serial na 10
kelas_aina

Bo ja wiem, to coś było też na AXN Portugal i w ogóle wszędzie. Chyba, że tylko z Alaną na potrzeby AXN Korea, ale no przecież było już z Madsem i Hugh na AXN Portugal.

ocenił(a) serial na 2
jocisko

Z Madsem chodzi już po sieci od pewnego czasu, natomiast to z Alaną to koszmar.

ocenił(a) serial na 10
kelas_aina

W sumie dowiedziałam się, że Alana jest rurą do przepychania i nic więcej.

ocenił(a) serial na 2
jocisko

Pięknie to ujęłaś :)

ocenił(a) serial na 10
kelas_aina

Subtelnie xD