PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10064339}

Helikopter

Helikopterrånet
2024
6,5 452  oceny
6,5 10 1 452
Helikopter
powrót do forum serialu Helikopter

Po 1 odcunku

ocenił(a) serial na 3

Film ten niesie takie przeslanie:
Złodziejem to jest być fajnie, nie chodzi o to że się Kradnie, broń boże komuś krzywda. Tu chodzi o wygrywanie. To taka rywalizacja, fajny sport czy coś w tym stylu. Normalna uczciwa praca to ciężka jest, więc nie warto. No i najważniejsze. Wszyscy mnie nie lubią i traktują z góry przez wygląd zakapiora ale na pewno nie zadbam o siebie, nie ogolę tej brzydkiej gęby czy nie zmienię dresów na coś innego. To nie moja wina, nie mogę nic zmienić, muszę kraść.

madhuan

Oceniasz film czy instytucje złodzieja? Właśnie przez takich jak Ty, dający oceny z dupy na tym serwisie jest tak dużo dziwnych gwiazdek pod filmami. Rada. Używaj mózgu. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 3
Cieslik10

Oceniam film jako całość.

ocenił(a) serial na 8
madhuan

To nie film, tylko serial...gdybyś czasami nie zauważył.

ocenił(a) serial na 3
Pegaz_Pegaz

Film – seria następujących po sobie obrazów z dźwiękiem lub bez dźwięku, wyrażających określone treści, utrwalonych na nośniku wywołującym wrażenie ruchu[1]. Utwór artystyczny wykorzystujący tę technikę[1], składający się ze scen, złożonych z jednego lub więcej ujęć.
Serial (ang. serial = seryjny) – seryjna publikacja (np. komiks w odcinkach), program telewizyjny, audycja radiowa (np. słuchowisko). Istotą serialu jest udostępnianie go odbiorcom w odcinkach, w regularnych odstępach czasu. Ważna jest również określona struktura narracyjna oraz utrzymanie całości w konkretnym stylu. To określenie najczęściej odnosi się do seriali telewizyjnych.
Więc Serial to Film tylko w odcinkach...
Gdybyś czasem nie wiedział.