Harley Quinn: Sezon 5 Harley Quinn sezon 5, odcinek 2
odcinek Harley Quinn (2019)

Harley Quinn | Back to School

22m
7,6 81  ocen
7,6 10 1 81
Harley Quinn
powrót do forum s5e2

Widzimy w tym odcinku trochę retrospekcji z Ivy i w tym jej przemianę, ale w 1 sezonie w odcinku jak byli w umyśle Ivy, widzieli małą Ivy, która już była zielona xD no chyba że to po prostu była kwestią jakichś tam zawirowań w głowie Ivy i że zawsze siebie widziała inną od reszty. Aczkolwiek mam wrażenie że sami mogli zapomnieć o tej jednej scenie.

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

O wiele większe nieścisłości wchodzą w odcinku piatym

ocenił(a) serial na 9
Parablos

Jeśli masz na myśli fakt że Joker nie wie że Bruce to Batman mimo że poznał jego tożsamość w sezonie 1 to tak, też to zauważyłem, na siłę można to usprawiedliwić tym że jak Joker stracił pamięć a później odzyskał, to może z jakiegoś powodu ten aspekt mu nie wrócił, akurat nie przeszkadza mi to jakoś bardzo jako że 5 odcinek był dla mnie jednym z najzabawniejszych i moich ulubionych w serialu jak i wolę właśnie gdy Joker nie jest świadomy jego tożsamości, albo może po prostu wciąż pamięta i leciał se z nim w ch*ja jak to Joker.

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

Bardziej miałem na myśli totalna zmianę charakteru Alfreda i Nightwinga. I tekst gdy Alfred mówi, że to on wskrzesił Nightwinga, oraz Robin niby niewiedzący kto ich atakuje

Parablos

Akurat Nightwing jako tako pasuje on w poprzednim sezonie zwłaszcza wyrażał dużą niechęć do Harley będącej w ich teamie a później go zabiła, końcówka poprzedniego sezonu wyraźnie sugerowała że będzie chciał się na niej zemścić, co do Alfreda fakt, choć wcześniej już też był zmęczony tym że musi sprzątać syf po reszcie a nikt mu nawet nie podziękuje, trzeba też pamiętać że jest to przede wszystkim przerysowana komedia, parodia i satyra na uniwersum DC, więc dopuszczam pewną karykaturalność postaci.